Pedot Tresno


Winston-Echteld_1
Versi: Winston Echteld

Pirang taun aku karo kowe,
Tresnanku mung kanggo kowe dewe..
Penjalukmu wis tak turuti,
Saiki sliramu kok blenjani..
Ra usah kowe ngelih jalaran,
Saiki aku wis ngerti temenan..

Aku ojo digawe jalaran,
Sabendino padu lan tukaran..
Wis pestine aku karo kowe,
Pedote tresno tekan semene..

Pamujiku tekan selawase,
Kowe karo koncomu liyane..
Ora bakal, bakal tak gondeli
Wong iku wis mbok niati..
Oh no.., timbangane aku keteteran
Aku tak nggolek dalan liyan..

Aku ojo digawe jalaran,
Sabendino padu lan tukaran..
Wis pestine aku karo kowe,
Pedote tresno tekan semene..

reff:
Aku ojo digawe jalaran,
Sabendino padu lan tukaran..
Wis pestine aku karo kowe,
Pedote tresno tekan semene..
——————
[ver: lyrics]
[id: nkkosncq]
[ar: Winston echteld]
[ti: Pedot Tresno]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:55]
[00:01.02]Pedot Tresno
[00:07.02]Versi : Winston Echteld
[00:10.02]
[00:13.02]>>>
[00:14.02]>>
[00:15.02]>
[00:16.02]Pirang taun aku karo kowe,
[00:22.17]Tresnanku mung kanggo kowe dewe..
[00:29.88]Penjalukmu wis tak turuti,
[00:37.58]Saiki sliramu kok blenjani..
[00:45.24]Ra usah kowe ngelih jalaran,
[00:53.24]Saiki aku wis ngerti temenan..
[00:59.65]Aku ojo digawe jalaran,
[01:08.03]Sabendino padu lan tukaran..
[01:15.91]Wis pestine aku karo kowe,
[01:22.31]Pedote tresno tekan semene..
[01:31.85]
[01:34.88]Pamujiku tekan selawase,
[01:42.75]Urip karo koncomu liyane..
[01:50.04]Ora bakal, bakal tak gondeli
[01:59.44]Wong iku wis mbok niati..
[02:04.55]Oh no.., timbangane aku keteteran
[02:13.89]Aku tak nggolek dalan liyan..
[02:20.77]Aku ojo digawe jalaran,
[02:28.71]Sabendino padu lan tukaran..
[02:36.09]Wis pestine aku karo kowe,
[02:42.38]Pedote tresno tekan semene..
[02:50.91]
[03:04.46]>>>
[03:05.46]>>
[03:06.46]>
[03:07.46]Aku ojo digawe jalaran,
[03:14.99]Sabendino padu lan tukaran..
[03:22.69]Wis pestine aku karo kowe,
[03:28.93]Pedote tresno tekan semene..
[03:38.71]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s