Cidro (lilin herlina)


Lilin-Herlina_9
Versi: Lilin Herlina

Durung nganti garing,
Catu sing neng atiku..
Tego tegane sliramu,
Nambahi loro batinku..

Aku ora percoyo,
Nanging kabeh iki nyoto..
Cetho neng ngarepe moto,
Yen sliramu kuwi cidro..

Panas panase serngenge kuwi,
Kang nguliti awak iki..
Nanging sik panas rasaning ati,
Nyawang kedadean iki..

reff:
Lungo awakku sing kudu lungo,
Timbang batinku keloro loro..
Ra bakal awakku iki,
Bali nemoni sliramu..

Lilo awakku, iki wis lilo
Senajan loro neng njero dodo..
Yen pancene uwis nasibku,
Kudu pisahan karo awakmu..

reff:
Aku ora percoyo,
Nanging kabeh iki nyoto..
Cetho neng ngarepe moto,
Yen sliramu kuwi cidro..

Panas panase serngenge kuwi,
Kang nguliti awak iki..
Nanging sik panas rasaning ati,
Nyawang kedadean iki..

reff:
Lungo awakku sing kudu lungo,
Timbang batinku keloro loro..
Ra bakal awakku iki,
Bali nemoni sliramu..

Lilo awakku, iki wis lilo
Senajan loro neng njero dodo..
Yen pancene uwis nasibku,
Kudu pisahan karo awakmu..
Yen pancene uwis nasibku,
Kudu pisahan karo awakmu..
—————–
[id: vksiqwcq]
[ar: Lilin Herlina]
[ti: Cidro]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:19]
[00:01.92]Cidro
[00:21.92]Versi: Lilin Herlina
[00:24.92]
[00:27.52]>>>
[00:28.52]>>
[00:29.52]>
[00:30.52]Durung nganti garing,
[00:34.16]Catu sing neng atiku..
[00:38.05]Tego tegane sliramu,
[00:41.27]Nambahi loro batinku..
[00:46.38]Aku ora percoyo,
[00:49.89]Nanging kabeh iki nyoto..
[00:53.79]Cetho neng ngarepe moto,
[00:57.19]Yen sliramu kuwi cidro..
[01:02.22]Panas panase serngenge kuwi,
[01:06.44]Kang nguliti awak iki..
[01:09.63]Nanging sik panas rasaning ati,
[01:13.72]Nyawang kedadean iki..
[01:19.62]
[01:36.22]>>>
[01:37.22]>>
[01:38.22]>
[01:39.22]Lungo awakku sing kudu lungo,
[01:43.40]Timbang batinku keloro loro..
[01:47.33]Ra bakal awakku iki,
[01:50.52]Bali nemoni sliramu..
[01:57.03]Lilo awakku iki wis lilo,
[02:01.69]Senajan loro neng njero dodo..
[02:05.50]Yen pancene uwis nasibku,
[02:08.83]Kudu pisahan karo awakmu..
[02:13.65]
[02:16.65]==lilin herlina, cidro==
[02:26.65]
[02:29.33]>>>
[02:30.33]>>
[02:31.33]>
[02:32.33]Aku ora percoyo,
[02:36.30]Nanging kabeh iki nyoto..
[02:40.05]Cetho neng ngarepe moto,
[02:43.44]Yen sliramu kuwi cidro..
[02:48.43]Panas panase serngenge kuwi,
[02:52.40]Kang nguliti awak iki..
[02:55.79]Nanging sik panas rasaning ati,
[02:59.93]Nyawang kedadean iki..
[03:05.63]
[03:21.96]>>>
[03:22.96]>>
[03:23.96]>
[03:24.96]Lungo awakku sing kudu lungo,
[03:29.12]Timbang batinku keloro loro..
[03:32.93]Ra bakal awakku iki,
[03:36.12]Bali nemoni sliramu..
[03:42.62]Lilo awakku iki wis lilo,
[03:46.70]Senajan loro neng njero dodo..
[03:50.64]Yen pancene uwis nasibku,
[03:54.07]Kudu pisahan karo awakmu..
[03:58.64]Yen pancene uwis nasibku,
[04:01.87]Kudu pisahan karo awakmu..
[04:06.92]
————–
Preview:

Advertisements

2 thoughts on “Cidro (lilin herlina)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s