Tresno Sejati (didi kempot)


Didi-Kempot_Yan-Vellia
Versi: Didi Kempot ft. Yan Vellia

Lk :
Koyo lintang ning langit,
Tresnaku lan tresnamu..
Ra bakal biso ilang,
Senajan wis ganti jaman..

Pr :
Matur nuwun duh gusti,
Seneng rasaning ati..
Priyo sing tak tresnani,
Tansah setyo ngancani..

Lk :
Aku dudu pujonggo,
Sing pinter gawe crito..
Nduweku yo mung tresno,
Tulus sing ono dodo..

Pr :
Roda roda sing mlaku,
Ngelingake sliramu..
Tanganku ning pundhakmu,
Ning ngopo kowe mlayu..

Lk :
Lalekno awakku,
Yen kuwi apik kanggone uripmu..
Wis rasah ngomongake tresno,
Tresno sing tulus yen gawe gelo,
Lalekno..

Wis aku tak lungo,
Nglalekke tresno,
Tresnamu selawase..

Pr :
Nganti ilang nyawaku,
Ojo nganti lali,
Nglalekake roso tresnaku..

Nganti ilang nyawaku,
Aku ora lilo,
Yen ono wong liyo ning atimu..
—————
[ver: lyrics]
[ar: Didi kempot ft. yan vellia]
[ti: Tresno sejati]
[al: Pop jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:12]
[id: zqoosvcq]
[00:01.07]Tresno Sejati
[00:01.07]by: Didi Kempot ft. Yan Vellia
[00:48.07]
[00:50.07]>>>
[00:51.07]>>
[00:52.07]>
[00:53.07]Lk: Koyo lintang neng langit,
[00:56.27]Lk: tresnaku lan tresnamu
[00:59.58]Lk: Ra bakal biso ilang,
[01:01.99]Lk: senajan wis ganti jaman..
[01:05.67]Pr: Matur nuwun duh gusti,
[01:08.16]Pr: seneng rasaning ati
[01:11.68]Pr: Priyo sing tak tresnani,
[01:14.13]Pr: tansah setyo ngancani..
[01:18.63]
[01:29.89]Lk: Aku dudu pujonggo,
[01:32.17]Lk: sing pinter gawe crito
[01:35.83]Lk: Nduweku yo mung tresno,
[01:38.58]Lk: tulus sing ono dodo..
[01:41.90]Pr: Roda roda sing mlaku,
[01:44.54]Pr: ngelingake sliramu
[01:47.95]Pr: Tanganku neng pundakmu,
[01:50.57]Pr: neng ngopo kowe mlayu..
[01:54.90]Lk: Lalekno awakku,
[01:58.30]Lk: Yen kuwi apik kanggone uripmu..
[02:04.18]Lk: Wis rasah ngomongake tresno,
[02:10.34]Lk: Tresno sing tulus yen gawe gelo,
[02:15.27]Lk: lalekno..
[02:18.71]Lk: Wis aku tak lungo,
[02:22.29]Lk: nglalekke tresno
[02:25.57]Lk: Tresnamu selawase..
[02:30.76]Pr: Nganti ilang nyawaku,
[02:34.47]Pr: ojo nganti lali
[02:37.76]Pr: Nglalekake roso tresnaku..
[02:43.24]Pr: Nganti ilang nyawaku,
[02:46.67]Pr: aku ora lilo
[02:50.08]Pr: Yen ono wong liyo neng atimu..
[02:56.44]
[02:59.45]=didi kempot f. yan vellia, tresno sejati=
[03:27.45]
[03:30.45]>>>
[03:31.45]>>
[03:32.45]>
[03:33.45]Lk: Koyo lintang neng langit,
[03:37.06]Lk: tresnaku lan tresnamu
[03:40.52]Lk: Ra bakal biso ilang,
[03:43.29]Lk: senajan wis ganti jaman..
[03:46.05]Pr: Matur nuwun duh gusti,
[03:49.14]Pr: seneng rasaning ati
[03:52.30]Pr: Priyo sing tak tresnani,
[03:55.42]Pr: tansah setyo ngancani..
[03:59.60]
[04:11.30]Lk: Aku dudu pujonggo,
[04:13.39]Lk: sing pinter gawe crito
[04:17.21]Lk: Nduweku yo mung tresno,
[04:19.37]Lk: tulus sing ono dodo..
[04:23.16]Pr: Roda roda sing mlaku,
[04:25.52]Pr: ngelingake sliramu
[04:29.37]Pr: Tanganku neng pundakmu,
[04:31.56]Pr: neng ngopo kowe mlayu..
[04:34.88]Lk: Lalekno awakku,
[04:38.99]Lk: Yen kuwi apik kanggone uripmu..
[04:45.25]Lk: Wis rasah ngomongake tresno,
[04:51.58]Lk: Tresno sing tulus yen gawe gelo,
[04:56.69]Lk: lalekno..
[04:59.64]Lk: Wis aku tak lungo,
[05:02.35]Lk: nglalekke tresno
[05:06.70]Lk: Tresnamu selawase..
[05:11.87]Pr: Nganti ilang nyawaku,
[05:14.68]Pr: ojo nganti lali
[05:18.81]Pr: Nglalekake roso tresnaku..
[05:24.19]Pr: Nganti ilang nyawaku,
[05:26.43]Pr: aku ora lilo
[05:30.97]Pr: Yen ono wong liyo neng atimu..
[05:37.01]Pr: Nganti ilang nyawaku,
[05:38.57]Pr: ojo nganti lali
[05:42.89]Pr: Nglalekake roso tresnaku..
[05:47.81]Pr: Nganti ilang nyawaku,
[05:50.89]Pr: aku ora lilo
[05:54.89]Pr: Yen ono wong liyo neng atimu..
[06:01.67]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s