Kumis Ireng


Versi: Indri Caferasita

Wong ganteng kumise ireng,
Murah senyum seneng dipandeng..
Kang terus terang,
Demen sampean, sun ora tahan..

Roko samsu bungkuse kuning,
Kula gelem lamon dikawin..
Kang aja melang, kang aja bimbang
Demen sampean..

reff:
Sumpah ning batin, bli bakal kawin
Yen dudu sampean, sing paling tampan..

Kang kula melu, aja ninggalaken
Wong mabok cinta, kangen ningati..
Duh kakang, kumis ireng gawe mrangsang
Awan bengi kebayang bayang..

Roko samsu bungkuse kuning,
Kula gelem lamon dikawin..
Kang aja melang, kang aja bimbang
Demen sampean..

reff:
Sumpah ning batin, bli bakal kawin
Yen dudu sampean, sing paling tampan..

Kang kula melu, aja ninggalaken
Wong mabok cinta, kangen ningati..
Duh kakang, kumis ireng gawe mrangsang
Awan bengi kebayang bayang..

Wong ganteng kumise ireng,
Murah senyum seneng dipandeng..
Kang terus terang,
Demen sampean, sun ora tahan..

Roko samsu bungkuse kuning,
Kula gelem lamon dikawin..
Kang aja melang, kang aja bimbang
Demen sampean..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *