Kumis Ireng


Indri-Caferasita
Versi: Indri Caferasita

Wong ganteng kumise ireng,
Murah senyum seneng dipandeng..
Kang terus terang,
Demen sampean, sun ora tahan..

Roko samsu bungkuse kuning,
Kula gelem lamon dikawin..
Kang aja melang, kang aja bimbang
Demen sampean..

reff:
Sumpah ning batin, bli bakal kawin
Yen dudu sampean, sing paling tampan..

Kang kula melu, aja ninggalaken
Wong mabok cinta, kangen ningati..
Duh kakang, kumis ireng gawe mrangsang
Awan bengi kebayang bayang..

Roko samsu bungkuse kuning,
Kula gelem lamon dikawin..
Kang aja melang, kang aja bimbang
Demen sampean..

reff:
Sumpah ning batin, bli bakal kawin
Yen dudu sampean, sing paling tampan..

Kang kula melu, aja ninggalaken
Wong mabok cinta, kangen ningati..
Duh kakang, kumis ireng gawe mrangsang
Awan bengi kebayang bayang..

Wong ganteng kumise ireng,
Murah senyum seneng dipandeng..
Kang terus terang,
Demen sampean, sun ora tahan..

Roko samsu bungkuse kuning,
Kula gelem lamon dikawin..
Kang aja melang, kang aja bimbang
Demen sampean..
—————–
[ver: lyrics]
[id: balwsccq]
[ar: Indri caferasita]
[ti: Kumis ireng ]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:06]
[00:01.45]Kumis Ireng
[00:29.45]Versi : Indri Caferasita
[00:32.45]
[00:35.45]>>>
[00:36.45]>>
[00:37.45]>
[00:38.45]Wong ganteng kumise ireng,
[00:40.90]Murah senyum seneng dipandeng..
[00:43.82]Kang terus terang,
[00:46.27]Demen sampean, sun ora tahan..
[00:52.04]
[00:57.46]Roko samsu bungkuse kuning,
[00:59.96]Kula gelem lamon dikawin..
[01:02.60]Kang aja melang, kang aja bimbang
[01:07.82]Demen sampean..
[01:10.76]
[01:13.76]==indri caferasita, kumis ireng==
[01:27.76]
[01:30.19]>>>
[01:31.19]>>
[01:32.19]>
[01:33.19]Sumpah ning batin, bli bakal kawin
[01:38.27]Yen dudu sampean, sing paling tampan..
[01:44.97]
[01:51.83]Kang kula melu, aja ninggalaken
[01:56.98]Wong mabok cinta, kangen ningati..
[02:03.64]Duh kakang, kumis ireng gawe mrangsang
[02:08.72]Awan bengi kebayang bayang..
[02:13.59]Roko samsu bungkuse kuning,
[02:16.33]Kula gelem lamon dikawin..
[02:18.98]Kang aja melang, kang aja bimbang
[02:24.27]Demen sampean..
[02:27.21]
[02:30.21]==indri caferasita, kumis ireng==
[02:44.21]
[02:47.17]>>>
[02:48.17]>>
[02:49.17]>
[02:50.17]Sumpah ning batin, bli bakal kawin
[02:55.23]Yen dudu sampean, sing paling tampan..
[03:02.03]
[03:08.13]Kang kula melu, aja ninggalaken
[03:13.83]Wong mabok cinta, kangen ningati..
[03:20.34]Duh kakang, kumis ireng gawe mrangsang
[03:25.70]Awan bengi kebayang bayang..
[03:30.63]Wong ganteng kumise ireng,
[03:33.33]Murah senyum seneng dipandeng..
[03:35.96]Kang terus terang,
[03:38.57]Demen sampean, sun ora tahan..
[03:44.35]
[03:48.23]Roko samsu bungkuse kuning,
[03:50.78]Kula gelem lamon dikawin..
[03:54.17]Kang aja melang, kang aja bimbang
[03:59.29]Demen sampean..
[04:02.48]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s