Kidung Katresnan


Versi: Atass Band

SAKING NDUSUN, TUMUJU KUTHO METRO JAKARTA
MBOTEN NGIRO, PANGGIH PRIYO KANG GAGAH WIBOWO
NEPUNGKE SAKING NAGARI, WUTAH LAN RAHIPUN
WEKASANE, PUNGKASANE, NUWUHKE KASMARAN..

MUNG KELINGAN, RINO WENGI, ANGRERIDU ATI
TLOGO IKI, DADIO SAKSI, SEHIDUP SEMATI..
PANCEN NYOTO, TUHU TRESNO, SANTUN WICARANE
YEN KELINGAN, INGKAR JANJI, MEH ORA AKRAMI..

reff:
NEPUNGKE SAKING NAGARI, WUTAH LAN RAHIPUN
WEKASANE, PUNGKASANE, NUWUHKE KASMARAN..

MUNG KELINGAN, RINO WENGI, ANGRERIDU ATI
TLOGO IKI, DADIO SAKSI, SEHIDUP SEMATI..
PANCEN NYOTO, TUHU TRESNO, SANTUN WICARANE
YEN KELINGAN, INGKAR JANJI, MEH ORA AKRAMI..
YEN KELINGAN, INGKAR JANJI, MEH ORA AKRAMI..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s