Katresnanku Mung Kanggo Sliramu


Engkong-Ari
Versi: Engkong Ari

Sliramu..pepujanku..
Sliramu..sing tak tunggu tunggu..
Sliramu..sing gawe padhange atiku..
Sing tansah..dadi kembange impen impenku..

Nadyan omahmu adoh dununge..
Ora bakal aku biso,
Wis ora bakal biso..
Aku nemoni sliramu..
Amargo aku ora duwe..sranane..

Nanging sak lawase..,
Katresnanku mung kanggo sliramu..
Nanging sak lawase..,
Katresnanku mung kanggo sliramu..
—————-
[ver: lyrics]
[id: bholqocq]
[ar: Engkong Ari]
[ti: Katresnanku Mung Kanggo Sliramu]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:34]
[00:01.00]Katresnanku Mung Kanggo Sliramu
[00:13.00]Versi : Engkong Ari
[00:16.00]
[00:19.00]>>>
[00:20.00]>>
[00:21.00]>
[00:22.00]Sliramu.., pepujanku..
[00:35.98]Sliramu.., sing tak tunggu tunggu..
[00:51.30]Sliramu.., sing gawe padhange atiku..
[01:09.05]Sing tansah.., dadi kembange impen impenku..
[01:33.20]Nadyan omahmu adoh dununge..
[01:43.62]Ora bakal aku biso,
[01:51.61]Wis ora bakal biso..
[02:01.58]Aku nemoni sliramu..
[02:11.56]Amargo aku ora duwe.., sranane..
[02:28.86]Nanging sak lawase..,
[02:35.66]Katresnanku, mung kanggo sliramu..
[02:51.51]Nanging sak lawase..,
[02:59.62]Katresnanku, mung kanggo sliramu..
[03:14.53]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s