Cidro (lilin herlina)


Versi: Lilin Herlina

Durung nganti garing,
Catu sing neng atiku..
Tego tegane sliramu,
Nambahi loro batinku..

Aku ora percoyo,
Nanging kabeh iki nyoto..
Cetho neng ngarepe moto,
Yen sliramu kuwi cidro..

Panas panase serngenge kuwi,
Kang nguliti awak iki..
Nanging sik panas rasaning ati,
Nyawang kedadean iki..

reff:
Lungo awakku sing kudu lungo,
Timbang batinku keloro loro..
Ra bakal awakku iki,
Bali nemoni sliramu..

Lilo awakku, iki wis lilo
Senajan loro neng njero dodo..
Yen pancene uwis nasibku,
Kudu pisahan karo awakmu..

reff:
Aku ora percoyo,
Nanging kabeh iki nyoto..
Cetho neng ngarepe moto,
Yen sliramu kuwi cidro..

Panas panase serngenge kuwi,
Kang nguliti awak iki..
Nanging sik panas rasaning ati,
Nyawang kedadean iki..

reff:
Lungo awakku sing kudu lungo,
Timbang batinku keloro loro..
Ra bakal awakku iki,
Bali nemoni sliramu..

Lilo awakku, iki wis lilo
Senajan loro neng njero dodo..
Yen pancene uwis nasibku,
Kudu pisahan karo awakmu..
Yen pancene uwis nasibku,
Kudu pisahan karo awakmu..

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *