Sak Iki Bedo


Versi: Eric Dion

Sing tak kudang kudang, jareku paling ayu
Sing tak bopong bopong, jareku paling moblong..
Klemben klemben.., roti roti
Bedo biyen.., bedo saiki..

Sing tak kudang kudang, jebule mangan ati
Sing tak bopong bopong, wis ora gelem ngomong..
Ditresnani.., kok nggawe gelo
Diwehi ati.. dik, ngrogoh rempelo..

reff:
(Mu..jamu, diwadhahi bathok)
(Biyen butuh aku, saiki mlerok..)
Mu..jamu, jamu gendhong
Ninggal aku, jebule katut uwong..

(E..oe.., boleh saja)
(Putus cinta, dukun ikut bicara..)
Main dukun, i am sorry
Kowe lungo, aku wis entuk ganti..

reff:
Sing tak kudang kudang, jebule mangan ati
Sing tak bopong bopong, wis ora gelem ngomong..
Ditresnani.., kok nggawe gelo
Diwehi ati.. dik, ngrogoh rempelo..

reff:
(Mu..jamu, diwadhahi bathok)
(Biyen butuh aku, saiki mlerok..)
Mu..jamu, jamu gendhong
Ninggal aku, jebule katut uwong..

(E..oe.., boleh saja)
(Putus cinta, dukun ikut bicara..)
Main dukun, i am sorry
Kowe lungo, aku wis entuk ganti..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *