Tresno Sejati (peny)

Versi: Peny

Semono roso tresnomu mring aku,
Kowe nganti tego ninggalake aku..
Opo kowe saiki kadung wis lali,
Kowe nganti tego mblenjani janji..

Tak rangke sworo neng batinku,
Ndelengake kabeh kahananku..
Opo aku iki kudu nandang loro,
Kapan aku bakal nemoni begjo..

reff:
Roso tresnaku iki..,
Tetep tak jogo neng jroning dodoku..
Ho uo ooo ho ou ooo..,
Ho uo ooo ha a ha aaaa..
Angin kang sumilir..,
Gawakno roso kangenku iki..

Aku pancen ora koyo sing mbok nyono,
Mlarat bondho seje karo wong liyo..
Amung ati iki kang nduweni roso,
Tresno sejati sing tansah tak pundi..

reff:
Roso tresnaku iki..,
Tetep tak jogo neng jroning dodoku..
Ho uo ooo ho ou ooo..,
Ho uo ooo ha a ha aaaa..
Angin kang sumilir..,
Gawakno roso kangenku iki..

Aku pancen ora koyo sing mbok nyono,
Mlarat bondho seje karo wong liyo..
Amung ati iki kang nduweni roso,
Tresno sejati sing tansah tak pundi..
Tak pundi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *