Siji Ati


Versi: Suliyana

Siji ati iki hang sun lerem,
Siji welas hang sun gengem..
Ugo jiwo rogo hang sun gowo,
Setuhune kabeh iki duwen riko..

Sing kiro bakal sun elungno,
Ati iki kanggo wong liyo..
Masio akeh gudho hang teko,
Sun sing gampang ngumbar demen..
Nebar welas ngobral sayang..
Sembarangan..

reff:
Siji ati iki hang sun lerem,
Siji welas hang sun gengem..
Ugo jiwo rogo hang sun gowo,
Setuhune kabeh iki duwen riko..

Sing kiro bakal sun elungno,
Ati iki kanggo wong liyo..
Masio akeh gudho hang teko,
Sun sing gampang ngumbar demen..
Nebar welas ngobral sayang..
Sembarangan..

Sing kiro bakal sun elungno,
Ati iki kanggo wong liyo..
Masio akeh gudho hang teko,
Sun sing gampang ngumbar demen..
Nebar welas ngobral sayang..
Sembarangan..

Siji ati siji roso sun lan riko,
Sampek nutup moto..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *