Titip Welas


Fitri-Tamara_1
Versi: Fitri Tamara

Abot sun nyonggo, kangen sun roso..
Sewengi wengi, kemulan sepi..
Mulo sing gampang, ngerokso welas..
Setuhune roso.., setuhune roso..

Sing ono maning, bungahe ati..
Sing katon maning, unyike pipi..
Sedino dino, ngangen ngangen..
Hang diangen nono jluntrunge..
Hang diangen nono jluntrunge..

reff:
Titip welas iki yo nyang riko,
Njaluk tulung ojo disio sio..,
Mergane ati.., sing kuwat nyonggo loro..

Titip kangen iki yo nyang riko,
Tulung rumaten hang temenanan..,
Ati iki, wis sing kuwat nyonggo kangen..

reff:
Sing ono maning, bungahe ati..
Sing katon maning, unyike pipi..
Sedino dino, ngangen ngangen..
Hang diangen nono jluntrunge..
Hang diangen nono jluntrunge..

reff:
Titip welas iki yo nyang riko,
Njaluk tulung ojo disio sio..,
Mergane ati.., sing kuwat nyonggo loro..

Titip kangen iki yo nyang riko,
Tulung rumaten hang temenanan..,
Ati iki, wis sing kuwat nyonggo kangen..
——————
[ver: lyrics]
[id: qcnlsicq]
[ar: Fitri Tamara]
[ti: Titip Welas]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:02]
[00:01.03]Titip Welas
[00:16.03]Versi : Fitri Tamara
[00:19.03]
[00:22.03]>>>
[00:23.03]>>
[00:24.03]>
[00:25.03]Abot sun nyonggo, kangen sun roso..
[00:32.21]Sewengi wengi, kemulan sepi..
[00:38.55]Mulo sing gampang, ngerokso welas..
[00:45.01]Setuhune roso.., setuhune roso..
[01:00.31]Sing ono maning, bungahe ati..
[01:08.04]Sing katon maning, unyike pipi..
[01:14.67]Sedino dino, ngangen ngangen..
[01:21.14]Hang diangen nono jluntrunge..
[01:27.70]Hang diangen nono jluntrunge..
[01:34.55]
[02:15.08]>>>
[02:16.08]>>
[02:17.08]>
[02:18.08]Titip welas iki yo nyang riko,
[02:25.01]Njaluk tulung ojo disio sio..,
[02:32.91]Mergane ati.., sing kuwat nyonggo loro..
[02:45.79]Titip kangen iki yo nyang riko,
[02:53.13]Tulung rumaten hang temenanan..,
[03:00.39]Ati iki, wis sing kuwat, nyonggo kangen..
[03:11.25]
[03:14.97]==fitri tamara, titip welas==
[03:31.40]
[03:34.40]>>>
[03:35.40]>>
[03:36.40]>
[03:37.40]Sing ono maning, bungahe ati..
[03:44.09]Sing katon maning, unyike pipi..
[03:50.52]Sedino dino, ngangen ngangen..
[03:57.01]Hang diangen nono jluntrunge..
[04:03.58]Hang diangen nono jluntrunge..
[04:10.04]
[04:53.29]>>>
[04:54.29]>>
[04:55.29]>
[04:56.29]Titip welas iki yo nyang riko,
[05:03.47]Njaluk tulung ojo disio sio..,
[05:10.25]Mergane ati.., sing kuwat nyonggo loro..
[05:22.74]Titip kangen iki yo nyang riko,
[05:29.86]Tulung rumaten hang temenanan..,
[05:36.97]Ati iki, wis sing kuwat, nyonggo kangen..
[05:47.57]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s