Sak Iki Bedo


Eric-Dion
Versi: Eric Dion

Sing tak kudang kudang, jareku paling ayu
Sing tak bopong bopong, jareku paling moblong..
Klemben klemben.., roti roti
Bedo biyen.., bedo saiki..

Sing tak kudang kudang, jebule mangan ati
Sing tak bopong bopong, wis ora gelem ngomong..
Ditresnani.., kok nggawe gelo
Diwehi ati.. dik, ngrogoh rempelo..

reff:
(Mu..jamu, diwadhahi bathok)
(Biyen butuh aku, saiki mlerok..)
Mu..jamu, jamu gendhong
Ninggal aku, jebule katut uwong..

(E..oe.., boleh saja)
(Putus cinta, dukun ikut bicara..)
Main dukun, i am sorry
Kowe lungo, aku wis entuk ganti..

reff:
Sing tak kudang kudang, jebule mangan ati
Sing tak bopong bopong, wis ora gelem ngomong..
Ditresnani.., kok nggawe gelo
Diwehi ati.. dik, ngrogoh rempelo..

reff:
(Mu..jamu, diwadhahi bathok)
(Biyen butuh aku, saiki mlerok..)
Mu..jamu, jamu gendhong
Ninggal aku, jebule katut uwong..

(E..oe.., boleh saja)
(Putus cinta, dukun ikut bicara..)
Main dukun, i am sorry
Kowe lungo, aku wis entuk ganti..
——————-
[ver: lyrics]
[id: wunnqkcq]
[ar: Eric Dion]
[ti: Sak Iki Bedo]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:49]
[00:00.02]Sak Iki Bedo
[00:00.02]by: Eric Dion
[00:20.92]
[00:22.92]>>>
[00:23.92]>>
[00:24.92]>
[00:25.92]Sing tak kudang kudang,
[00:29.20]Jareku paling ayu,
[00:32.54]Sing tak bopong bopong,
[00:35.36]Jareku paling moblong..
[00:39.48]Klemben klemben.., roti roti
[00:46.56]Bedo biyen.., bedo saiki..
[00:55.60]Sing tak kudang kudang,
[00:59.24]Jebule mangan ati,
[01:03.04]Sing tak bopong bopong,
[01:05.61]Wis ora gelem ngomong..
[01:10.26]Ditresnani.., kok nggawe gelo
[01:16.67]Diwehi ati.. dik, ngrogoh rempelo..
[01:23.43]
[01:34.85]>>>
[01:35.85]>>
[01:36.85]>
[01:37.85](Mu..jamu, diwadhahi bathok)
[01:44.04](Biyen butuh aku, saiki mlerok..)
[01:50.61]Mu..jamu, jamu gendhong
[01:56.77]Ninggal aku, jebule katut uwong..
[02:03.89](E..oe.., boleh saja)
[02:09.54](Putus cinta, dukun ikut bicara..)
[02:16.58]Main dukun, i am sorry
[02:23.20]Kowe lungo, aku wis entuk ganti..
[02:29.69]
[02:54.02]>>>
[02:55.02]>>
[02:56.02]>
[02:57.02]Sing tak kudang kudang,
[03:00.10]Jebule mangan ati,
[03:03.85]Sing tak bopong bopong,
[03:07.62]Wis ora gelem ngomong..
[03:11.95]Ditresnani.., kok nggawe gelo
[03:18.42]Diwehi ati.. dik, ngrogoh rempelo..
[03:25.13]
[03:36.22]>>>
[03:37.22]>>
[03:38.22]>
[03:39.22](Mu..jamu, diwadhahi bathok)
[03:45.75](Biyen butuh aku, saiki mlerok..)
[03:52.89]Mu..jamu, jamu gendhong
[03:58.28]Ninggal aku, jebule katut uwong..
[04:06.00](E..oe.., boleh saja)
[04:11.16](Putus cinta, dukun ikut bicara..)
[04:18.84]Main dukun, i am sorry
[04:24.92]Kowe lungo, aku wis entuk ganti..
[04:31.42]
————-
Preiew:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s