Mbangun Tresno


Versi: Mus Mulyadi

Wengi kang endahpeni,
Rembulane cahyane ndadari..
Ibo senenge ati,
Lungguh jejer putri merak ati..

Kanti memadu janji,
Ngesok’ake katresnan sejati..
Kanggo ing tembe mburi,
Urip mulyo nganti kaki-nini..

Kelap kelip lintange, mbungahake
Sworo gitar cemengkling, nrenyuhake..

Kanti memadu janji,
Ngesok’ake katresnan sejati..
Kanggo ing tembe mburi,
Urip mulyo nganti kaki-nini..

reff:
Kelap kelip lintange, mbungahake
Sworo gitar cemengkling, nrenyuhake..

Kanti memadu janji,
Ngesok’ake katresnan sejati..
Kanggo ing tembe mburi,
Urip mulyo nganti kaki-nini..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *