Kediri Singapore


Lirik lagu sanguturu ke-2350 Kediri Singapore
Versi: Rindi Antika

AKU TRESNO NENG SLIRAMU,
IBARAT KOPI KARO SUSU..
AKU TRESNO NENG SLIRAMU,
TAK JOGO SAMPEK LONCATE NYOWOKU..

AKU TRESNO NENG SLIRAMU,
IBARAT KOPI KARO SUSU..
AKU TRESNO NENG SLIRAMU,
TAK JOGO SAMPEK LONCATE NYOWOKU..

AKU SANGGUP NGENTENI,
KOWE MULIH TEKO LUAR NEGRI..
SING PENTING OJO SAMPEK LALI,
JANJIMU NENG ALON-ALON KEDIRI..

ROSO TRESNOKU ORA BAKAL ILANG,
SENAJAN AWAKMU NENG PERANTAUAN..
ROSO TRESNOKU ORA BAKAL LUNTUR,
SENAJAN AWAKMU NENG SINGAPORE..

NENG KEDIRI AKU TANSAH SETYO NGENTENI,
NENG SINGAPORE TRESNAMU OJO SAMPEK LUNTUR..
NENG KEDIRI AKU TANSAH SETYO NGENTENI,
NENG SINGAPORE TRESNAMU OJO SAMPEK LUNTUR..

REFF:
AKU TRESNO NENG SLIRAMU,
IBARAT KOPI KARO SUSU..
AKU TRESNO NENG SLIRAMU,
TAK JOGO SAMPEK LONCATE NYOWOKU..

AKU SANGGUP NGENTENI,
KOWE MULIH TEKO LUAR NEGRI..
SING PENTING OJO SAMPEK LALI,
JANJIMU NENG ALON-ALON KEDIRI..

ROSO TRESNOKU ORA BAKAL ILANG,
SENAJAN AWAKMU NENG PERANTAUAN..
ROSO TRESNOKU ORA BAKAL LUNTUR,
SENAJAN AWAKMU NENG SINGAPORE..

NENG KEDIRI AKU TANSAH SETYO NGENTENI,
NENG SINGAPORE TRESNAMU OJO SAMPEK LUNTUR..
NENG KEDIRI AKU TANSAH SETYO NGENTENI,
NENG SINGAPORE TRESNAMU OJO SAMPEK LUNTUR..

NENG KEDIRI AKU TANSAH SETYO NGENTENI,
NENG SINGAPORE TRESNAMU OJO SAMPEK LUNTUR..
NENG KEDIRI AKU TANSAH SETYO NGENTENI,
NENG SINGAPORE TRESNAMU OJO SAMPEK LUNTUR..
NENG SINGAPORE…

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *