Pacitan Kutho Asri


Versi: Yoyok GBN

Malem minggu mlaku mlaku sak kancane,
Alon-alon wayah sore pancen rame..
Mudho mudhi gegojegan sak kancane,
Sing pacaran gandengan tangan cik mesrae..

Kutho pacitan kuthane pancen rame,
Pasar hardjo winangun panggonane..
Sisih lor lon-alon pendhopone,
Ojo lali neng ploso terminale..

Tahu tempe neng jati panggonane,
Arjosari terkenal pesantrene..
Banyuanget mas pemandiane,
Gunung limo sing dadi pepundhene..

reff:
Telengria panggonane wisata,
Akeh sing moro perlu cuci mata..
Yen ra percoyo ceritooku iki,
Dibuktekke ugo biso diteliti..

Neng tulakan ugo ora ketinggalan,
Sumopuro kang dadi jejulukan..
Cerito iki mas kowe kudu ngerti,
Yen pacitan pancen kuwi kutho asri..

reff:
Malem minggu mlaku mlaku sak kancane,
Alon-alon wayah sore pancen rame..
Mudho mudhi gegojegan sak kancane,
Sing pacaran gandengan tangan cik mesrae..

Kutho pacitan kuthane pancen rame,
Pasar hardjo winangun panggonane..
Sisih lor lon-alon pendhopone,
Ojo lali neng ploso terminale..

Tahu tempe neng jati panggonane,
Arjosari terkenal pesantrene..
Banyuanget mas pemandiane,
Gunung limo sing dadi pepundhene..

reff:
Telengria panggonane wisata,
Akeh sing moro perlu cuci mata..
Yen ra percoyo ceritooku iki,
Dibuktekke ugo biso diteliti..

Neng tulakan ugo ora ketinggalan,
Sumopuro kang dadi jejulukan..
Cerito iki mas kowe kudu ngerti,
Yen pacitan pancen kuwi kutho asri..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *