Tresno Sejati (peny)


Peny
Versi: Peny

Semono roso tresnomu mring aku,
Kowe nganti tego ninggalake aku..
Opo kowe saiki kadung wis lali,
Kowe nganti tego mblenjani janji..

Tak rangke sworo neng batinku,
Ndelengake kabeh kahananku..
Opo aku iki kudu nandang loro,
Kapan aku bakal nemoni begjo..

reff:
Roso tresnaku iki..,
Tetep tak jogo neng jroning dodoku..
Ho uo ooo ho ou ooo..,
Ho uo ooo ha a ha aaaa..
Angin kang sumilir..,
Gawakno roso kangenku iki..

Aku pancen ora koyo sing mbok nyono,
Mlarat bondho seje karo wong liyo..
Amung ati iki kang nduweni roso,
Tresno sejati sing tansah tak pundi..

reff:
Roso tresnaku iki..,
Tetep tak jogo neng jroning dodoku..
Ho uo ooo ho ou ooo..,
Ho uo ooo ha a ha aaaa..
Angin kang sumilir..,
Gawakno roso kangenku iki..

Aku pancen ora koyo sing mbok nyono,
Mlarat bondho seje karo wong liyo..
Amung ati iki kang nduweni roso,
Tresno sejati sing tansah tak pundi..
Tak pundi…
—————-
[ver: lyrics]
[id: qibbqkcq]
[ar: Peny]
[ti: Tresno Sejati]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:35]
[00:01.77]Tresno Sejati
[00:40.77]Versi : Peny
[00:43.77]
[00:46.77]>>>
[00:47.77]>>
[00:48.77]>
[00:49.77]Semono roso tresnomu mring aku,
[00:56.61]Kowe nganti tego ninggalake aku..
[01:04.52]Opo kowe saiki kadung wis lali,
[01:11.44]Kowe nganti tego mblenjani janji..
[01:19.84]
[01:23.16]Tak rangke sworo neng batinku,
[01:29.94]Ndelengake kabeh kahananku..
[01:37.85]Opo aku iki kudu nandang loro,
[01:44.96]Kapan aku bakal nemoni begjo..
[01:52.62]
[01:55.82]==peny, tresno sejati==
[02:19.82]
[02:22.82]>>>
[02:23.82]>>
[02:24.82]>
[02:25.82]Roso tresnaku iki..,
[02:32.53]Tetep tak jogo neng jroning dodoku..
[02:40.02]Ho uo ooo ho ou ooo..,
[02:47.17]Ho uo ooo ha a ha aaaa..
[02:55.46]Angin kang sumilir..,
[03:02.02]Gawakno roso kangenku iki..
[03:09.41]Aku pancen ora koyo sing mbok nyono,
[03:16.38]Mlarat bondho seje karo wong liyo..
[03:23.86]Amung ati iki kang nduweni roso,
[03:31.53]Tresno sejati sing tansah tak pundi..
[03:39.84]
[03:42.37]==tresno sejati, peny==
[04:06.37]
[04:09.37]>>>
[04:10.37]>>
[04:11.37]>
[04:12.37]Roso tresnaku iki..,
[04:19.14]Tetep tak jogo neng jroning dodoku..
[04:26.77]Ho uo ooo ho ou ooo..,
[04:33.76]Ho uo ooo ha a ha aaaa..
[04:41.07]Angin kang sumilir..,
[04:48.39]Gawakno roso kangenku iki..
[04:55.75]Aku pancen ora koyo sing mbok nyono,
[05:02.87]Mlarat bondho seje karo wong liyo..
[05:10.51]Amung ati iki kang nduweni roso,
[05:18.10]Tresno sejati sing tansah tak pundi..
[05:29.86]Tak pundi…
[05:33.65]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s