Milu Uwong

Versi: Suliyana

Duh kari gedigi,
Garis tulise tangan iki..
Saben dino,
Sing leren-leren isun nampani..

Amuke juragan,
Hang sing keneng diimbangi..
Kerono nono pilihan,
Hang biso sun lakoni,
Kanggo nyukupi anak lan rabi..

reff:
Masio, seprene lorone sun lakoni
Dadio, buruh ring luar negeri..
Nono, panggonan isun sdambat duh eman
Sun songgo, lamuno keteteran..

reff:
Duh kari gedigi,
Garis tulise tangan iki..
Saben dino,
Sing leren-leren isun nampani..

Amuke juragan,
Hang sing keneng diimbangi..
Kerono nono pilihan,
Hang biso sun lakoni,
Kanggo nyukupi anak lan rabi..

reff:
Masio, seprene lorone sun lakoni
Dadio, buruh ring luar negeri..
Nono, panggonan isun sdambat duh eman
Sun songgo, lamuno keteteran..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *