Titip Kembange Ati


Engkong-Ari_5
Versi: Engkong Ari

Senadyan, adoh, panggon soko omahku
Aku percoyo, sunaring asmoro..
Sing gawe, padange atiku,
Ora bakal sirno..

Marang sliramu surinameku,
Aku titip kembange atiku..
Kang banget, tak tresnani
Rino lan wengi, tak impi impi..

Yen uwis, tekan titi-wancine
Mesti bakal kepethuk karo dewek’e..
Bebarengan, ambangun tresno,
Kang endah, nganti tekaning pati..
——————
[ver: lyrics]
[id: qwbusicq]
[ar: Engkong Ari]
[ti: Titip Kembange Ati]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 1:48]
[00:01.00]Titip Kembange Ati
[00:04.00]Engkong Ari
[00:05.00]>>
[00:06.00]>
[00:07.00]Senadyan, adoh, panggon soko omahku
[00:17.63]Aku percoyo, sunaring asmoro..
[00:26.27]Sing gawe, padange atiku,
[00:33.46]Ora bakal sirno..
[00:40.30]Marang sliramu surinameku,
[00:44.92]Aku titip kembange atiku..
[00:50.88]Kang banget, tak tresnani
[00:56.97]Rino lan wengi, tak impi impi..
[01:07.08]Yen uwis, tekan titi-wancine
[01:16.18]Mesti bakal kepethuk karo dewek’e..
[01:26.13]Bebarengan, ambangun tresno
[01:32.27]Kang endah, nganti tekaning pati..
[01:40.29]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s