Tresno Pojok Kutho


Dewi-Marcella_2
Versi: Dewi Marcella

Gebyar lintang ing wayah wengi,
Ngancani aku ing sepi iki..
Kowe wong sing tak tresnani,
Do neng endi..

Mring sang bayu tak titipke,
Unjuk donga kanggo kowe..
Pojok pojok kutho iki,
Dadi seksi..

Baliyo aku ora biso nggandholi ati,
Anagung rindu..
Rungokno, aku ngidhung tresno
Mugo ra lali, ing piduning janji..

reff:
Kowe wis dadi anteping ati,
Wong sing tansah tak pepuji..
Neng kutho bayu nganjuk iki,
Tak enteni..

Mring sang bayu tak titipke,
Unjuk donga kanggo kowe..
Pojok pojok kutho iki,
Dadi seksi..

Baliyo aku ora biso nggandholi ati,
Anagung rindu..
Rungokno, aku ngidhung tresno
Mugo ra lali, ing piduning janji..

Baliyo aku ora biso nggandholi ati,
Anagung rindu..
Rungokno, aku ngidhung tresno
Mugo ra lali, ing piduning janji..
—————–
[ver: lyrics]
[id: nolvsvcq]
[ar: Dewi Marcella]
[ti: Tresno Pojok Kutho]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:44]
[00:01.46]Tresno Pojok Kutho
[00:19.46]Versi: Dewi Marcella
[00:22.46]
[00:25.46]>>>
[00:26.46]>>
[00:27.46]>
[00:28.46]Gebyar lintang ing wayah wengi,
[00:33.46]Ngancani aku ing sepi iki..
[00:38.37]Kowe wong sing tak tresnani,
[00:43.86]Do neng endi..
[00:49.45]Mring sang bayu tak titipke,
[00:55.08]Unjuk donga kanggo kowe..
[01:00.71]Pojok pojok kutho iki,
[01:05.95]Dadi seksi..
[01:11.85]Baliyo aku ora biso, nggandholi ati
[01:26.05]Anagung rindu..
[01:33.13]Rungokno, aku ngidhung tresno
[01:43.35]Mugo ra lali, ing pidhune janji..
[01:53.71]
[01:56.22]==dewi marcella, tresno pojok kutho==
[02:17.22]
[02:20.22]>>>
[02:21.22]>>
[02:22.22]>
[02:23.22]Kowe wis dadi anteping ati,
[02:29.28]Wong sing tansah tak pepuji..
[02:35.14]Neng kutho bayu nganjuk iki,
[02:40.09]Tak enteni..
[02:45.75]Mring sang bayu tak titipke,
[02:51.34]Unjuk donga kanggo kowe..
[02:56.89]Pojok pojok kutho iki,
[03:02.34]Dadi seksi..
[03:08.22]Baliyo aku ora biso, nggandholi ati
[03:21.66]Anagung rindu..
[03:28.59]Rungokno, aku ngidhung tresno
[03:39.79]Mugo ra lali, ing pidhune janji..
[03:51.46]Baliyo aku ora biso, nggandholi ati
[04:06.36]Anagung rindu..
[04:13.09]Rungokno, aku ngidhung tresno
[04:23.96]Mugo ra lali, ing pidhune janji..
[04:38.35]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s