Kue Sempe


Waljinah_7
Versi: Waljinah

Kue sempe, sak sen loro nganggo lotre yo mas yo
Diiderke mrona mrono nganti sore..
Murah wae regane, enak rasane he..,
Rame rame, bocah podo tuku mrene..

Kue sempe, sak sen loro nganggo lotre
Kue sempe, pancen yo murah regane..

reff:
Kue sempe, sabendino leren kene yo mas yo
Lempe lempe sing dodol saking kesele..
Yen wis sore, itung itung pepayone he..,
Bebathene kanggo butuh sedinane..

Kue sempe, sak sen loro nganggo lotre
Kue sempe, pancen yo murah regane..

reff:
Kue sempe, sak sen loro nganggo lotre yo mas yo
Dagangane ditawakke mrono mrene..
Rame rame, bocah bocah kok nukokke,
Sak banjure, nyuwun duit wong tuwane..

Kue sempe, sak sen loro nganggo lotre
Kue sempe, pancen yo murah regane..
Kue sempe, sak sen loro nganggo lotre
Kue sempe, pancen yo murah regane..
——————
[ver: lyrics]
[id: lzhncqcq]
[ar: Waljinah]
[ti: Kue Sempe]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:51]
[00:01.02]Kue Sempe
[00:08.02]Versi : Waljinah
[00:10.02]
[00:13.02]>>>
[00:14.02]>>
[00:15.02]>
[00:16.02]Kue sempe, sak sen loro nganggo lotre yo mas yo
[00:23.56]Diiderke mrona mrono nganti sore..
[00:30.31]Murah wae regane, enak rasane he..,
[00:39.42]Rame rame, bocah podo tuku mrene..
[00:45.78]Kue sempe, sak sen loro nganggo lotre
[00:53.35]Kue sempe, pancen yo murah regane..
[01:02.79]
[01:16.74]>>>
[01:17.74]>>
[01:18.74]>
[01:19.74]Kue sempe, sabendino leren kene yo mas yo
[01:27.32]Lempe lempe sing dodol saking kesele..
[01:35.32]Yen wis sore, itung itung pepayone he..,
[01:43.21]Bebathene kanggo butuh sedinane..
[01:49.64]Kue sempe, sak sen loro nganggo lotre
[01:57.07]Kue sempe, pancen yo murah regane..
[02:07.04]
[02:36.51]>>>
[02:37.51]>>
[02:38.51]>
[02:39.51]Kue sempe, sak sen loro nganggo lotre yo mas yo
[02:46.78]Dagangane ditawakke mrono mrene..
[02:54.43]Rame rame, bocah bocah kon nukokke,
[03:02.86]Sak banjure, nyuwun duit wong tuwane..
[03:08.99]Kue sempe, sak sen loro nganggo lotre
[03:16.85]Kue sempe, pancen yo murah regane..
[03:24.98]Kue sempe, sak sen loro nganggo lotre
[03:32.93]Kue sempe, pancen yo murah regane..
[03:41.15]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s