Kebacut Tresno (dedy pitak)


Versi: Dedy Pitak

Semono roso tresnomu mring aku,
Kowe nganti tego ninggalake aku..
Opo kowe saiki kadung wis lali,
Kowe nganti tego mblenjani janji..

Tak rangke swaraning batinku,
Ndelengake kabeh kahananku..
Opo aku iki kudu nandang loro,
Kapan aku bakal nemoni begjo..

Roso tresnoku iki,
Tetep tak jogo neng jroning dodoku..
Senajan kowe wis ra ono,
Nanging janji iki tetep tak ugemi..

Angin kang sumilir,
Gawakno roso kangenku..
Senajan wis adoh awakmu,
Nanging kroso cedhak neng ngarep mripatku..

reff:
Roso tresnoku iki,
Tetep tak jogo neng jroning dodoku..
Senajan kowe wis ra ono,
Nanging janji iki tetep tak ugemi..

Angin kang sumilir,
Gawakno roso kangenku..
Senajan wis adoh awakmu,
Nanging kroso cedhak neng ngarep mripatku..

Pancen aku ora koyo sing mbok nyono,
Mlarat bondho seje karo wong liyo..
Amung ati iki kang nduwe roso,
Tresno sejati sing tansah tak pundhi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *