Kembang Pungkasan


Versi: Demy

Sing keroso wis keliwat setaun,
Riko menyang ninggalno isun..
Opo tah magih, ono roso demen
Opo tah magih, ono roso kangen
Nong punjere ati..

Yo mung kembang hang riko elungno,
Enget bengen moro pamit menyang..
Isun sing ngiro, kari sing keroso
Kembang teko riko nyatane mung tondo,
Tibane tondo sun kelangan..

Janjine bengen riko pamit mung sedelo,
Nyatane kari nono teko..
Masiyo mung wekas nong silir silire angin,
Nawi biso gawe sun lego..

reff:
Yo mung kembang hang riko elungno,
Enget bengen moro pamit menyang..
Isun sing ngiro, kari sing keroso
Kembang teko riko nyatane mung tondo,
Tibane tondo sun kelangan..

Janjine bengen riko pamit mung sedelo,
Nyatane kari nono teko..
Masiyo mung wekas nong silir silire angin,
Nawi biso gawe sun lego..

Janjine bengen riko pamit mung sedelo,
Nyatane kari nono teko..
Masiyo mung wekas nong silir silire angin,
Nawi biso gawe sun lego..

Kembang pungkasan dadi tondo sun kelangan,
Kembang pungkasan kenangan sing biso ilang..
Kembang pungkasan dadi tondo sun kelangan,
Kembang pungkasan kenangan sing biso ilang..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s