Tresno Kowe (yusnia paramita)


Yusnia-Paramitha_2
Versi: Yusnia Paramita

ESEM KANG MERAK ATI, TANSAH NGENGGANI ATI
AKU RA BISO LALI, TANSAH GINOWO NGIMPI..

GENCAR GENCAR MRIPATMU, GAWE GETER JANTUNGKU..
AKU RA BISO TURU, KELINGAN SLIRAMU WONG BAGUS..

SAYANG SAYANG IKI, KANGEN KANGEN IKI
TRESNO TRESNO IKI, JIWO ROGO IKI
KANGGO KOWE, MUNG KANGGO KOWE..

ISUK AWAN WENGI, TANSAH AMEMUJI
ING NGARSANING GUSTI, KANG MURBENG DUMADI
BINERKAHAN, TRESNO KANG SUCI..

TEMBE MBURINE, AKU LAN SLIRAMU
GANDENG RERUNTUNGAN, ING JAGAD KASUNYATAN..

reff:
GENCAR GENCAR MRIPATMU, GAWE GETER JANTUNGKU..
AKU RA BISO TURU, KELINGAN SLIRAMU WONG BAGUS..

SAYANG SAYANG IKI, KANGEN KANGEN IKI
TRESNO TRESNO IKI, JIWO ROGO IKI
KANGGO KOWE, MUNG KANGGO KOWE..

ISUK AWAN WENGI, TANSAH AMEMUJI
ING NGARSANING GUSTI, KANG MURBENG DUMADI
BINERKAHAN, TRESNO KANG SUCI..

TEMBE MBURINE, AKU LAN SLIRAMU
GANDENG RERUNTUNGAN, ING JAGAD KASUNYATAN..

reff:
GENCAR GENCAR MRIPATMU, GAWE GETER JANTUNGKU..
AKU RA BISO TURU, KELINGAN SLIRAMU WONG BAGUS..

SAYANG SAYANG IKI, KANGEN KANGEN IKI
TRESNO TRESNO IKI, JIWO ROGO IKI
KANGGO KOWE, MUNG KANGGO KOWE..

ISUK AWAN WENGI, TANSAH AMEMUJI
ING NGARSANING GUSTI, KANG MURBENG DUMADI
BINERKAHAN, TRESNO KANG SUCI..

SAYANG SAYANG IKI, KANGEN KANGEN IKI
TRESNO TRESNO IKI, JIWO ROGO IKI
KANGGO KOWE, MUNG KANGGO KOWE..

ISUK AWAN WENGI, TANSAH AMEMUJI
ING NGARSANING GUSTI, KANG MURBENG DUMADI
BINERKAHAN, TRESNO KANG SUCI..

SAYANG SAYANG IKI, KANGEN KANGEN IKI
TRESNO TRESNO IKI, JIWO ROGO IKI
KANGGO KOWE, MUNG KANGGO KOWE..

ISUK AWAN WENGI, TANSAH AMEMUJI
ING NGARSANING GUSTI, KANG MURBENG DUMADI
BINERKAHAN, TRESNO KANG SUCI..

TEMBE MBURINE, AKU LAN SLIRAMU
GANDENG RERUNTUNGAN, ING JAGAD KASUNYATAN..
—————-
[ver: lyrics]
[ver: lyrics]
[id: qlbqsicq]
[ar: Yusnia Paramita]
[ti: Tresno Kowe]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:13]
[00:01.04]Tresno Kowe
[00:28.04]Versi : Yusnia Paramita
[00:31.04]
[00:34.04]>>>
[00:35.04]>>
[00:36.04]>
[00:37.04]Esem kang merak ati,
[00:40.35]Tansah ngenggani ati..
[00:44.07]Aku ra biso lali,
[00:47.26]Tansah ginowo ngimpi..
[00:51.04]Gencar gencar mripatmu,
[00:54.58]Gawe geter jantungku..
[00:58.04]Aku ra biso turu,
[01:01.35]Kelingan sliramu wong bagus..
[01:07.09]
[01:18.93]Sayang sayang iki, kangen kangen iki
[01:22.35]Tresno tresno iki, jiwo rogo iki
[01:25.64]Kanggo kowe, mung kanggo kowe..
[01:32.15]Isuk awan wengi, tansah amemuji
[01:35.86]Ing ngarsaning gusti, kang murbeng dumadi
[01:39.42]Binerkahan, tresno kang suci..
[01:45.63]Tembe mburine, aku lan sliramu
[01:52.68]Gandeng reruntungan ing jagad kasunyatan..
[01:59.60]
[02:26.01]>>>
[02:27.01]>>
[02:28.01]>
[02:29.01]Gencar gencar mripatmu,
[02:31.68]Gawe geter jantungku..
[02:35.37]Aku ra biso turu,
[02:38.65]Kelingan sliramu wong bagus..
[02:44.19]
[02:56.04]Sayang sayang iki, kangen kangen iki
[02:59.27]Tresno tresno iki, jiwo rogo iki
[03:02.87]Kanggo kowe, mung kanggo kowe..
[03:09.57]Isuk awan wengi, tansah amemuji
[03:12.94]Ing ngarsaning gusti, kang murbeng dumadi
[03:16.72]Binerkahan, tresno kang suci..
[03:23.17]Tembe mburine, aku lan sliramu
[03:29.86]Gandeng reruntungan ing jagad kasunyatan..
[03:36.82]
[04:02.20]>>>
[04:03.20]>>
[04:04.20]>
[04:05.20]Gencar gencar mripatmu,
[04:08.57]Gawe geter jantungku..
[04:12.39]Aku ra biso turu,
[04:15.51]Kelingan sliramu wong bagus..
[04:21.14]
[04:32.96]Sayang sayang iki, kangen kangen iki
[04:36.38]Tresno tresno iki, jiwo rogo iki
[04:39.90]Kanggo kowe, mung kanggo kowe..
[04:45.62]Isuk awan wengi, tansah amemuji
[04:50.03]Ing ngarsaning gusti, kang murbeng dumadi
[04:53.60]Binerkahan, tresno kang suci..
[05:00.18]Sayang sayang iki, kangen kangen iki
[05:04.60]Tresno tresno iki, jiwo rogo iki
[05:08.19]Kanggo kowe, mung kanggo kowe..
[05:14.91]Isuk awan wengi, tansah amemuji
[05:18.56]Ing ngarsaning gusti, kang murbeng dumadi
[05:22.16]Binerkahan, tresno kang suci..
[05:28.54]Sayang sayang iki, kangen kangen iki
[05:32.58]Tresno tresno iki, jiwo rogo iki
[05:36.07]Kanggo kowe, mung kanggo kowe..
[05:42.74]Isuk awan wengi, tansah amemuji
[05:46.36]Ing ngarsaning gusti, kang murbeng dumadi
[05:50.07]Binerkahan, tresno kang suci..
[05:56.36]Tembe mburine, aku lan sliramu
[06:03.29]Gandeng reruntungan ing jagad kasunyatan..
[06:09.91]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s