Mung Siji (angga)


Angga_4
Versi: Angga

Semilire, angin bengi,
Nggugah ati iki..
Ngengetaken, nong riko pujane ati
Kari nyikso lan nggudo,
Nong njero dodo..
Kangen iki, sing biso diibaratno..

Wis sing ono, liyo
Wong sak liyan riko..
Sun jaluk, mung siji
Dirumat, welas iki..
Sun jaluk, mung siji
Dirumat, welas iki..
Mugo gusti mageri,
Karep iki..

reff:
Semilire, angin bengi,
Nggugah ati iki..
Ngengetaken, nong riko pujane ati
Kari nyikso lan nggudo,
Nong njero dodo..
Kangen iki, sing biso diibaratno..

Wis sing ono, liyo
Wong sak liyan riko..
Sun jaluk, mung siji
Dirumat, welas iki..
Sun jaluk, mung siji
Dirumat, welas iki..
Mugo gusti mageri,
Karep iki..
—————-
[ver: lyrics]
[id: okuucqcq]
[ar: Angga]
[ti: Mung Siji]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:21]
[00:01.00]Mung Siji
[00:06.00]Versi : Angga
[00:08.00]
[00:11.00]>>>
[00:12.00]>>
[00:13.00]>
[00:14.00]Semilire, angin bengi
[00:21.34]Nggugah ati iki..
[00:28.40]Ngengetaken, nong riko pujane ati..
[00:40.69]Kari nyikso lan nggudo,
[00:50.97]Nong njero dodo..
[00:57.32]Kangen iki, sing biso diibaratno..
[01:09.91]Wis sing ono, liyo
[01:19.58]Wong sak liyan riko..
[01:25.12]Sun jaluk, mung siji
[01:34.53]Dirumat, welas iki..
[01:42.09]Sun jaluk, mung siji
[01:49.48]Dirumat, welas iki..
[01:56.98]Mugo gusti mageri,
[02:06.03]Karep iki..
[02:11.05]
[02:14.05]==angga, mung siji==
[02:39.05]
[02:42.05]>>>
[02:43.05]>>
[02:44.05]>
[02:45.05]Semilire, angin bengi
[02:52.74]Nggugah ati iki..
[02:59.81]Ngengetaken, nong riko pujane ati..
[03:12.87]Kari nyikso lan nggudo,
[03:22.25]Nong njero dodo..
[03:28.74]Kangen iki, sing biso diibaratno..
[03:40.99]Wis sing ono, liyo
[03:51.12]Wong sak liyan riko..
[03:57.17]Sun jaluk, mung siji
[04:05.95]Dirumat, welas iki..
[04:13.24]Sun jaluk, mung siji
[04:20.81]Dirumat, welas iki..
[04:28.34]Mugo gusti mageri,
[04:37.97]Karep iki..
[04:43.13]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s