Gantine Hang Ilang


Versi: Suliyana

Sun trimo nasib iki,
Sedino dino diloroni..
Perihe sing sun rasakno,
Ati sabar nerimo..

Koyo turu ketiban ndaru,
Sun wis nemu tombone tatu..
Saiki sing loro maning,
Nemu hang welas keliwat sangking..

reff:
Siramono ati iki hang kari keseron,
Mendem roso ndangir welas sun hang ilang..
Pastekeno ati iki myakne sing bimbang maning,
Masiyo tekan riko sing hang kawitan..

Mugo baen biso dadi pungkase,
Mykane urip iki nemu senenge..
Welas riko..oo. gantine hang ilang..

reff:
Koyo turu ketiban ndaru,
Sun wis nemu tombone tatu..
Saiki sing loro maning,
Nemu hang welas keliwat sangking..

reff:
Siramono ati iki hang kari keseron,
Mendem roso ndangir welas sun hang ilang..
Pastekeno ati iki myakne sing bimbang maning,
Masiyo tekan riko sing hang kawitan..

Mugo baen biso dadi pungkase,
Mykane urip iki nemu senenge..
Welas riko..oo. gantine hang ilang..
Welas riko..oo. gantine hang ilang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *