Milu Uwong


Suliyana_43
Versi: Suliyana

Duh kari gedigi,
Garis tulise tangan iki..
Saben dino,
Sing leren-leren isun nampani..

Amuke juragan,
Hang sing keneng diimbangi..
Kerono nono pilihan,
Hang biso sun lakoni,
Kanggo nyukupi anak lan rabi..

reff:
Masio, seprene lorone sun lakoni
Dadio, buruh ring luar negeri..
Nono, panggonan isun sdambat duh eman
Sun songgo, lamuno keteteran..

reff:
Duh kari gedigi,
Garis tulise tangan iki..
Saben dino,
Sing leren-leren isun nampani..

Amuke juragan,
Hang sing keneng diimbangi..
Kerono nono pilihan,
Hang biso sun lakoni,
Kanggo nyukupi anak lan rabi..

reff:
Masio, seprene lorone sun lakoni
Dadio, buruh ring luar negeri..
Nono, panggonan isun sdambat duh eman
Sun songgo, lamuno keteteran..
—————–
[ver: lyrics]
[id: iphcqicq]
[ar: Suliyana]
[ti: Milu Uwong]
[al: Banyuwngian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:04]
[00:01.55]Milu Uwong
[00:37.55]Versi : Suliyana
[00:40.55]
[00:43.55]>>>
[00:44.55]>>
[00:45.55]>
[00:46.55]Duh kari gedigi, garis tulise tangan iki
[01:03.49]Saben dino, sing leren leren isun nampani..
[01:20.62]Amuke juragan, hang sing keneng diimbangi
[01:36.78]Kerono nono pilihan, hang biso sun lakoni
[01:45.15]Kanggo nyukupi anak lan rabi..
[01:54.35]
[02:22.46]>>>
[02:23.46]>>
[02:24.46]>
[02:25.46]Masio, seprene lorone sun lakoni
[02:33.39]Dadio, buruh ring luar negeri..
[02:40.66]Nono, panggonan isun sambat duh eman
[02:49.71]Sun songgo, lamuno keteteran..
[02:57.60]
[03:31.68]>>>
[03:32.68]>>
[03:33.68]>
[03:34.68]Duh kari gedigi, garis tulise tangan iki
[03:51.70]Saben dino, sing leren leren isun nampani..
[04:08.78]Amuke juragan, hang sing keneng diimbangi
[04:24.90]Kerono nono pilihan, hang biso sun lakoni
[04:33.56]Kanggo nyukupi anak lan rabi..
[04:42.97]
[05:10.20]>>>
[05:11.20]>>
[05:12.20]>
[05:13.20]Masio, seprene lorone sun lakoni
[05:21.54]Dadio, buruh ring luar negeri..
[05:29.24]Nono, panggonan isun sambat duh eman
[05:38.38]Sun songgo, lamuno keteteran..
[05:45.94]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s