Pacar 6


Erwin-Mareta_1
Versi: Erwin Mareta

Rudi tak tresnani, yudi ugo tak pacari
Muji tak janjeni, nanging yadi yo ngapeli..
Paimo juragan lengo, dudo sugih to tak tompo
Ugo tarjo bojone tonggo, meneng meneng ngajak’i lungo..

Senen sloso rebu kemis jum’at sabtu minggu,
Ngatek kateg awan bengi nerimo tamu..
Angger dino yo yen bengi ra biso turu,
Bingung bingung bingung, bingung mbagi wektu..

Gremat gremet gremat gremet sirah ngatek mumet,
Pacar enem okeh kuwi sing marake ruwet..
Tobat tobat tobat, yen aku ra kuat
Timbang ruwet sirah mumet yo mendhing tak pegat..

reff:
Rudi tak tresnani, yudi ugo tak pacari
Muji tak janjeni, nanging yadi yo ngapeli..
Paimo juragan lengo, dudo sugih to tak tompo
Ugo tarjo bojone tonggo, meneng meneng ngajak’i lungo..

Senen sloso rebu kemis jum’at sabtu minggu,
Ngatek kateg awan bengi nerimo tamu..
Angger dino yo yen bengi ra biso turu,
Bingung bingung bingung, bingung mbagi wektu..

Gremat gremet gremat gremet sirah ngatek mumet,
Pacar enem okeh kuwi sing marake ruwet..
Tobat tobat tobat, yen aku ra kuat
Timbang ruwet sirah mumet yo mendhing tak pegat..

reff:
Rudi tak tresnani, yudi ugo tak pacari
Muji tak janjeni, nanging yadi yo ngapeli..
Paimo juragan lengo, dudo sugih to tak tompo
Ugo tarjo bojone tonggo, meneng meneng ngajak’i lungo..

Senen sloso rebu kemis jum’at sabtu minggu,
Ngatek kateg awan bengi nerimo tamu..
Angger dino yo yen bengi ra biso turu,
Bingung bingung bingung, bingung mbagi wektu..

Gremat gremet gremat gremet sirah ngatek mumet,
Pacar enem okeh kuwi sing marake ruwet..
Tobat tobat tobat, yen aku ra kuat
Timbang ruwet sirah mumet yo mendhing tak pegat..

Senen sloso rebu kemis jum’at sabtu minggu,
Ngatek kateg awan bengi nerimo tamu..
Angger dino yo yen bengi ra biso turu,
Bingung bingung bingung, bingung mbagi wektu..

Gremat gremet gremat gremet sirah ngatek mumet,
Pacar enem okeh kuwi sing marake ruwet..
Tobat tobat tobat, yen aku ra kuat
Timbang ruwet sirah mumet yo mendhing tak pegat.
—————–
[ver: lyrics]
[id: ipvoqwcq]
[ar: Erwin Mareta]
[ti: Pacar 6]
[al: House Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:37]
[00:01.07]Pacar 6
[00:13.07]Versi : Erwin Mareta
[00:16.07]
[00:19.07]>>>
[00:20.07]>>
[00:21.07]>
[00:22.07]Rudi tak tresnani, yudi ugo tak pacari
[00:28.07]Muji tak janjeni, nanging yadi yo ngapeli..
[00:33.43]Paimo juragan lengo, dudo sugih yo tak tompo
[00:38.70]Ugo tarjo bojone tonggo,
[00:41.24]meneng meneng ngajak’i lungo..
[00:45.61]Senen sloso rebu kemis jum’at sabtu minggu,
[00:49.14]Ngatek kateg awan bengi nerimo tamu..
[00:52.15]Angger dino yo yen bengi ra biso turu,
[00:54.81]Bingung bingung bingung, bingung mbagi wektu..
[00:57.64]Gremat gremet gremat gremet sirah ngatek mumet,
[01:00.29]Pacar enem okeh kuwi sing marake ruwet..
[01:02.81]Tobat tobat tobat, yen aku ra kuat
[01:05.37]Timbang ruwet sirah mumet yo mendhing tak pegat..
[01:08.85]
[01:36.92]>>>
[01:37.92]>>
[01:38.92]>
[01:39.92]Rudi tak tresnani, yudi ugo tak pacari
[01:45.33]Muji tak janjeni, nanging yadi yo ngapeli..
[01:50.75]Paimo juragan lengo, dudo sugih yo tak tompo
[01:56.03]Ugo tarjo bojone tonggo,
[01:58.63]meneng meneng ngajak’i lungo..
[02:02.91]Senen sloso rebu kemis jum’at sabtu minggu,
[02:06.40]Ngatek kateg awan bengi nerimo tamu..
[02:09.40]Angger dino yo yen bengi ra biso turu,
[02:12.19]Bingung bingung bingung, bingung mbagi wektu..
[02:14.79]Gremat gremet gremat gremet sirah ngatek mumet,
[02:17.36]Pacar enem okeh kuwi sing marake ruwet..
[02:20.19]Tobat tobat tobat, yen aku ra kuat
[02:22.63]Timbang ruwet sirah mumet yo mendhing tak pegat..
[02:26.50]
[02:53.82]>>>
[02:54.82]>>
[02:55.82]>
[02:56.82]Rudi tak tresnani, yudi ugo tak pacari
[03:02.76]Muji tak janjeni, nanging yadi yo ngapeli..
[03:08.12]Paimo juragan lengo, dudo sugih yo tak tompo
[03:13.34]Ugo tarjo bojone tonggo,
[03:15.95]meneng meneng ngajak’i lungo..
[03:20.77]Senen sloso rebu kemis jum’at sabtu minggu,
[03:23.97]Ngatek kateg awan bengi nerimo tamu..
[03:26.76]Angger dino yo yen bengi ra biso turu,
[03:29.47]Bingung bingung bingung, bingung mbagi wektu..
[03:32.28]Gremat gremet gremat gremet sirah ngatek mumet,
[03:34.69]Pacar enem okeh kuwi sing marake ruwet..
[03:37.43]Tobat tobat tobat, yen aku ra kuat
[03:39.99]Timbang ruwet sirah mumet yo mendhing tak pegat..
[03:42.96]Senen sloso rebu kemis jum’at sabtu minggu,
[03:45.52]Ngatek kateg awan bengi nerimo tamu..
[03:47.95]Angger dino yo yen bengi ra biso turu,
[03:50.59]Bingung bingung bingung, bingung mbagi wektu..
[03:53.31]Gremat gremet gremat gremet sirah ngatek mumet,
[03:55.83]Pacar enem okeh kuwi sing marake ruwet..
[03:58.53]Tobat tobat tobat, yen aku ra kuat
[04:01.35]Timbang ruwet sirah mumet yo mendhing tak pegat.
[04:04.62]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s