Pedot Tresno


Versi: Winston Echteld

Pirang taun aku karo kowe,
Tresnanku mung kanggo kowe dewe..
Penjalukmu wis tak turuti,
Saiki sliramu kok blenjani..
Ra usah kowe ngelih jalaran,
Saiki aku wis ngerti temenan..

Aku ojo digawe jalaran,
Sabendino padu lan tukaran..
Wis pestine aku karo kowe,
Pedote tresno tekan semene..

Pamujiku tekan selawase,
Kowe karo koncomu liyane..
Ora bakal, bakal tak gondeli
Wong iku wis mbok niati..
Oh no.., timbangane aku keteteran
Aku tak nggolek dalan liyan..

Aku ojo digawe jalaran,
Sabendino padu lan tukaran..
Wis pestine aku karo kowe,
Pedote tresno tekan semene..

reff:
Aku ojo digawe jalaran,
Sabendino padu lan tukaran..
Wis pestine aku karo kowe,
Pedote tresno tekan semene..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *