Pacitan Kutho Asri


Yoyok-GBN_3
Versi: Yoyok GBN

Malem minggu mlaku mlaku sak kancane,
Alon-alon wayah sore pancen rame..
Mudho mudhi gegojegan sak kancane,
Sing pacaran gandengan tangan cik mesrae..

Kutho pacitan kuthane pancen rame,
Pasar hardjo winangun panggonane..
Sisih lor lon-alon pendhopone,
Ojo lali neng ploso terminale..

Tahu tempe neng jati panggonane,
Arjosari terkenal pesantrene..
Banyuanget mas pemandiane,
Gunung limo sing dadi pepundhene..

reff:
Telengria panggonane wisata,
Akeh sing moro perlu cuci mata..
Yen ra percoyo ceritooku iki,
Dibuktekke ugo biso diteliti..

Neng tulakan ugo ora ketinggalan,
Sumopuro kang dadi jejulukan..
Cerito iki mas kowe kudu ngerti,
Yen pacitan pancen kuwi kutho asri..

reff:
Malem minggu mlaku mlaku sak kancane,
Alon-alon wayah sore pancen rame..
Mudho mudhi gegojegan sak kancane,
Sing pacaran gandengan tangan cik mesrae..

Kutho pacitan kuthane pancen rame,
Pasar hardjo winangun panggonane..
Sisih lor lon-alon pendhopone,
Ojo lali neng ploso terminale..

Tahu tempe neng jati panggonane,
Arjosari terkenal pesantrene..
Banyuanget mas pemandiane,
Gunung limo sing dadi pepundhene..

reff:
Telengria panggonane wisata,
Akeh sing moro perlu cuci mata..
Yen ra percoyo ceritooku iki,
Dibuktekke ugo biso diteliti..

Neng tulakan ugo ora ketinggalan,
Sumopuro kang dadi jejulukan..
Cerito iki mas kowe kudu ngerti,
Yen pacitan pancen kuwi kutho asri..
——————
[ver: lyrics]
[ar: Yoyok GBN]
[ti: Pacitan Kutho Asri]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:17]
[id: qqnqszcq]
[00:01.05]Pacitan Kutho Asri
[00:17.05]Versi : Yoyok GBN
[00:20.05]
[00:23.05]>>>
[00:24.05]>>
[00:25.05]>
[00:26.05]Malem minggu mlaku mlaku sak kancane,
[00:33.32]Alun-alun wayah sore pancen rame..
[00:40.03]Mudho mudhi gegojegan sak kancane,
[00:46.51]Sing pacaran gandengan tangan cik mesrae..
[00:53.21]Kutho pacitan kuthane pancen rame,
[00:59.34]Pasar arjowinangun panggonane..
[01:06.31]Sisih elor lun-alun pendhopone,
[01:12.78]Ojo lali neng ploso terminale..
[01:19.53]
[01:26.06]Tahu tempe neng jati panggonane,
[01:32.45]Arjosari terkenal pesantrene..
[01:39.09]Banyuanget mas pemandiane,
[01:45.79]Gunung limo sing dadi pepundhene..
[01:52.17]
[02:03.06]>>>
[02:04.06]>>
[02:05.06]>
[02:06.06]Telengria panggonane wisata,
[02:12.51]Akeh sing moro perlu cuci mata..
[02:19.48]Yen ra percoyo ceritooku iki,
[02:25.84]Dibuktekke ugo biso diteliti..
[02:32.39]Neng tulakan ugo ora ketinggalan,
[02:38.60]Sumopuro kang dadi jejulukan..
[02:45.64]Cerito iki mas kowe kudu ngerti,
[02:52.09]Yen pacitan pancen kuwi kutho asri..
[02:58.79]
[03:22.05]>>>
[03:23.05]>>
[03:24.05]>
[03:25.05]Malem minggu mlaku mlaku sak kancane,
[03:32.02]Alun-alun wayah sore pancen rame..
[03:38.70]Mudho mudhi gegojegan sak kancane,
[03:45.27]Sing pacaran gandengan tangan cik mesrae..
[03:51.79]Kutho pacitan kuthane pancen rame,
[03:58.31]Pasar arjowinangun panggonane..
[04:05.23]Sisih elor lun-alun pendhopone,
[04:11.64]Ojo lali neng ploso terminale..
[04:18.13]
[04:24.93]Tahu tempe neng jati panggonane,
[04:31.20]Arjosari terkenal pesantrene..
[04:37.95]Banyuanget mas pemandiane,
[04:44.69]Gunung limo sing dadi pepundhene..
[04:51.09]
[05:01.05]>>>
[05:02.05]>>
[05:03.05]>
[05:04.05]Telengria panggonane wisata,
[05:10.85]Akeh sing moro perlu cuci mata..
[05:17.80]Yen ra percoyo ceritooku iki,
[05:24.24]Dibuktekke ugo biso diteliti..
[05:30.87]Neng tulakan ugo ora ketinggalan,
[05:37.17]Sumopuro kang dadi jejulukan..
[05:43.99]Cerito iki mas kowe kudu ngerti,
[05:50.49]Yen pacitan pancen kuwi kutho asri..
[05:57.03]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s