Tresno Sejati (yadi sukmo)


Versi: Yadi Sukmo

Adheming banyu, ora koyo atiku
Sing lagi nompo ganjaraning tresnamu..
Tresno sejati soko ati kang suci,
Kowe sing banget tak tresnani..

Alismu koyo mbulan nanggal sepisan,
Mesemmu gawe aku tansah kelingan..
Kowe cah wadon banget tak pundhi pundhi,
Kowe sing banget tak tresnani..

Kowe pengayomanku, naliko sedih neng atiku
Kowe penglipur ati, naliko aku nandang sedih..
Kowe sing banget tak tresnani..

reff:
Alismu koyo mbulan nanggal sepisan,
Mesemmu gawe aku tansah kelingan..
Kowe cah wadon banget tak pundhi pundhi,
Kowe sing banget tak tresnani..

Kowe pengayomanku, naliko sedih neng atiku
Kowe penglipur ati, naliko aku nandang sedih..
Kowe sing banget tak tresnani..
Kowe sing banget tak tresnani..
Kowe sing banget tak tresnani..
Kowe sing banget tak tresnani..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *