Opo Mestine

Versi: Mantje Karso

Terkadang aku kangen kowe,
Kadang kono wis ora kepengen kelingan kowe..
Mergo atiku rasane koyo mengkene,
Loro, ono sebabe..

Sak sabar sabare manungso,
Isih nduwe roso ati tego, mugo keciwo..
Yen kelingan janjimu dek jaman semono,
Koyo, koyo ra lilo..,
Yen tibo mburi tindakmu cidro..

Becik sak mestine, opo sing tok karepake
Aku ra bakal mekso, yen nyatane mengkene..
Mergo saikine, kabeh dadi lan nyatane
Uripku karo kowe, pancen akeh bedane..
Yen wis ra tresno mestine wae..

reff:
Sak sabar sabare manungso,
Isih nduwe roso ati tego, mugo keciwo..
Yen kelingan janjimu dek jaman semono,
Koyo, koyo ra lilo..,
Yen tibo mburi tindakmu cidro..

Becik sak mestine, opo sing tok karepake
Aku ra bakal mekso, yen nyatane mengkene..
Mergo saikine, kabeh dadi lan nyatane
Uripku karo kowe, pancen akeh bedane..
Yen wis ra tresno mestine wae..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *