Katresnanku Mung Kanggo Sliramu


Versi: Engkong Ari

Sliramu..pepujanku..
Sliramu..sing tak tunggu tunggu..
Sliramu..sing gawe padhange atiku..
Sing tansah..dadi kembange impen impenku..

Nadyan omahmu adoh dununge..
Ora bakal aku biso,
Wis ora bakal biso..
Aku nemoni sliramu..
Amargo aku ora duwe..sranane..

Nanging sak lawase..,
Katresnanku mung kanggo sliramu..
Nanging sak lawase..,
Katresnanku mung kanggo sliramu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *