Setengah Tuwo


Jithul Sumarji_1
Versi: Jithul Sumarji ft. Hestu

Lk:
Manis manise tebu, isih manis sliramu
Sejak dulu aku cinta padamu,
Nanging sliramu, ora ngerti karepku..

Pr:
Mas aku rak wis kondo, aku ki rondo tuwo
Putu siji anakku wis limo,
Aku stw, yo setengah tuwo..

LK:
Ye..yeye yeye..,stw akeh pengalamane
He..hehe hehe..,setengah tuwo sing penting bodyne..
Pr:
Ye..yeye yeye..,stw sing penting goyangane
He..hehe hehe..,setengah tuwo sing penting rasane..

Lk: Ayune garwo ratu, isih ayu sliramu
Duet: Yen mengkono, matur bapak ibu
Duet: Bersama-sama pergi ke penghulu..
LK: Enake sego sate, isih enak stw
Duet: Yen mengkono, ayo dirasakke
Duet: Neng ojo lali, kudu mlebu kb..

reff:
Lk:
Manis manise tebu, isih manis sliramu
Sejak dulu aku cinta padamu,
Nanging sliramu, ora ngerti karepku..

Pr:
Mas aku rak wis kondo, aku ki rondo tuwo
Putu siji anakku wis limo,
Aku stw, yo setengah tuwo..

LK:
Ye..yeye yeye..,stw akeh pengalamane
He..hehe hehe..,setengah tuwo sing penting bodyne..
Pr:
Ye..yeye yeye..,stw sing penting goyangane
He..hehe hehe..,setengah tuwo sing penting rasane..

Lk: Ayune garwo ratu, isih ayu sliramu
Duet: Yen mengkono, matur bapak ibu
Duet: Bersama-sama pergi ke penghulu..
LK: Enake sego sate, isih enak stw
Duet: Yen mengkono, ayo dirasakke
Duet: Neng ojo lali, kudu mlebu kb..
—————–
[ver: lyrics]
[id: zzopcscq]
[ar: Jithul f. Hestu]
[ti: Setengah Tuwo]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:43]
[00:01.00]Setengah Tuwo
[00:21.00]Versi : Jithul f. Hestu
[00:24.00]
[00:27.00]>>>
[00:28.00]>>
[00:29.00]>
[00:30.00]Lk: Manis manise tebu, isih manis sliramu
[00:36.36]Lk: Sejak dulu aku cinta padamu,
[00:39.13]Lk: Nanging sliramu, ora ngerti karepku..
[00:43.39]Pr: Mas aku rak wis kondo, aku ki rondo tuwo
[00:49.55]Pr: Putu siji anakku wis limo,
[00:52.82]Pr: Aku stw, yo setengah tuwo..
[00:56.34]LK: Ye..yeye yeye..,stw akeh pengalamane
[01:03.44]Lk: He..hehe hehe..,setengah tuwo sing penting bodyne..
[01:09.84]Pr: Ye..yeye yeye..,stw sing penting goyangane
[01:16.43]Pr: He..hehe hehe..,setengah tuwo sing penting rasane..
[01:22.79]Lk: Ayune garwo ratu, isih ayu sliramu
[01:29.63]Duet: Yen mengkono, matur bapak ibu
[01:32.65]Duet: Bersama-sama pergi ke penghulu..
[01:36.84]LK: Enake sego sate, isih enak stw
[01:42.42]Duet: Yen mengkono, ayo dirasakke
[01:45.50]Duet: Neng ojo lali, kudu mlebu kb..
[01:49.95]
[02:11.45]>>>
[02:12.45]>>
[02:13.45]>
[02:14.45]Lk: Manis manise tebu, isih manis sliramu
[02:21.43]Lk: Sejak dulu aku cinta padamu,
[02:24.50]Lk: Nanging sliramu, ora ngerti karepku..
[02:28.14]Pr: Mas aku rak wis kondo, aku ki rondo tuwo
[02:34.25]Pr: Putu siji anakku wis limo,
[02:37.52]Pr: Aku stw, yo setengah tuwo..
[02:40.64]LK: Ye..yeye yeye..,stw akeh pengalamane
[02:47.32]Lk: He..hehe hehe..,setengah tuwo sing penting bodyne..
[02:53.28]Pr: Ye..yeye yeye..,stw sing penting goyangane
[03:00.48]Pr: He..hehe hehe..,setengah tuwo sing penting rasane..
[03:06.60]Lk: Ayune garwo ratu, isih ayu sliramu
[03:13.08]Duet: Yen mengkono, matur bapak ibu
[03:16.16]Duet: Bersama-sama pergi ke penghulu..
[03:19.64]LK: Enake sego sate, isih enak stw
[03:26.07]Duet: Yen mengkono, ayo dirasakke
[03:29.75]Duet: Neng ojo lali, kudu mlebu kb..
[03:38.62]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s