Kembang Soka


Een-Clafinova
Versi: Een Clafinova

NYAWANG LINTANG NGGANTUNG NING AWANG AWANG,
NGGUGAH ATI INGET KARO PUJAAN..
KELINGAN NING SAMPEAN, MASIH SOK KEBAYANG
NAJAN LAWAS KITA PISAHAN..

KEMBANG SOKA MEKAR NING WAYAH BENGI,
ORA NYANGKA BAKAL DITINGGAL KARI,
HARAPAN NINGATI SUN DADI LAKI RABI,
SING NYATANE ORA NDUENI..

reff:
SOK KADANG NINGATI BENCI,
SOK KADANG GAWE NGEDANI,
NING PIKIRAN.. BLI BISA LALI..

NAJAN WIS LANGKA HARAPAN,
KULA MASIH TETEP SAYANG,
SAMPE KAPAN.. NUNGGU SAMPEAN..

KEMBANG SOKA MEKAR NING WAYAH BENGI,
ORA NYANGKA BAKAL DITINGGAL KARI,
HARAPAN NINGATI SUN DADI LAKI RABI,
SING NYATANE ORA NDUENI..

reff:
SOK KADANG NINGATI BENCI,
SOK KADANG GAWE NGEDANI,
NING PIKIRAN.. BLI BISA LALI..

NAJAN WIS LANGKA HARAPAN,
KULA MASIH TETEP SAYANG,
SAMPE KAPAN.. NUNGGU SAMPEAN..

NYAWANG LINTANG NGGANTUNG NING AWANG AWANG,
NGGUGAH ATI INGET KARO PUJAAN..
KELINGAN NING SAMPEAN, MASIH SOK KEBAYANG
NAJAN LAWAS KITA PISAHAN..
—————–
[ver: lyrics]
[id: wapwsccq]
[ar: Een Clafinova]
[ti: Kembang Soka]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:37]
[00:01.08]Kembang Soka
[00:35.08]Versi: Een Clafinova
[00:38.08]
[00:41.08]>>>
[00:42.08]>>
[00:43.08]>
[00:44.08]NYAWANG LINTANG NGGANTUNG NING AWANG AWANG,
[00:49.86]NGGUGAH ATI INGET KARO PUJAAN..
[00:55.57]KELINGAN NING SAMPEAN, MASIH SOK KEBAYANG
[01:01.39]NAJAN LAWAS KITA PISAHAN..
[01:07.06]
[01:13.30]KEMBANG SOKA MEKAR NING WAYAH BENGI,
[01:19.26]ORA NYANGKA BAKAL DITINGGAL KARI..
[01:24.71]HARAPAN NINGATI SUN DADI LAKI RABI,
[01:30.47]SING NYATANE ORA NDUENI..
[01:36.09]
[01:39.09]==een clafinova, kembang soka==
[01:58.09]
[02:01.58]>>>
[02:02.58]>>
[02:03.58]>
[02:04.58]SOK KADANG NINGATI BENCI,
[02:07.98]SOK KADANG GAWE NGEDANI,
[02:10.83]NING PIKIRAN.. BLI BISA LALI..
[02:19.45]
[02:26.34]NAJAN WIS LANGKA HARAPAN,
[02:28.82]KULA MASIH TETEP SAYANG,
[02:31.76]SAMPE KAPAN.. NUNGGU SAMPEAN..
[02:40.92]KEMBANG SOKA MEKAR NING WAYAH BENGI,
[02:46.51]ORA NYANGKA BAKAL DITINGGAL KARI..
[02:52.20]HARAPAN NINGATI SUN DADI LAKI RABI,
[02:57.88]SING NYATANE ORA NDUENI..
[03:03.57]
[03:06.98]==kembang soka, een clafinova==
[03:26.98]
[03:29.98]>>>
[03:30.98]>>
[03:31.98]>
[03:32.48]SOK KADANG NINGATI BENCI,
[03:35.39]SOK KADANG GAWE NGEDANI,
[03:38.24]NING PIKIRAN.. BLI BISA LALI..
[03:46.98]
[03:53.78]NAJAN WIS LANGKA HARAPAN,
[03:56.24]KULA MASIH TETEP SAYANG,
[03:59.17]SAMPE KAPAN.. NUNGGU SAMPEAN..
[04:08.48]NYAWANG LINTANG NGGANTUNG NING AWANG AWANG,
[04:14.13]NGGUGAH ATI INGET KARO PUJAAN..
[04:19.81]KELINGAN NING SAMPEAN, MASIH SOK KEBAYANG
[04:25.54]NAJAN LAWAS KITA PISAHAN..
[04:31.15]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s