Ngidam Pentol


Versi: Utami Dewi ft. Sodiq

Lk:
Bojoku meteng telung wulan,
Bendino ngiler jarene nyidam..
Sak njaluk’e kudu keturutan,
Iki nyidam opo kesempatan..

Pr:
Iki ngunu perbuatanmu mas,
Wetengku cilik mbok gawe lemu..
Kowe seneng nggugahi wong turu,
Ra diwei mengko kowe nesu..

reff:
Lk:
Yo wis cah ayu, bojoku sing ayu dewe
Dewe dewe dewe, gek ndang ngomongo..
Opo sing mbok kepingini,
Gek ndang tak turuti..

Pr:
Sing tak pingini, sing gampang gampang
Janji kudu keturutan..
Aku pingin pentol sing enek endogke,
Aku pingin pentol sing dobel endogke..
Aku pingin pentol pentol pentol pentol endog,
sing okeh emiene..

Lk: Kowe pingin pentol..
Pr: Sing enek endogke..
Lk: Kowe pingin pentol..
Pr: Sing dobel endogke..
Lk: Kowe pingin pentol pentol pentol pentol..
Pr: Endog sing okeh emiene..

Lk:
Yo wis cah ayu, bojoku sing ayu dewe
Dewe dewe dewe, gek ndang ngomongo..
Opo sing mbok kepingini,
Gek ndang tak turuti..

Pr:
Sing tak pingini, sing gampang gampang
Janji kudu keturutan..
Aku pingin pentol sing enek endogke,
Aku pingin pentol sing dobel endogke..
Aku pingin pentol pentol pentol pentol endog,
sing okeh emiene..

Lk: Kowe pingin pentol..
Pr: Sing enek endogke..
Lk: Kowe pingin pentol..
Pr: Sing dobel endogke..
Lk: Kowe pingin pentol pentol pentol pentol..
Pr: Endog sing okeh emiene..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *