Tresno Sejati (yadi sukmo)


Yadi-S_1
Versi: Yadi Sukmo

Adheming banyu, ora koyo atiku
Sing lagi nompo ganjaraning tresnamu..
Tresno sejati soko ati kang suci,
Kowe sing banget tak tresnani..

Alismu koyo mbulan nanggal sepisan,
Mesemmu gawe aku tansah kelingan..
Kowe cah wadon banget tak pundhi pundhi,
Kowe sing banget tak tresnani..

Kowe pengayomanku, naliko sedih neng atiku
Kowe penglipur ati, naliko aku nandang sedih..
Kowe sing banget tak tresnani..

reff:
Alismu koyo mbulan nanggal sepisan,
Mesemmu gawe aku tansah kelingan..
Kowe cah wadon banget tak pundhi pundhi,
Kowe sing banget tak tresnani..

Kowe pengayomanku, naliko sedih neng atiku
Kowe penglipur ati, naliko aku nandang sedih..
Kowe sing banget tak tresnani..
Kowe sing banget tak tresnani..
Kowe sing banget tak tresnani..
Kowe sing banget tak tresnani..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Yadi Sukmo]
[ti: Tresno Sejati]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:55]
[id: bvlzsvcq]
[00:01.05]Tresno Sejati – Yadi Sukmo
[00:28.05]
[00:30.05]>>>
[00:31.05]>>
[00:32.05]>
[00:33.05]Adhem ing banyu,
[00:36.21]ora koyo atiku
[00:40.61]Sing lagi nompo
[00:43.75]ganjaraning tresnamu..
[00:48.14]Tresno sejati
[00:51.02]soko ati kang suci,
[00:56.55]Kowe sing banget
[00:59.54]tak tresnani..
[01:04.05]Alismu koyo
[01:07.88]mbulan nanggal sepisan,
[01:12.28]Mesemmu gawe
[01:15.23]aku tansah kelingan..
[01:19.87]Kowe cah wadon
[01:22.69]banget tak pundhi pundhi,
[01:28.21]Kowe sing banget
[01:30.85]tak tresnani..
[01:35.36]Kowe pengayomanku,
[01:39.58]naliko sedih neng atiku
[01:43.45]Kowe penglipur ati,
[01:47.03]naliko aku nandang sedih..
[01:52.17]Kowe sing banget
[01:55.38]tak tresnani..
[01:59.21]
[02:29.19]>>>
[02:30.19]>>
[02:31.19]>
[02:32.19]Alismu koyo
[02:35.81]mbulan nanggal sepisan,
[02:40.03]Mesemmu gawe
[02:43.14]aku tansah kelingan..
[02:47.78]Kowe cah wadon
[02:50.55]banget tak pundhi pundhi,
[02:56.14]Kowe sing banget
[02:58.83]tak tresnani..
[03:03.83]Kowe pengayomanku,
[03:07.29]naliko sedih neng atiku
[03:12.20]Kowe penglipur ati,
[03:14.69]naliko aku nandang sedih..
[03:21.36]Kowe sing banget
[03:23.04]tak tresnani..
[03:28.76]Kowe sing banget
[03:30.38]tak tresnani..
[03:36.16]Kowe sing banget
[03:38.27]tak tresnani..
[03:43.51]Kowe sing banget
[03:45.31]tak tresnani..
[03:46.27]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s