Kembang Pungkasan

“Kembang Pungkasan” Versi Demy

Sing keroso wis keliwat setaun,
Riko menyang ninggalno isun..
Opo tah magih, ono roso demen
Opo tah magih, ono roso kangen
Nong punjere ati..

Yo mung kembang hang riko elungno,
Enget bengen moro pamit menyang..
Isun sing ngiro, kari sing keroso
Kembang teko riko nyatane mung tondo,
Tibane tondo sun kelangan..

Janjine bengen riko pamit mung sedelo,
Nyatane kari nono teko..
Masiyo mung wekas nong silir silire angin,
Nawi biso gawe sun lego..

reff:
Yo mung kembang hang riko elungno,
Enget bengen moro pamit menyang..
Isun sing ngiro, kari sing keroso
Kembang teko riko nyatane mung tondo,
Tibane tondo sun kelangan..

Janjine bengen riko pamit mung sedelo,
Nyatane kari nono teko..
Masiyo mung wekas nong silir silire angin,
Nawi biso gawe sun lego..

Janjine bengen riko pamit mung sedelo,
Nyatane kari nono teko..
Masiyo mung wekas nong silir silire angin,
Nawi biso gawe sun lego..

Kembang pungkasan dadi tondo sun kelangan,
Kembang pungkasan kenangan sing biso ilang..
Kembang pungkasan dadi tondo sun kelangan,
Kembang pungkasan kenangan sing biso ilang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *