Sami Mawon


Versi: Narsi

Lk: Dik…!
Pr: Opo to mas..
Lk: Yen eruh aku ojo isin isin,
Lk: Dik…!
Pr: Piye, piye mas..
LK: Yen eruh aku sing bioso wae,
LK: Ojo disawang derajat lan pangkat,
LK: Sugih mlarat sami mawon..

Pr: Mas..!
Lk: Opo dik..
Pr: Aku seneng priyo sing persojo,
Pr: Mas..!
Lk: Hayo..
Pr: Bondho dunyo tibane mburi..
Pr: Sabar lan gemati, ra dwe janji janji
Pr: Witing tresno mergo kulino..

Lk: Saiki jamane, dudu jaman kuno
Pr: Soal jodo opo jarene wong tuwo..
Lk: Yen aku wis tresno,
Pr: Aku ugo tresno,
Ft: Manggut manggut wong tuwo tondo setuju..

reff:
Lk: Dik…!
Pr: Lapo to,
Lk: Aku janji marang sliramu
Lk: Dik…!
Pr: Kok crewet banget yo!
LK: Bumi langit sing dadi seksi,
LK: Wani sumpah lho dik, opo to karepmu
LK: Angger ojo’ sumpah mati..

Pr: Mas..!
Lk: Opo..!
Pr: Opo iyo opo tenanan
Pr: Mas..!
Lk: Opo..!
Pr: Yen ngunu aku mung manut wae,
Pr: Wong nganggo jas bukak tur ikete blangkon,
Pr: Sama juga sami mawon..

Lk: Saiki jamane, dudu jaman kuno
Pr: Soal jodo opo jarene wong tuwo..
Lk: Yen aku wis tresno,
Pr: Aku ugo tresno,
Ft: Manggut manggut wong tuwo tondo setuju..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *