Sor Waru


Edhie
Versi: Edhie

Ra no liyo tresnamu jare mung aku,
Tak ugemi opo jare pituturmu..
Mbulan lintang tumebyar ing wayah wengi,
Langit bumi dadi seksi kang sejati..

Kowe lungo ninggal aku, mung sedelo ra ngapusi
Pirang sasi nyatane kowe ra bali..
Kowe lungo ninggal aku, mung sedelo ra ngapusi
Pirang sasi nyatane kowe ra bali..

Kelingan kelingan kelingan, kelingan aku sliramu
Saben wengi aku tansah angel turu..
Suk kapan suk kapan suk kapan, suk kapan aku ketemu
Sesandhingan koyo mbiyen neng sor waru..

Kok elus elus rambutku, kok remes remes tanganku
Senenge roso atiku, wektu iku..

reff:
Ra no liyo tresnamu jare mung aku,
Tak ugemi opo jare pituturmu..
Mbulan lintang tumebyar ing wayah wengi,
Langit bumi dadi seksi kang sejati..

Kowe lungo ninggal aku, mung sedelo ra ngapusi
Pirang sasi nyatane kowe ra bali..
Kowe lungo ninggal aku, mung sedelo ra ngapusi
Pirang sasi nyatane kowe ra bali..

Kelingan kelingan kelingan, kelingan aku sliramu
Saben wengi aku tansah angel turu..
Suk kapan suk kapan suk kapan, suk kapan aku ketemu
Sesandhingan koyo mbiyen neng sor waru..

Kok elus elus rambutku, kok remes remes tanganku
Senenge roso atiku, wektu iku..
—————–
[ver: lyrics]
[id: lliqqicq]
[ar: Edhie]
[ti: Sor Waru]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:55]
[00:01.20]Sor Waru
[00:33.20]Versi : Edhie
[00:36.20]
[00:39.20]>>>
[00:40.20]>>
[00:41.20]>
[00:42.20]Ra no liyo tresnamu jare mung aku,
[00:50.15]Tak ugemi opo jare pituturmu..
[00:57.27]Mbulan lintang tumebyar ing wayah wengi,
[01:04.40]Langit bumi dadi seksi kang sejati..
[01:11.28]Kowe lungo ninggal aku,
[01:14.78]Mung sedelo ra ngapusi,
[01:18.54]Pirang sasi nyatane kowe ra bali..
[01:25.48]Kowe lungo ninggal aku,
[01:28.86]Mung sedelo ra ngapusi,
[01:32.49]Pirang sasi nyatane kowe ra bali..
[01:39.17]
[01:47.48]Kelingan kelingan kelingan,
[01:50.28]Kelingan aku sliramu,
[01:54.00]Saben wengi aku tansah angel turu..
[02:00.91]Suk kapan suk kapan suk kapan,
[02:04.52]Suk kapan aku ketemu,
[02:07.95]Sesandhingan koyo mbiyen neng sor waru..
[02:14.68]Kok elus elus rambutku,
[02:18.64]Kok remes remes tanganku
[02:22.15]Senenge roso atiku, wektu iku..
[02:29.18]
[02:54.21]>>>
[02:55.21]>>
[02:56.21]>
[02:57.21]Ra no liyo tresnamu jare mung aku,
[03:04.11]Tak ugemi opo jare pituturmu..
[03:11.27]Mbulan lintang tumebyar ing wayah wengi,
[03:18.00]Langit bumi dadi seksi kang sejati..
[03:25.34]Kowe lungo ninggal aku,
[03:28.92]Mung sedelo ra ngapusi,
[03:32.39]Pirang sasi nyatane kowe ra bali..
[03:39.09]Kowe lungo ninggal aku,
[03:42.83]Mung sedelo ra ngapusi,
[03:46.45]Pirang sasi nyatane kowe ra bali..
[03:53.19]
[04:00.49]Kelingan kelingan kelingan,
[04:04.16]Kelingan aku sliramu,
[04:08.00]Saben wengi aku tansah angel turu..
[04:15.12]Suk kapan suk kapan suk kapan,
[04:18.31]Suk kapan aku ketemu,
[04:21.92]Sesandhingan koyo mbiyen neng sor waru..
[04:28.56]Kok elus elus rambutku,
[04:31.93]Kok remes remes tanganku,
[04:35.65]Senenge roso atiku, wektu iku..
[04:42.85]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s