Kediri Singapore


Rindi-Antika
Versi: Rindi Antika

Aku tresno neng sliramu,
Ibarat kopi karo susu..
Aku tresno neng sliramu,
Tak jogo sampek loncate nyowoku..

Aku tresno neng sliramu,
Ibarat kopi karo susu..
Aku tresno neng sliramu,
Tak jogo sampek loncate nyowoku..

Aku sanggup ngenteni,
Kowe mulih teko luar negri..
Sing penting ojo sampek lali,
Janjimu neng alon-alon kediri..

Roso tresnoku ora bakal ilang,
Senajan awakmu neng perantauan..
Roso tresnoku ora bakal luntur,
Senajan awakmu neng singapore..

Neng kediri aku tansah setyo ngenteni,
Neng singapore tresnamu ojo sampek luntur..
Neng kediri aku tansah setyo ngenteni,
Neng singapore tresnamu ojo sampek luntur..

reff:
Aku tresno neng sliramu,
Ibarat kopi karo susu..
Aku tresno neng sliramu,
Tak jogo sampek loncate nyowoku..

Aku sanggup ngenteni,
Kowe mulih teko luar negri..
Sing penting ojo sampek lali,
Janjimu neng alon-alon kediri..

Roso tresnoku ora bakal ilang,
Senajan awakmu neng perantauan..
Roso tresnoku ora bakal luntur,
Senajan awakmu neng singapore..

Neng kediri aku tansah setyo ngenteni,
Neng singapore tresnamu ojo sampek luntur..
Neng kediri aku tansah setyo ngenteni,
Neng singapore tresnamu ojo sampek luntur..

Neng kediri aku tansah setyo ngenteni,
Neng singapore tresnamu ojo sampek luntur..
Neng kediri aku tansah setyo ngenteni,
Neng singapore tresnamu ojo sampek luntur..
Neng singapore…
—————–
[ver: lyrics]
[id: kpvwsocq]
[ar: Rindi Antika]
[ti: Kediri Singapore]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:31]
[00:01.10]Kediri Singapore
[00:21.10]Versi : Rindi Antika
[00:24.10]
[00:27.10]>>>
[00:28.10]>>
[00:29.10]>
[00:30.10]Aku tresno neng sliramu,
[00:33.50]Ibarat kopi karo susu..
[00:37.21]Aku tresno neng sliramu,
[00:40.67]Tak jogo sampek loncate nyowoku..
[00:45.79]
[00:50.11]Aku tresno neng sliramu,
[00:54.62]Ibarat kopi karo susu..
[00:58.33]Aku tresno neng sliramu,
[01:01.85]Tak jogo sampek loncate nyowoku..
[01:06.56]Aku sanggup ngenteni,
[01:09.66]Kowe mulih teko luar negri..
[01:14.24]Sing penting ojo sampek lali,
[01:17.38]Janjimu neng alon-alon kediri..
[01:22.50]Roso tresnoku ora bakal ilang,
[01:25.91]Senajan awakmu neng perantauan..
[01:29.81]Roso tresnoku ora bakal luntur,
[01:33.37]Senajan awakmu neng singapore..
[01:37.39]Neng kediri aku tansah setyo ngenteni,
[01:45.53]Neng singapore tresnamu ojo sampek luntur..
[01:52.16]Neng kediri aku tansah setyo ngenteni,
[01:59.49]Neng singapore tresnamu ojo sampek luntur..
[02:06.48]
[02:09.37]==rindi antika, kediri singapore==
[02:34.02]
[02:37.02]>>>
[02:37.02]>>
[02:38.02]>
[02:39.02]Aku tresno neng sliramu,
[02:42.81]Ibarat kopi karo susu..
[02:46.48]Aku tresno neng sliramu,
[02:49.61]Tak jogo sampek loncate nyowoku..
[02:54.03]Aku sanggup ngenteni,
[02:58.32]Kowe mulih teko luar negri..
[03:02.62]Sing penting ojo sampek lali,
[03:06.09]Janjimu neng alon-alon kediri..
[03:11.04]Roso tresnoku ora bakal ilang,
[03:14.54]Senajan awakmu neng perantauan..
[03:18.27]Roso tresnoku ora bakal luntur,
[03:21.79]Senajan awakmu neng singapore..
[03:26.55]Neng kediri aku tansah setyo ngenteni,
[03:33.84]Neng singapore tresnamu ojo sampek luntur..
[03:40.90]Neng kediri aku tansah setyo ngenteni,
[03:47.89]Neng singapore tresnamu ojo sampek luntur..
[03:54.89]Neng kediri aku tansah setyo ngenteni,
[04:02.19]Neng singapore tresnamu ojo sampek luntur..
[04:09.11]Neng kediri aku tansah setyo ngenteni,
[04:16.30]Neng singapore tresnamu ojo sampek luntur..
[04:23.41]Neng singapore…
[04:29.43]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s