Layang Pegat


Suliyana_39
Versi: Suliyana

Semendal atiku nompo layang pegatmu,
Senaliko tugel atiku..
Ora nyongko sliramu tego,
Medhot katresnaning njero dodo..

Setaun anggonku urip bareng sliramu,
Setaun seneng atiku..
Ora nyongko sliramu tego,
Ninggal aku ambek wong liyo..

Layang pegatmu ora nyongko nyongko,
Yen tak pikir ra ngerti salahku opo..
Layang pegatmu yo wis tak woco,
Ora udan ora ono angin..
Layang pegatmu nyikso neng batin..

reff:
Setaun anggonku urip bareng sliramu,
Setaun seneng atiku..
Ora nyongko sliramu tego,
Ninggal aku ambek wong liyo..

Layang pegatmu ora nyongko nyongko,
Yen tak pikir ra ngerti salahku opo..
Layang pegatmu yo wis tak woco,
Ora udan ora ono angin..
Layang pegatmu nyikso neng batin..

reff:
Layang pegatmu ora nyongko nyongko,
Yen tak pikir ra ngerti salahku opo..
Layang pegatmu yo wis tak woco,
Ora udan ora ono angin..

Layang pegatmu ora nyongko nyongko,
Yen tak pikir ra ngerti salahku opo..
Layang pegatmu yo wis tak woco,
Ora udan ora ono angin..
Layang pegatmu nyikso neng batin..
Layang pegatmu nyikso neng batin..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Suliyana]
[ti: Layang Pegat]
[al: House Jingkrak Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:23]
[id: znozsncq]
[00:01.04]Layang Pegat
[00:55.04]Versi : Suliyana
[00:58.04]
[01:01.04]>>>
[01:02.04]>>
[01:03.04]>
[01:04.04]Semendal atiku nompo layang pegatmu,
[01:10.68]Senaliko tugel atiku..
[01:16.92]Ora nyongko sliramu tego,
[01:23.49]Medhot katresnaning njero dodo..
[01:32.29]Setaun anggonku urip bareng sliramu,
[01:39.05]Setaun seneng atiku..
[01:45.72]Ora nyongko sliramu tego,
[01:52.01]Ninggal aku ambek wong liyo..
[01:57.49]Layang pegatmu ora nyongko nyongko,
[02:04.25]Yen tak pikir ra ngerti salahku opo..
[02:10.95]Layang pegatmu yo wis tak woco,
[02:17.07]Ora udan ora ono angin..
[02:24.46]Layang pegatmu nyikso neng batin..
[02:30.95]
[02:33.92]==suliyana, layang pegat==
[03:16.11]
[03:19.11]>>>
[03:20.11]>>
[03:21.11]>
[03:22.11]Setaun anggonku urip bareng sliramu,
[03:29.06]Setaun seneng atiku..
[03:35.33]Ora nyongko sliramu tego,
[03:42.00]Ninggal aku ambek wong liyo..
[03:48.06]Layang pegatmu ora nyongko nyongko,
[03:54.20]Yen tak pikir ra ngerti salahku opo..
[04:00.96]Layang pegatmu yo wis tak woco,
[04:07.00]Ora udan ora ono angin..
[04:13.99]Layang pegatmu nyikso neng batin..
[04:20.72]
[04:23.74]==layang pegat, suliyana==
[05:05.70]
[05:08.70]>>>
[05:09.70]>>
[05:10.70]>
[05:11.70]Layang pegatmu ora nyongko nyongko,
[05:18.74]Yen tak pikir ra ngerti salahku opo..
[05:25.52]Layang pegatmu yo wis tak woco,
[05:31.43]Ora udan ora ono angin..
[05:38.13]Layang pegatmu ora nyongko nyongko,
[05:44.07]Yen tak pikir ra ngerti salahku opo..
[05:50.76]Layang pegatmu yo wis tak woco,
[05:56.94]Ora udan ora ono angin..
[06:04.21]Layang pegatmu nyikso neng batin..
[06:09.96]Layang pegatmu nyikso neng batin..
[06:17.46]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s