Sami Mawon


Sanguturu
Versi: Narsi

Lk: Dik…!
Pr: Opo to mas..
Lk: Yen eruh aku ojo isin isin,
Lk: Dik…!
Pr: Piye, piye mas..
LK: Yen eruh aku sing bioso wae,
LK: Ojo disawang derajat lan pangkat,
LK: Sugih mlarat sami mawon..

Pr: Mas..!
Lk: Opo dik..
Pr: Aku seneng priyo sing persojo,
Pr: Mas..!
Lk: Hayo..
Pr: Bondho dunyo tibane mburi..
Pr: Sabar lan gemati, ra dwe janji janji
Pr: Witing tresno mergo kulino..

Lk: Saiki jamane, dudu jaman kuno
Pr: Soal jodo opo jarene wong tuwo..
Lk: Yen aku wis tresno,
Pr: Aku ugo tresno,
Ft: Manggut manggut wong tuwo tondo setuju..

reff:
Lk: Dik…!
Pr: Lapo to,
Lk: Aku janji marang sliramu
Lk: Dik…!
Pr: Kok crewet banget yo!
LK: Bumi langit sing dadi seksi,
LK: Wani sumpah lho dik, opo to karepmu
LK: Angger ojo’ sumpah mati..

Pr: Mas..!
Lk: Opo..!
Pr: Opo iyo opo tenanan
Pr: Mas..!
Lk: Opo..!
Pr: Yen ngunu aku mung manut wae,
Pr: Wong nganggo jas bukak tur ikete blangkon,
Pr: Sama juga sami mawon..

Lk: Saiki jamane, dudu jaman kuno
Pr: Soal jodo opo jarene wong tuwo..
Lk: Yen aku wis tresno,
Pr: Aku ugo tresno,
Ft: Manggut manggut wong tuwo tondo setuju..
—————–
[ver: lyrics]
[id: sibiszcq]
[ar: Narsi]
[ti: Sami Mawon]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:42]
[00:00.02]Sami Mawon
[00:00.02]Versi: Narsi
[00:08.02]
[00:10.02]>
[00:11.02]Lk: Dik…!
[00:12.40]Pr: Opo to mas..
[00:14.47]Lk: Yen eruh aku ojo isin isin,
[00:18.16]Lk: Dik…!
[00:20.12]Pr: Piye, piye mas..
[00:22.50]LK: Yen eruh aku sing bioso wae,
[00:26.24]LK: Ojo disawang derajat lan pangkat,
[00:30.38]LK: Sugih mlarat sami mawon..
[00:35.84]Pr: Mas..!
[00:37.93]Lk: Opo dik..
[00:39.96]Pr: Aku seneng priyo sing persojo,
[00:44.69]Pr: Mas..!
[00:45.76]Lk: Hayo..
[00:47.96]Pr: Bondho dunyo tibane mburi..
[00:51.76]Pr: Sabar lan gemati, ra mblenjani janji
[00:54.86]Pr: Witing tresno mergo kulino..
[01:00.11]Lk: Saiki jamane, dudu jaman kuno
[01:08.34]Pr: Soal jodo opo jarene wong tuwo..
[01:16.27]Lk: Yen aku wis tresno,
[01:20.26]Pr: Aku ugo tresno,
[01:23.90]Ft: Manggut manggut wong tuwo tondo setuju..
[01:31.03]
[01:34.03]==narsi, sami mawon==
[01:58.03]
[02:01.03]>>>
[02:02.03]>>
[02:03.03]>
[02:04.03]Lk: Dik…!
[02:06.21]Pr: Lapo to,
[02:08.46]Lk: Aku janji marang sliramu..
[02:13.25]Lk: Dik…!
[02:13.63]Pr: Kok crewet banget to yo!
[02:15.96]LK: Bumi langit sing dadi seksi,
[02:20.16]LK: Wani sumpah lho dik, opo to karepmu
[02:23.83]LK: Angger ojo’ sumpah mati..
[02:29.51]Pr: Mas..!
[02:31.75]Lk: Opo..!
[02:33.21]Pr: Opo iyo opo tenanan
[02:38.16]Pr: Mas..!
[02:39.75]Lk: Opo..!
[02:41.03]Pr: Yen ngunu aku mung manut wae,
[02:45.47]Pr: Wong nganggo jas bukak tur ikete blangkon,
[02:49.56]Pr: Sama juga sami mawon..
[02:54.61]Lk: Saiki jamane, dudu jaman kuno
[03:02.13]Pr: Soal jodo opo jarene wong tuwo..
[03:10.14]Lk: Yen aku wis tresno,
[03:14.08]Pr: Aku ugo tresno,
[03:17.95]Ft: Manggut manggut wong tuwo tondo setuju..
[03:25.57]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s