Roso Tanpo Guno


Dewi_1
Versi: Dewi

DERESE UDAN NENG KUTHO KEDIRI
NAMBAH DERES TANGIS JRONING ATI IKI..
MERGO ATIKU WIS DILARANI,
MARANG WONG SING PALING TAK TRESNANI..

SLIRAMU MBIYEN TANSAH NGALEMBONO,
KONDHO AKU UWONG SING PALING MBOK TRESNO..
JANJI SELAWASE BAKAL SETYO,
NGANTI NYOWO PISAH SOKO ROGO..

NANGIS AKU NELONGSO..,
LORO ATI IKI TANSOYO NDODRO..
AKU ORA NGIRO, KOWE MEDHOT TRESNO
NJUR SAIKI ATI IKI GELO..

reff:
SLIRAMU MBIYEN TANSAH NGALEMBONO,
KONDHO AKU UWONG SING PALING MBOK TRESNO..
JANJI SELAWASE BAKAL SETYO,
NGANTI NYOWO PISAH SOKO ROGO..

NANGIS AKU NELONGSO..,
LORO ATI IKI TANSOYO NDODRO..
AKU ORA NGIRO, KOWE MEDHOT TRESNO
NJUR SAIKI ATI IKI GELO..

NANGIS AKU NELONGSO..,
LORO ATI IKI TANSOYO NDODRO..
AKU ORA NGIRO, KOWE MEDHOT TRESNO
NJUR SAIKI ATI IKI GELO..
——————
[ver: lyrics]
[id: aqqaqpcq]
[ar: Dewi]
[ti: Roso Tanpo Guno]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:08]
[00:00.04]Roso Tanpo Guno
[00:00.04]by: Dewi
[00:29.04]
[00:31.04]>>>
[00:32.04]>>
[00:33.04]>
[00:34.04]DERESE UDAN
[00:37.84]NENG KUTHO KEDIRI..
[00:41.42]NAMBAH DERES
[00:44.01]TANGIS JRONING ATI IKI..
[00:48.04]MERGO ATIKU WIS DILARANI,
[00:55.00]MARANG WONG SING PALING
[00:57.88]TAK TRESNANI..
[01:05.78]SLIRAMU MBIYEN
[01:08.94]TANSAH NGALEMBONO,
[01:12.71]KONDHO AKU UWONG
[01:15.74]SING PALING MBOK TRESNO..
[01:19.75]JANJI SELAWASE BAKAL SETYO,
[01:25.86]NGANTI NYOWO
[01:28.06]PISAH SOKO ROGO..
[01:35.87]NANGIS AKU NELONGSO..,
[01:43.80]LORO ATI IKI
[01:46.32]TANSOYO NDODRO..
[01:50.22]AKU ORA NGIRO,
[01:53.35]KOWE MEDHOT TRESNO
[01:57.27]NJUR SAIKI ATI IKI GELO..
[02:04.56]
[02:07.93]=dewi, roso tanpo guno=
[02:25.93]
[02:28.93]>>>
[02:29.93]>>
[02:30.93]>
[02:31.93]SLIRAMU MBIYEN
[02:35.00]TANSAH NGALEMBONO,
[02:39.16]KONDHO AKU UWONG
[02:42.11]SING PALING MBOK TRESNO..
[02:46.17]JANJI SELAWASE BAKAL SETYO,
[02:52.47]NGANTI NYOWO
[02:54.50]PISAH SOKO ROGO..
[03:02.50]NANGIS AKU NELONGSO..,
[03:10.23]LORO ATI IKI
[03:12.63]TANSOYO NDODRO..
[03:16.90]AKU ORA NGIRO,
[03:19.86]KOWE MEDHOT TRESNO
[03:23.84]NJUR SAIKI ATI IKI GELO..
[03:32.40]NANGIS AKU NELONGSO..,
[03:41.31]LORO ATI IKI
[03:44.20]TANSOYO NDODRO..
[03:48.04]AKU ORA NGIRO,
[03:51.60]KOWE MEDHOT TRESNO
[03:55.04]NJUR SAIKI ATI IKI GELO..
[04:02.46]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s