Kebacut Tresno (dedy pitak)


Dedy-Pitak_6
Versi: Dedy Pitak

Semono roso tresnomu mring aku,
Kowe nganti tego ninggalake aku..
Opo kowe saiki kadung wis lali,
Kowe nganti tego mblenjani janji..

Tak rangke swaraning batinku,
Ndelengake kabeh kahananku..
Opo aku iki kudu nandang loro,
Kapan aku bakal nemoni begjo..

Roso tresnoku iki,
Tetep tak jogo neng jroning dodoku..
Senajan kowe wis ra ono,
Nanging janji iki tetep tak ugemi..

Angin kang sumilir,
Gawakno roso kangenku..
Senajan wis adoh awakmu,
Nanging kroso cedhak neng ngarep mripatku..

reff:
Roso tresnoku iki,
Tetep tak jogo neng jroning dodoku..
Senajan kowe wis ra ono,
Nanging janji iki tetep tak ugemi..

Angin kang sumilir,
Gawakno roso kangenku..
Senajan wis adoh awakmu,
Nanging kroso cedhak neng ngarep mripatku..

Pancen aku ora koyo sing mbok nyono,
Mlarat bondho seje karo wong liyo..
Amung ati iki kang nduwe roso,
Tresno sejati sing tansah tak pundhi..
—————–
[ver: lyrics]
[id: hhcuqbcq]
[ar: Dedy Pitak]
[ti: Kebacut Tresno]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:51]
[00:01.07]Kebacut Tresno – Dedy Pitak
[00:31.07]
[00:34.07]>>>
[00:35.07]>>
[00:36.07]>
[00:37.07]Semono roso tresnomu mring aku,
[00:43.91]Kowe nganti tego ninggalake aku..
[00:51.23]Opo kowe saiki kadung wis lali,
[00:58.75]Kowe nganti tego mblenjani janji..
[01:05.60]Tak rangke swaraning batinku,
[01:12.73]Ndelengake kabeh kahananku..
[01:20.19]Opo aku iki kudu nandang loro,
[01:27.49]Kapan aku bakal nemoni begjo..
[01:34.66]
[01:38.22]Roso tresnoku iki,
[01:44.99]Tetep tak jogo neng jroning dodoku..
[01:52.44]Senajan kowe wis ra ono,
[01:59.19]Nanging janji iki tetep tak ugemi..
[02:07.63]Angin kang sumilir,
[02:13.46]Gawakno roso kangenku..
[02:21.11]Senajan wis adoh awakmu,
[02:27.95]Nanging kroso cedhak
[02:30.91]neng ngarep mripatku..
[02:34.27]
[02:37.74]=dedy pitak, kebacut tresno=
[03:02.76]
[03:05.74]>>>
[03:06.74]>>
[03:07.74]>
[03:08.74]Roso tresnoku iki,
[03:15.63]Tetep tak jogo neng jroning dodoku..
[03:22.81]Senajan kowe wis ra ono,
[03:29.76]Nanging janji iki tetep tak ugemi..
[03:37.92]Angin kang sumilir,
[03:44.00]Gawakno roso kangenku..
[03:51.79]Senajan wis adoh awakmu,
[03:58.53]Nanging kroso cedhak
[04:01.09]neng ngarep mripatku..
[04:06.00]Pancen aku ora koyo sing mbok nyono,
[04:12.82]Mlarat bondho seje karo wong liyo..
[04:20.29]Amung ati iki kang nduwe roso,
[04:28.29]Tresno sejati sing tansah tak pundhi..
[04:34.87]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s