Titip Kembange Ati


Versi: Engkong Ari

Senadyan, adoh, panggon soko omahku
Aku percoyo, sunaring asmoro..
Sing gawe, padange atiku,
Ora bakal sirno..

Marang sliramu surinameku,
Aku titip kembange atiku..
Kang banget, tak tresnani
Rino lan wengi, tak impi impi..

Yen uwis, tekan titi-wancine
Mesti bakal kepethuk karo dewek’e..
Bebarengan, ambangun tresno,
Kang endah, nganti tekaning pati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *