Roso Tanpo Guno

Versi: Dewi

DERESE UDAN NENG KUTHO KEDIRI
NAMBAH DERES TANGIS JRONING ATI IKI..
MERGO ATIKU WIS DILARANI,
MARANG WONG SING PALING TAK TRESNANI..

SLIRAMU MBIYEN TANSAH NGALEMBONO,
KONDHO AKU UWONG SING PALING MBOK TRESNO..
JANJI SELAWASE BAKAL SETYO,
NGANTI NYOWO PISAH SOKO ROGO..

NANGIS AKU NELONGSO..,
LORO ATI IKI TANSOYO NDODRO..
AKU ORA NGIRO, KOWE MEDHOT TRESNO
NJUR SAIKI ATI IKI GELO..

reff:
SLIRAMU MBIYEN TANSAH NGALEMBONO,
KONDHO AKU UWONG SING PALING MBOK TRESNO..
JANJI SELAWASE BAKAL SETYO,
NGANTI NYOWO PISAH SOKO ROGO..

NANGIS AKU NELONGSO..,
LORO ATI IKI TANSOYO NDODRO..
AKU ORA NGIRO, KOWE MEDHOT TRESNO
NJUR SAIKI ATI IKI GELO..

NANGIS AKU NELONGSO..,
LORO ATI IKI TANSOYO NDODRO..
AKU ORA NGIRO, KOWE MEDHOT TRESNO
NJUR SAIKI ATI IKI GELO..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *