Setengah Tuwo


Versi: Jithul Sumarji ft. Hestu

Lk:
Manis manise tebu, isih manis sliramu
Sejak dulu aku cinta padamu,
Nanging sliramu, ora ngerti karepku..

Pr:
Mas aku rak wis kondo, aku ki rondo tuwo
Putu siji anakku wis limo,
Aku stw, yo setengah tuwo..

LK:
Ye..yeye yeye..,stw akeh pengalamane
He..hehe hehe..,setengah tuwo sing penting bodyne..
Pr:
Ye..yeye yeye..,stw sing penting goyangane
He..hehe hehe..,setengah tuwo sing penting rasane..

Lk: Ayune garwo ratu, isih ayu sliramu
Duet: Yen mengkono, matur bapak ibu
Duet: Bersama-sama pergi ke penghulu..
LK: Enake sego sate, isih enak stw
Duet: Yen mengkono, ayo dirasakke
Duet: Neng ojo lali, kudu mlebu kb..

reff:
Lk:
Manis manise tebu, isih manis sliramu
Sejak dulu aku cinta padamu,
Nanging sliramu, ora ngerti karepku..

Pr:
Mas aku rak wis kondo, aku ki rondo tuwo
Putu siji anakku wis limo,
Aku stw, yo setengah tuwo..

LK:
Ye..yeye yeye..,stw akeh pengalamane
He..hehe hehe..,setengah tuwo sing penting bodyne..
Pr:
Ye..yeye yeye..,stw sing penting goyangane
He..hehe hehe..,setengah tuwo sing penting rasane..

Lk: Ayune garwo ratu, isih ayu sliramu
Duet: Yen mengkono, matur bapak ibu
Duet: Bersama-sama pergi ke penghulu..
LK: Enake sego sate, isih enak stw
Duet: Yen mengkono, ayo dirasakke
Duet: Neng ojo lali, kudu mlebu kb..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *