Lemes Dedes


Susy-Arzetty_8
Versi: Susy Arzetty

Langka firasate, lan uga blenak pikire
Bli due curiga, yen laki berbuat salah..
Kaya kerubuan langit kepitu
Telung taun diwayu kula bli weru..

Apa kurang mbakti, raga kula ning laki
Batin kula ngenes, nangis mata wis pedes..
jantung lir kaya diremes remes,
Dau weru diwayu sun lemes dedes..

reff:
Apa bli inget ning susahe,
Kien wis sugih se enake..
Lamon kula bli sayang anak,
Wis pasti kula jaluk pegat..

Sing keker kang gejekan waton,
Sun masih pengen gogon tuwon..
Coba kakang gage istighfar,
Untung kula istri sing sabar..

Ana dongenge awit jaman bengen,
Panase diwayu lir geni nglengkem,
Endog bisa mateng ning nduwur weteng..

Apa kurang mbakti, raga kula ning laki
Batin kula ngenes, nangis mata wis pedes..
jantung lir kaya diremes remes,
Dau weru diwayu sun lemes dedes..

reff:
Apa bli inget ning susahe,
Kien wis sugih se enake..
Lamon kula bli sayang anak,
Wis pasti kula jaluk pegat..

Sing keker kang gejekan waton,
Sun masih pengen gogon tuwon..
Coba kakang gage istighfar,
Untung kula istri sing sabar..

Ana dongenge awit jaman bengen,
Panase diwayu lir geni nglengkem,
Endog bisa mateng ning nduwur weteng..

Langka firasate, lan uga blenak pikire
Bli due curiga, yen laki berbuat salah..
Kaya kerubuan langit kepitu
Telung taun diwayu kula bli weru..
—————-
[ver: lyrics]
[id: pqkvqocq]
[ar: Susy Arzetty]
[ti: Lemes Dedes]
[al: Tarling Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:02]
[00:00.11]Lemes Dedes
[00:00.11]by: Susy Arzetty
[00:45.11]
[00:47.11]>>>
[00:48.11]>>
[00:49.11]>
[00:50.11]Langka firasate, lan uga blenak pikire
[00:56.69]Bli due curiga, yen laki berbuat salah..
[01:03.88]Kaya, kerubuan langit kepitu
[01:10.35]Telung taun diwayu kula bli weru..
[01:16.62]
[01:25.27]Apa kurang mbakti, raga kula ning laki
[01:31.59]Batin kula ngenes, nangis mata wis pedes..
[01:39.16]Jantung lir kaya diremes remes,
[01:45.19]Dau weru diwayu sun lemes dedes..
[01:52.02]
[01:55.02]=susy arzetty, lemes dedes=
[02:01.02]
[02:04.02]>>>
[02:05.02]>>
[02:06.02]>
[02:07.02]Apa bli inget ning susahe,
[02:13.64]Kien wis sugih se enake..
[02:20.09]Lamon kula bli sayang anak,
[02:26.54]Wis pasti kula jaluk pegat..
[02:32.44]
[02:41.02]Sing keker kang gejekan waton,
[02:47.07]Sun masih pengen gogon tuwon..
[02:53.39]Coba kakang gage istighfar,
[02:59.86]Untung kula istri sing sabar..
[03:05.50]Ana dongenge awit jaman bengen,
[03:12.10]Panase diwayu lir geni nglengkem,
[03:18.42]Endog bisa mateng ning nduwur weteng..
[03:25.93]Apa kurang mbakti, raga kula ning laki
[03:32.96]Batin kula ngenes, nangis mata wis pedes..
[03:40.55]Jantung lir kaya diremes remes,
[03:46.82]Dau weru diwayu sun lemes dedes..
[03:53.47]
[03:56.47]=lemes dedes, susy arzetty=
[04:02.47]
[04:05.47]>>>
[04:06.47]>>
[04:07.47]>
[04:08.47]Apa bli inget ning susahe,
[04:15.64]Kien wis sugih se enake..
[04:21.65]Lamon kula bli sayang anak,
[04:28.01]Wis pasti kula jaluk pegat..
[04:33.83]
[04:42.34]Sing keker kang gejekan waton,
[04:48.61]Sun masih pengen gogon tuwon..
[04:55.01]Coba kakang gage istighfar,
[05:01.42]Untung kula istri sing sabar..
[05:07.20]Ana dongenge awit jaman bengen,
[05:14.08]Panase diwayu lir geni nglengkem,
[05:19.81]Endog bisa mateng ning nduwur weteng..
[05:27.69]Langka firasate, lan uga blenak pikire
[05:34.84]Bli due curiga, yen laki berbuat salah..
[05:41.97]Kaya, kerubuan langit kepitu
[05:48.56]Telung taun diwayu kula bli weru..
[05:55.02]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s