Tresno Kowe (yusnia paramita)


Versi: Yusnia Paramita

Esem kang merak ati,
Tansah ngenggani ati..
Aku ra biso lali,
Tansah ginowo ngimpi..

Gencar gencar mripatmu,
Gawe geter jantungku..
Aku ra biso turu,
Kelingan sliramu wong bagus..

Sayang sayang iki,
Kangen kangen iki..
Tresno tresno iki jiwo rogo iki
Kanggo kowe mung kanggo kowe..

Isuk awan wengi tansah amemuji,
Ing ngarsaning gusti..
Kang murbeng dumadi
Binerkahan tresno kang suci..

Tembe mburine,
Aku lan sliramu..
Gandeng reruntungan,
Ing jagad kasunyatan..

reff:
Gencar gencar mripatmu,
Gawe geter jantungku..
Aku ra biso turu,
Kelingan sliramu wong bagus..

Sayang sayang iki,
Kangen kangen iki..
Tresno tresno iki jiwo rogo iki
Kanggo kowe mung kanggo kowe..

Isuk awan wengi tansah amemuji,
Ing ngarsaning gusti..
Kang murbeng dumadi
Binerkahan tresno kang suci..

Tembe mburine,
Aku lan sliramu..
Gandeng reruntungan,
Ing jagad kasunyatan..

reff:
Gencar gencar mripatmu,
Gawe geter jantungku..
Aku ra biso turu,
Kelingan sliramu wong bagus..

Sayang sayang iki,
Kangen kangen iki..
Tresno tresno iki jiwo rogo iki
Kanggo kowe mung kanggo kowe..

Isuk awan wengi tansah amemuji,
Ing ngarsaning gusti..
Kang murbeng dumadi
Binerkahan tresno kang suci..

Sayang sayang iki,
Kangen kangen iki..
Tresno tresno iki jiwo rogo iki
Kanggo kowe mung kanggo kowe..

Isuk awan wengi tansah amemuji,
Ing ngarsaning gusti..
Kang murbeng dumadi
Binerkahan tresno kang suci..

Sayang sayang iki,
Kangen kangen iki..
Tresno tresno iki jiwo rogo iki
Kanggo kowe mung kanggo kowe..

Isuk awan wengi tansah amemuji,
Ing ngarsaning gusti..
Kang murbeng dumadi
Binerkahan tresno kang suci..

Tembe mburine,
Aku lan sliramu..
Gandeng reruntungan,
Ing jagad kasunyatan..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *