Duh Wong Bagus


Versi: Huma Aglies

Aaaaku wis natoni ati,
Aaaaku wis gawe gelo atimu..
Tulusing tresnamu tego tak blenjani,
Amergo roso iki ora soko njero ati..

Cuuukup mung semene wae,
Kaaatresnanmu marang aku..
Biso ra biso kudu mbok lalekno,
Lilakno aku dinduweni wong liyo..

reff:
Aaaaku mung biso ndedonga,
Aaaaku mung biso nglilakno..
Mergo kowe nemokke tresno,
Sing luwih apik ra koyo sing semono..

Duh wong bagus apuranen aku,
Wis wancine pancen tresno mung semene..
Duh wong bagus wis lalekno aku,
Kowe lan aku pancen dudu jodone..
Tutugno lakumu semono ugo lakuku,
Mugo mulyo sumandhing neng uripmu..

reff:
Aaaaku mung biso ndedonga,
Aaaaku mung biso nglilakno..
Mergo kowe nemokke tresno,
Sing luwih apik ra koyo sing semono..

Duh wong bagus apuranen aku,
Wis wancine pancen tresno mung semene..
Duh wong bagus wis lalekno aku,
Kowe lan aku pancen dudu jodone..
Tutugno lakumu semono ugo lakuku,
Mugo mulyo sumandhing neng uripmu..
Mugo mulyo sumandhing neng uripmu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *