Cidro (dian kusuma)


Dian-Kusuma_9
Versi: Dian Kusuma

Wis sak mestine, ati iki nelongso
Wong sing tak tresnani, mblenjani janji..
Opo ora eling, naliko semono
Kebak kembang wangi jroning dhodo..

Kepiye maneh, iki pancen nasibku
Kudu nandang loro, koyo mengkene..
Remuk ati iki, yen eling janjine
Ora ngiro jebul lamis wae..

Gek opo salah, awakku iki
Kowe nganti, tego mblenjani janji..
Opo mergo, kahanan uripku iki
Mlarat bondho seje karo uripmu..

Aku nelongso, mergo kebacut tresno
Ora ngiro, saikine cidro..

reff:
Kepiye maneh, iki pancen nasibku
Kudu nandang loro, koyo mengkene..
Remuk ati iki, yen eling janjine
Ora ngiro jebul lamis wae..

Gek opo salah, awakku iki
Kowe nganti, tego mblenjani janji..
Opo mergo, kahanan uripku iki
Mlarat bondho seje karo uripmu..

Aku nelongso, mergo kebacut tresno
Ora ngiro, saikine cidro..
Ora ngiro, saikine cidro..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Dian kusuma]
[ti: Cidro]
[al: Bosas jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:01]
[id: nslqqwcq]
[00:00.03]Cidro – Dian Kusuma
[00:26.39]
[00:29.39]>>>
[00:30.39]>>
[00:31.39]>
[00:32.39]Wis sak mestine,
[00:36.37]ati iki nelongso..
[00:41.09]Wong sing tak tresnani,
[00:44.65]mblenjani janji..
[00:49.07]Opo ora eling,
[00:53.06]naliko semono..
[00:58.56]Kebak kembang
[01:01.24]wangi jroning dhodo..
[01:07.48]Kepiye maneh,
[01:10.82]iki pancen nasibku..
[01:15.59]Kudu nandang loro,
[01:18.92]koyo mengkene..
[01:24.03]Remuk ati iki,
[01:27.88]yen eling janjine..
[01:32.30]Ora ngiro
[01:35.50]jebul lamis wae..
[01:42.09]Gek opo salah,
[01:44.96]awakku iki..
[01:49.43]Kowe nganti,
[01:52.22]tego mblenjani janji..
[01:58.22]Opo mergo,
[02:01.88]kahanan uripku iki..
[02:07.23]Mlarat bondho
[02:09.54]seje karo uripmu..
[02:15.67]Aku nelongso,
[02:20.18]mergo kebacut tresno..
[02:24.78]Ora ngiro,
[02:26.98]saikine cidro..
[02:32.45]
[02:35.45]=dian kusuma, cidro=
[02:54.01]
[02:57.01]>>>
[02:58.01]>>
[02:59.01]>
[03:00.01]Kepiye maneh,
[03:03.49]iki pancen nasibku..
[03:08.47]Kudu nandang loro,
[03:12.06]koyo mengkene..
[03:17.22]Remuk ati iki,
[03:20.83]yen eling janjine..
[03:25.60]Ora ngiro,
[03:27.95]saikine cidro..
[03:35.53]Gek opo salah,
[03:37.94]awakku iki..
[03:42.34]Kowe nganti,
[03:45.06]tego mblenjani janji..
[03:50.99]Opo mergo,
[03:54.92]kahanan uripku iki..
[03:59.95]Mlarat bondho
[04:02.34]seje karo uripmu..
[04:09.72]Aku nelongso,
[04:13.23]mergo kebacut tresno..
[04:17.86]Ora ngiro,
[04:20.15]saikine cidro..
[04:26.02]Ora ngiro,
[04:28.46]saikine cidro..
[04:34.54]
————–
Preview:

Advertisements

2 thoughts on “Cidro (dian kusuma)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s