Mbangun Tresno


Mus-Mulyadi_5
Versi: Mus Mulyadi

Wengi kang endahpeni,
Rembulane cahyane ndadari..
Ibo senenge ati,
Lungguh jejer putri merak ati..

Kanti memadu janji,
Ngesok’ake katresnan sejati..
Kanggo ing tembe mburi,
Urip mulyo nganti kaki-nini..

Kelap kelip lintange, mbungahake
Sworo gitar cemengkling, nrenyuhake..

Kanti memadu janji,
Ngesok’ake katresnan sejati..
Kanggo ing tembe mburi,
Urip mulyo nganti kaki-nini..

reff:
Kelap kelip lintange, mbungahake
Sworo gitar cemengkling, nrenyuhake..

Kanti memadu janji,
Ngesok’ake katresnan sejati..
Kanggo ing tembe mburi,
Urip mulyo nganti kaki-nini..
—————-
[ver: lyrics]
[id: kkvnsocq]
[ar: Mus Mulyadi]
[ti: Mbangun Tresno]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 2:38]
[00:01.87]Mbangun Tresno
[00:03.87]Versi : Mus Mulyadi
[00:05.87]
[00:07.87]>>>
[00:08.87]>>
[00:09.87]>
[00:10.87]Wengi kang endahpeni,
[00:14.35]Rembulane cahyane ndadari..
[00:20.78]Ibo senenge ati,
[00:24.27]Lungguh jejer putri merak ati..
[00:30.32]Kanti memadu janji,
[00:34.22]Ngesok’ake katresnan sejati..
[00:40.32]Kanggo ing tembe mburi,
[00:43.85]Urip mulyo nganti kaki-nini..
[00:50.46]Kelap kelip lintange, mbungahake
[00:59.98]Sworo gitar cemengkling, nrenyuhake..
[01:10.01]Kanti memadu janji,
[01:13.68]Ngesok’ake katresnan sejati..
[01:19.84]Kanggo ing tembe mburi,
[01:23.41]Urip mulyo nganti kaki-nini..
[01:30.09]
[01:46.10]>>>
[01:48.10]>>
[01:48.10]>
[01:49.10]Kelap kelip lintange, mbungahake
[01:58.79]Sworo gitar cemengkling, nrenyuhake..
[02:08.58]Kanti memadu janji,
[02:12.31]Ngesok’ake katresnan sejati..
[02:18.44]Kanggo ing tembe mburi,
[02:22.21]Urip mulyo nganti kaki-nini..
[02:29.91]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s