Kumis Lele


Versi: Maeny Ansori

BRINTIK BRINTIK RAMBUTE, LENTIK WULU MATANE
MRAYANG MRAYANG KUMISE, KUMISE KUMIS LELE..
ATI BLI KUAT NYAWANG, DEMEN BANGET KARO SAMPEAN..

ORA WERUH NING BENGI, ORA WERUH NING AWAN
TIBA TANGI DEWEKAN, NGUDAG NGUDAG SAMPEAN..
PRIBASA WALANG NING PARI,
DUH KEGEMBANG BLI MARI MARI..

REFF:
ADUH KAKANG KULA KEPENCUT,
KAYA NAMPLEK BAE NING BATHUK..
JITOK RASANE MRINDING,
PENGEN KETEMU MANING..

ENDHAS PUYENG YEN LAGI KANGEN,
JLENGAT JLENGUT KAYA WONG PANGLENG,
AWAK BLI KEURUSAN, GARA GARA SAMPEAN..

ORA WERUH NING BENGI, ORA WERUH NING AWAN
TIBA TANGI DEWEKAN, NGUDAG NGUDAG SAMPEAN..
PRIBASA WALANG NING PARI,
DUH KEGEMBANG BLI MARI MARI..

REFF:
ADUH KAKANG KULA KEPENCUT,
KAYA NAMPLEK BAE NING BATHUK..
JITOK RASANE MRINDING,
PENGEN KETEMU MANING..

ENDHAS PUYENG YEN LAGI KANGEN,
JLENGAT JLENGUT KAYA WONG PANGLENG,
AWAK BLI KEURUSAN, GARA GARA SAMPEAN..

BRINTIK BRINTIK RAMBUTE, LENTIK WULU MATANE
MRAYANG MRAYANG KUMISE, KUMISE KUMIS LELE..
ATI BLI KUAT NYAWANG, DEMEN BANGET KARO SAMPEAN..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *