Cidro Janji (ragmad amatstam)


Ragmad-Amatstam
Versi: Ragmad Amatstam

Kelingan dino kepungkur,
Anggonku nggawe janji..
Aku ra bakal lali,
Tresnanku tekan pati,
Nanging aku njur nyidrani..

Saiki aku kelingan,
Nggonku mblenjani janji..
Atiku kroso sedih,
Anggonku cidro mblenjani,
Nelongso neng njroning ati..

Saiki aku wis ngerti,
Nggone cidro marang sliramu..
Saiki aku kelingan,
Salah neng njrone atiku..

Ati kroso nelongso,
Awak nyonggo tresno,
Aku njaluk ngapuro..
Anggonku nggawe loro,
Marang katresnanku
Sak njeroning atimu..
Hemm…

reff:
Saiki aku kelingan,
Nggonku mblenjani janji..
Atiku kroso sedih,
Anggonku cidro mblenjani,
Nelongso neng njroning ati..

Saiki aku wis ngerti,
Nggone cidro marang sliramu..
Saiki aku kelingan,
Salah neng njrone atiku..

Ati kroso nelongso,
Awak nyonggo tresno,
Aku njaluk ngapuro..
Anggonku nggawe loro,
Marang katresnanku
Sak njeroning atimu..

Anggonku nggawe loro,
Marang katresnanku
Sak njeroning atimu..
“pancen kangg kowe dewe, sayangku”
—————–
[ver: lyrics]
[id: cswoqhcq]
[ar: Ragmad Amatstam]
[ti: Cidro Janji]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:59]
[00:01.03]Cidro Janji
[00:13.03]Versi : Ragmad Amatstam
[00:16.03]
[00:19.03]>>>
[00:20.03]>>
[00:21.03]>
[00:22.03]Kelingan dino kepungkur,
[00:29.50]Anggonku nggawe janji..
[00:36.86]Aku ra bakal lali,
[00:41.13]Tresnanku tekan pati,
[00:45.35]Nanging aku njur nyidrani..
[00:53.15]Saiki aku kelingan,
[00:59.37]Nggonku mblenjani janji..
[01:07.41]Atiku kroso sedih,
[01:11.54]Anggonku cidro mblenjani,
[01:15.63]Nelongso neng njroning ati..
[01:23.20]Saiki aku wis ngerti,
[01:28.26]Nggone cidro marang sliramu..
[01:37.12]Saiki aku kelingan,
[01:43.63]Salah neng njrone atiku..
[01:52.94]Ati kroso nelongso,
[01:57.45]Awak nyonggo tresno,
[02:01.02]Aku njaluk ngapuro..
[02:07.39]Anggonku nggawe loro,
[02:11.79]Marang katresnanku,
[02:16.37]Sak njeroning atimu..
[02:21.76]Hemm…
[02:26.47]
[02:51.08]>>>
[02:52.08]>>
[02:53.08]>
[02:54.08]Saiki aku kelingan,
[02:59.39]Nggonku mblenjani janji..
[03:08.21]Atiku kroso sedih,
[03:12.61]Anggonku cidro mblenjani,
[03:17.50]Nelongso neng njroning ati..
[03:23.84]Saiki aku wis ngerti,
[03:29.88]Nggone cidro marang sliramu..
[03:38.70]Saiki aku kelingan,
[03:44.88]Salah neng njrone atiku..
[03:54.32]Ati kroso nelongso,
[03:58.59]Awak nyonggo tresno,
[04:02.36]Aku njaluk ngapuro..
[04:08.89]Anggonku nggawe loro,
[04:13.53]Marang katresnanku,
[04:17.59]Sak njeroning atimu..
[04:24.73]Anggonku nggawe loro,
[04:28.61]Marang katresnanku,
[04:32.69]Sak njeroning atimu..
[04:39.56]”pancen kanggo kowe dewe, sayangku”
[04:43.91]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s