Gantine Hang Ilang


Suliyana_42
Versi: Suliyana

Sun trimo nasib iki,
Sedino dino diloroni..
Perihe sing sun rasakno,
Ati sabar nerimo..

Koyo turu ketiban ndaru,
Sun wis nemu tombone tatu..
Saiki sing loro maning,
Nemu hang welas keliwat sangking..

reff:
Siramono ati iki hang kari keseron,
Mendem roso ndangir welas sun hang ilang..
Pastekeno ati iki myakne sing bimbang maning,
Masiyo tekan riko sing hang kawitan..

Mugo baen biso dadi pungkase,
Mykane urip iki nemu senenge..
Welas riko..oo. gantine hang ilang..

reff:
Koyo turu ketiban ndaru,
Sun wis nemu tombone tatu..
Saiki sing loro maning,
Nemu hang welas keliwat sangking..

reff:
Siramono ati iki hang kari keseron,
Mendem roso ndangir welas sun hang ilang..
Pastekeno ati iki myakne sing bimbang maning,
Masiyo tekan riko sing hang kawitan..

Mugo baen biso dadi pungkase,
Mykane urip iki nemu senenge..
Welas riko..oo. gantine hang ilang..
Welas riko..oo. gantine hang ilang..
—————–
[ver: lyrics]
[id: lsuqqwcq]
[ar: Suliyana]
[ti: Gantine hang ilang]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:15]
[00:01.50]Gantine Hang Ilang
[00:26.50]Versi : Suliyana
[00:29.50]
[00:32.50]>>>
[00:33.50]>>
[00:34.50]>
[00:35.50]Sun trimo nasib iki,
[00:44.29]Sedino dino diloroni..
[00:52.94]Perihe sing sun rasakno,
[01:01.31]Ati sabar nerimo..
[01:09.93]Koyo turu, ketiban ndaru
[01:18.52]Sun wis nemu, tombone tatu..
[01:26.88]Saiki sing loro maning,
[01:35.61]Nemu hang welas keliwat sangking..
[01:43.20]
[02:15.09]>>>
[02:16.09]>>
[02:17.09]>
[02:18.09]Siramono ati iki hang kari keseron,
[02:29.15]Mendem roso ndangir welas sun hang ilang..
[02:36.92]Pastekeno ati iki myakne sing bimbang maning,
[02:46.14]Masiyo tekan riko sing hang kawitan..
[02:55.11]Mugo baen biso dadi pungkase,
[03:04.17]Mykane urip iki nemu senenge..
[03:12.58]Welas riko..oo. gantine hang ilang..
[03:27.57]
[04:00.27]>>>
[04:01.27]>>
[04:02.27]>
[04:03.27]Koyo turu, ketiban ndaru
[04:12.06]Sun wis nemu, tombone tatu..
[04:20.48]Saiki sing loro maning,
[04:28.01]Nemu hang welas keliwat sangking..
[04:36.95]
[05:09.05]>>>
[05:10.05]>>
[05:11.05]>
[05:12.05]Siramono ati iki hang kari keseron,
[05:22.04]Mendem roso ndangir welas sun hang ilang..
[05:29.94]Pastekeno ati iki myakne sing bimbang maning,
[05:39.06]Masiyo tekan riko sing hang kawitan..
[05:46.73]Siramono ati iki hang kari keseron,
[05:57.00]Mendem roso ndangir welas sun hang ilang..
[06:04.69]Pastekeno ati iki myakne sing bimbang maning,
[06:14.00]Masiyo tekan riko sing hang kawitan..
[06:23.33]Mugo baen biso dadi pungkase,
[06:31.90]Mykane urip iki nemu senenge..
[06:40.57]Welas riko..oo. gantine hang ilang..
[06:53.33]Welas riko..oo. gantine hang ilang..
[07:07.93]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s