Dadi TKW (rano parno)


Rano-Parno_2
Versi: Rano Parno

Sewengi rasane seminggu,
Sesasi rasane setaun..
Ora biso meremke mripatku,
Mikir kowe wis ninggal aku..

Angel tenan, urip dewe’an,
Turu dewe, tanpo kemulan..
Opo, kowe yo ngrasakke
Kowe lungo.., dadi tkw..

Kowe sing tak tresnani lungo..
Pamit nangis neng dodoku..
Kowe sing tak tresnani cidro..
Aku rindu.., kepadamu..

Senadyan suwe, aku wis lilo
Sing penting kowe, isih tetep setyo..

reff:
Senadyan suwe, aku wis lilo
Sing penting kowe, isih tetep setyo..

Kowe sing tak tresnani lungo..
Pamit nangis neng dodoku..
Kowe sing tak tresnani cidro..
Aku rindu.., kepadamu..

Kowe sing tak tresnani lungo..
Pamit nangis neng dodoku..
Kowe sing tak tresnani cidro..
Aku rindu.., kepadamu..

Kowe sing tak tresnani lungo..
Pamit nangis neng dodoku..
Kowe sing tak tresnani cidro..
Aku rindu.., kepadamu..
—————–
[ver: lyrics]
[id: ckwoqncq]
[ar: Rano Parno]
[ti: Dadi TKW]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:37]
[00:01.07]Dadi TKW
[00:30.07]Versi : Rano Parno
[00:33.07]
[00:36.07]>>>
[00:37.07]>>
[00:38.07]>
[00:39.07]Sewengi rasane seminggu,
[00:45.64]Sesasi rasane setaun..
[00:52.38]Ora biso meremke mripatku,
[00:59.39]Mikir kowe wis ninggal aku..
[01:07.13]Angel tenan, urip dewe’an
[01:14.62]Turu dewe, tanpo kemulan..
[01:22.01]Opo, kowe yo ngrasakke
[01:28.15]Kowe lungo.., dadi tkw..
[01:36.70]Kowe sing tak tresnani lungo..
[01:43.65]Pamit nangis neng dodoku..
[01:50.66]Kowe sing tak tresnani cidro..
[01:57.45]Aku rindu.., kepadamu..
[02:04.58]Senadyan suwe, aku wis lilo
[02:11.73]Sing penting kowe, isih tetep setyo..
[02:20.31]
[02:23.07]==rano parno, dadi tkw==
[02:42.07]
[02:45.07]>>>
[02:46.07]>>
[02:47.07]>
[02:48.07]Senadyan suwe, aku wis lilo
[02:55.22]Sing penting kowe, isih tetep setyo..
[03:02.88]Kowe sing tak tresnani lungo..
[03:10.15]Pamit nangis neng dodoku..
[03:17.10]Kowe sing tak tresnani cidro..
[03:23.92]Aku rindu.., kepadamu..
[03:30.82]Kowe sing tak tresnani lungo..
[03:37.43]Pamit nangis neng dodoku..
[03:44.46]Kowe sing tak tresnani cidro..
[03:51.26]Aku rindu.., kepadamu..
[03:58.28]Kowe sing tak tresnani lungo..
[04:05.05]Pamit nangis neng dodoku..
[04:12.07]Kowe sing tak tresnani cidro..
[04:18.86]Aku rindu.., kepadamu..
[04:26.06]Kowe sing tak tresnani lungo..
[04:31.50]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s