Kidung Katresnan


Versi: Atass Band

SAKING NDUSUN, TUMUJU KUTHO METRO JAKARTA
MBOTEN NGIRO, PANGGIH PRIYO KANG GAGAH WIBOWO
NEPUNGKE SAKING NAGARI, WUTAH LAN RAHIPUN
WEKASANE, PUNGKASANE, NUWUHKE KASMARAN..

MUNG KELINGAN, RINO WENGI, ANGRERIDU ATI
TLOGO IKI, DADIO SAKSI, SEHIDUP SEMATI..
PANCEN NYOTO, TUHU TRESNO, SANTUN WICARANE
YEN KELINGAN, INGKAR JANJI, MEH ORA AKRAMI..

reff:
NEPUNGKE SAKING NAGARI, WUTAH LAN RAHIPUN
WEKASANE, PUNGKASANE, NUWUHKE KASMARAN..

MUNG KELINGAN, RINO WENGI, ANGRERIDU ATI
TLOGO IKI, DADIO SAKSI, SEHIDUP SEMATI..
PANCEN NYOTO, TUHU TRESNO, SANTUN WICARANE
YEN KELINGAN, INGKAR JANJI, MEH ORA AKRAMI..
YEN KELINGAN, INGKAR JANJI, MEH ORA AKRAMI..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *