Kue Sempe


Versi: Waljinah

Kue sempe, sak sen loro nganggo lotre yo mas yo
Diiderke mrona mrono nganti sore..
Murah wae regane, enak rasane he..,
Rame rame, bocah podo tuku mrene..

Kue sempe, sak sen loro nganggo lotre
Kue sempe, pancen yo murah regane..

reff:
Kue sempe, sabendino leren kene yo mas yo
Lempe lempe sing dodol saking kesele..
Yen wis sore, itung itung pepayone he..,
Bebathene kanggo butuh sedinane..

Kue sempe, sak sen loro nganggo lotre
Kue sempe, pancen yo murah regane..

reff:
Kue sempe, sak sen loro nganggo lotre yo mas yo
Dagangane ditawakke mrono mrene..
Rame rame, bocah bocah kok nukokke,
Sak banjure, nyuwun duit wong tuwane..

Kue sempe, sak sen loro nganggo lotre
Kue sempe, pancen yo murah regane..
Kue sempe, sak sen loro nganggo lotre
Kue sempe, pancen yo murah regane..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *