Mung Siji (angga)

Versi: Angga

Semilire, angin bengi,
Nggugah ati iki..
Ngengetaken, nong riko pujane ati
Kari nyikso lan nggudo,
Nong njero dodo..
Kangen iki, sing biso diibaratno..

Wis sing ono, liyo
Wong sak liyan riko..
Sun jaluk, mung siji
Dirumat, welas iki..
Sun jaluk, mung siji
Dirumat, welas iki..
Mugo gusti mageri,
Karep iki..

reff:
Semilire, angin bengi,
Nggugah ati iki..
Ngengetaken, nong riko pujane ati
Kari nyikso lan nggudo,
Nong njero dodo..
Kangen iki, sing biso diibaratno..

Wis sing ono, liyo
Wong sak liyan riko..
Sun jaluk, mung siji
Dirumat, welas iki..
Sun jaluk, mung siji
Dirumat, welas iki..
Mugo gusti mageri,
Karep iki..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *