Roso Kangen


Maroef-Amatstam
Versi: Maroef Amatstam

Padange mbulane,
Ing tengah wengi iki..
Lungguh dewe’an nang kene,
Ra ono kancane..

Ademe neng awak ngene, rasane..
Sepine wengi rasane ra ono kowe..
Roso sepi neng jroning dodo..
Mergo kwe ra neng kene..
Neng sandhingku..

Yen nyawang potretmu..
Nggo tombo kangening atiku..
Wengi lamuni kowe tansah tak impi impi..
Ra ono liyo mung kowe, sing tak tresnani..

Tresnaku mung kanggo kowe, sak tenane..
Kangen neng ngenteni, mergo kangenku..
Suk kapan kowe biso neng sandhingku..
Neng sandhingku..

reff:
Senajan kowe durung biso neng sandhingku,
Ojo kowe nganti lali perjanjian..
Kabeh kuwi sing ono neng atiku,
Ora bakal tak blenjani..

Oh ho..ku kangen..,
Tansah tak kuatno
Sak tekane tresnamu..
Tresnamu.., tresno kangen sliramu..
—————-
[ver: lyrics]
[id: ciwpqocq]
[ar: Maroef Amatstam]
[ti: Roso Kangen]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:06]
[00:01.75]Roso Kangen
[00:23.75]Versi : Maroef Amatstam
[00:26.75]
[00:29.75]>>>
[00:30.75]>>
[00:31.75]>
[00:32.75]Padange mbulane,
[00:37.07]Ing tengah wengi iki..
[00:44.82]Lungguh dewe’an nang kene,
[00:50.57]Ra ono kancane..
[00:54.64]Ademe neng awak ngene rasane..
[01:05.70]Sepine wengi rasane ra ono kowe..
[01:12.66]Roso sepi neng jroning dodo..
[01:20.22]Mergo kwe ra neng kene..
[01:23.86]Neng sandhingku..
[01:28.88]Yen nyawang potretmu..
[01:34.14]Nggo tombo kangening atiku..
[01:40.63]Wengi lamuni kowe tansah tak impi impi..
[01:51.02]Ra ono liyo mung kowe, sing tak tresnani..
[02:00.99]Tresnaku mung kanggo kowe, sak tenane..
[02:09.77]Kangen neng ngenteni, mergo kangenku..
[02:16.85]Suk kapan kowe biso neng sandhingku..
[02:25.37]Neng sandhingku..
[02:29.01]
[02:41.55]>>>
[02:42.55]>>
[02:43.55]>
[02:44.55]Senajan kowe durung biso neng sandhingku,
[02:53.98]Ojo kowe nganti lali perjanjian?..
[03:04.21]Kabeh kuwi sing ono neng atiku,
[03:12.76]Ora bakal tak blenjani..
[03:20.75]Oh ho.. aku kangen..,
[03:28.18]Tansah tak kuatno
[03:31.85]Sak tekane tresnamu..
[03:43.80]Tresnamu.., tresno kangen sliramu..
[03:57.45]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s