Opo Mestine


Mantje-Karso_1
Versi: Mantje Karso

Terkadang aku kangen kowe,
Kadang kono wis ora kepengen kelingan kowe..
Mergo atiku rasane koyo mengkene,
Loro, ono sebabe..

Sak sabar sabare manungso,
Isih nduwe roso ati tego, mugo keciwo..
Yen kelingan janjimu dek jaman semono,
Koyo, koyo ra lilo..,
Yen tibo mburi tindakmu cidro..

Becik sak mestine, opo sing tok karepake
Aku ra bakal mekso, yen nyatane mengkene..
Mergo saikine, kabeh dadi lan nyatane
Uripku karo kowe, pancen akeh bedane..
Yen wis ra tresno mestine wae..

reff:
Sak sabar sabare manungso,
Isih nduwe roso ati tego, mugo keciwo..
Yen kelingan janjimu dek jaman semono,
Koyo, koyo ra lilo..,
Yen tibo mburi tindakmu cidro..

Becik sak mestine, opo sing tok karepake
Aku ra bakal mekso, yen nyatane mengkene..
Mergo saikine, kabeh dadi lan nyatane
Uripku karo kowe, pancen akeh bedane..
Yen wis ra tresno mestine wae..
——————
[ver: lyrics]
[id: slbucscq]
[ar: Mantje Karso]
[ti: Opo Mestine]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:58]
[00:01.00]Opo Mestine
[00:13.00]Versi : Mantje Karso
[00:16.00]
[00:19.00]>>>
[00:20.00]>>
[00:21.00]>
[00:22.00]Terkadang aku kangen kowe,
[00:27.16]Kadang kono wis ora kepengen kelingan kowe..
[00:36.54]Mergo atiku rasane koyo mengkene,
[00:43.40]Loro, ono sebabe..
[00:50.92]
[00:54.81]Sak sabar sabare manungso,
[01:00.90]Isih nduwe roso ati tego mugo keciwo..
[01:09.16]Yen kelingan janjimu dek jaman semono,
[01:15.85]Koyo, koyo ra lilo..,
[01:23.84]Yen tibo mburi tindakmu cidro..
[01:30.60]Becik sak mestine, opo sing tok karepake
[01:37.82]Aku ra bakal mekso, yen nyatane mengkene..
[01:44.74]Mergo saikine, kabeh dadi lan nyatane
[01:52.27]Uripku karo kowe, pancen akeh bedane..
[02:01.21]Yen wis ra tresno mestine wae..
[02:08.16]
[02:10.52]==mantje karso, opo mestine==
[02:18.07]
[02:20.07]>>>
[02:21.07]>>
[02:22.07]>
[02:23.07]Sak sabar sabare manungso,
[02:28.07]Isih nduwe roso ati tego mugo keciwo..
[02:37.47]Yen kelingan janjimu dek jaman semono,
[02:44.55]Koyo, koyo ra lilo..,
[02:52.26]Yen tibo mburi tindakmu cidro..
[02:58.42]Becik sak mestine, opo sing tok karepake
[03:06.41]Aku ra bakal mekso, yen nyatane mengkene..
[03:14.15]Mergo saikine, kabeh dadi lan nyatane
[03:20.51]Uripku karo kowe, pancen akeh bedane..
[03:29.59]Yen wis ra tresno mestine wae..
[03:36.65]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s