Cidro Janji (ragmad amatstam)

Versi: Ragmad Amatstam

Kelingan dino kepungkur,
Anggonku nggawe janji..
Aku ra bakal lali,
Tresnanku tekan pati,
Nanging aku njur nyidrani..

Saiki aku kelingan,
Nggonku mblenjani janji..
Atiku kroso sedih,
Anggonku cidro mblenjani,
Nelongso neng njroning ati..

Saiki aku wis ngerti,
Nggone cidro marang sliramu..
Saiki aku kelingan,
Salah neng njrone atiku..

Ati kroso nelongso,
Awak nyonggo tresno,
Aku njaluk ngapuro..
Anggonku nggawe loro,
Marang katresnanku
Sak njeroning atimu..
Hemm…

reff:
Saiki aku kelingan,
Nggonku mblenjani janji..
Atiku kroso sedih,
Anggonku cidro mblenjani,
Nelongso neng njroning ati..

Saiki aku wis ngerti,
Nggone cidro marang sliramu..
Saiki aku kelingan,
Salah neng njrone atiku..

Ati kroso nelongso,
Awak nyonggo tresno,
Aku njaluk ngapuro..
Anggonku nggawe loro,
Marang katresnanku
Sak njeroning atimu..

Anggonku nggawe loro,
Marang katresnanku
Sak njeroning atimu..
“pancen kanggo kowe dewe, sayangku”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *