Reneo Cah Ayu Reneo

Versi: Didi Kempot

Tak sawang wiwit mau kok meneng wae,
Tak pikirno cah ayu kok teko dewe..
Sopo sing kok golek’i neng pesto iki,
Pengen seneng seneng ayo tak kancani..

Reneo cah ayu reneo,
Kit mau plengat plengut keneng opo..
Reneo cah ayu reneo,
Lha nek nesu nesune karo sopo..

Reneo cah ayu reneo,
Disco salsa biso nggo nambani..
Yen meneng wae opo ora rugi,
Yen pengen njoget ayu tak kancani..

Dad da ra ra, ra ra dad da..
Dad da ra ra, ra ra ra..
Dad da ra ra, ra ra dad da..
Dad da ra ra, ra ra ra..

reff:
Yen kowe meneng terus eman ayumu,
Yen kowe mbisu terus eman dandanmu..
Kaelo kae delengen tamu liyane,
Podo suko-suko njoget sak penak’e..

Reneo cah ayu reneo,
Kit mau plengat plengut keneng opo..
Reneo cah ayu reneo,
Lha nek nesu nesune karo sopo..

Reneo cah ayu reneo,
Disco salsa biso nggo nambani..
Yen meneng wae opo ora rugi,
Yen pengen njoget ayu tak kancani..

Dad da ra ra, ra ra dad da..
Dad da ra ra, ra ra ra..
Dad da ra ra, ra ra dad da..
Dad da ra ra, ra ra ra..

reff:
Reneo cah ayu reneo,
Kit mau plengat plengut keneng opo..
Reneo cah ayu reneo,
Lha nek nesu nesune karo sopo..

Reneo cah ayu reneo,
Disco salsa biso nggo nambani..
Yen meneng wae opo ora rugi,
Yen pengen njoget ayu tak kancani..

Reneo cah ayu reneo,
Kit mau plengat plengut keneng opo..
Reneo cah ayu reneo,
Lha nek nesu nesune karo sopo..

Reneo cah ayu reneo,
Disco salsa biso nggo nambani..
Yen meneng wae opo ora rugi,
Yen pengen njoget ayu tak kancani..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *