Kawin Karo Perjaka


Nina-Agustin_3
Versi: Nina Agustin

Bengen sampean cinta, bengen sampean nrima
Karo kula sing wis dadi rangda..
Kien sampean tega, kien sampean beda
Ngomong sayang nyatane nglelara..

Kawin..karo perjaka,
Enak..jare wong kanda
Kudu..dawa ususe,
Nyabari, ngerteni segala tingkah lakune..

Bengen sampean cinta, bengen sampean nrima
Karo kula sing wis dadi rangda..

reff:
Luru jodo sing duda, ngerasa kula wis rangda
Malah olih perjaka, batin sering kesiksa..

Yen wis kudu jodone, kula karo sampean
Wis arep apa bae, asal aja demenan..
Duh kakang.., sun due perasaan..

Bengen sampean cinta, bengen sampean nrima
Karo kula sing wis dadi rangda..
Kien sampean tega, kien sampean beda
Ngomong sayang nyatane nglelara..

reff:
Luru jodo sing duda, ngerasa kula wis rangda
Malah olih perjaka, batin sering kesiksa..

Yen wis kudu jodone, kula karo sampean
Wis arep apa bae, asal aja demenan..
Duh kakang.., sun due perasaan..

Bengen sampean cinta, bengen sampean nrima
Karo kula sing wis dadi rangda..
Kien sampean tega, kien sampean beda
Ngomong sayang nyatane nglelara..

Kawin..karo perjaka,
Enak..jare wong kanda..
Kudu..dawa ususe,
Nyabari, ngerteni segala tingkah lakune..

Bengen sampean cinta, bengen sampean nrima
Karo kula sing wis dadi rangda..
—————–
[ver: lyrics]
[id: quzsqacq]
[ar: Nina Agustin]
[ti: Kawin Karo Perjaka]
[al: Tarling Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:10]
[00:01.07]Kawin Karo Perjaka
[00:28.07]Versi : Nina Agustin
[00:31.07]
[00:34.07]>>>
[00:35.07]>>
[00:36.07]>
[00:37.07]Bengen sampean cinta,
[00:41.11]Bengen sampean nrima,
[00:44.38]Karo kula sing wis dadi rangda..
[00:51.11]Kien sampean tega, kien sampean beda
[00:57.91]Ngomong sayang nyatane nglelara..
[01:03.67]Kawin..karo perjaka,
[01:10.94]Enak..jare wong kanda..
[01:17.19]Kudu..dawa ususe,
[01:23.45]Nyabari, ngerteni segala tingkah lakune..
[01:33.47]Bengen sampean cinta,
[01:37.56]Bengen sampean nrima,
[01:40.90]Karo kula sing wis dadi rangda..
[01:46.67]
[01:49.30]==nina agustin, kawin karo perjaka==
[02:11.30]
[02:14.30]>>>
[02:15.30]>>
[02:16.30]>
[02:17.30]Luru jodo sing duda,
[02:21.07]Ngerasa kula wis rangda
[02:24.64]Malah olih perjaka,
[02:27.77]Batin sering kesiksa..
[02:32.62]
[02:41.75]Yen wis kudu jodone,
[02:44.02]Kula karo sampean,
[02:48.47]Wis arep apa bae,
[02:50.95]Asal aja demenan..
[02:56.23]Duh kakang.., sun due perasaan..
[03:04.69]Bengen sampean cinta,
[03:10.00]Bengen sampean nrima,
[03:13.50]Karo kula sing wis dadi rangda..
[03:19.67]Kien sampean tega, kien sampean beda
[03:27.11]Ngomong sayang nyatane nglelara..
[03:32.69]
[03:35.69]==kawin karo perjaka, nina agustin==
[03:58.69]
[04:01.14]>>>
[04:02.14]>>
[04:03.14]>
[04:04.14]Luru jodo sing duda,
[04:06.84]Ngerasa kula wis rangda
[04:10.75]Malah olih perjaka,
[04:14.14]Batin sering kesiksa..
[04:18.93]
[04:27.76]Yen wis kudu jodone,
[04:30.87]Kula karo sampean,
[04:34.61]Wis arep apa bae,
[04:37.81]Asal aja demenan..
[04:42.48]Duh kakang.., sun due perasaan..
[04:52.89]Bengen sampean cinta,
[04:56.13]Bengen sampean nrima,
[04:59.75]Karo kula sing wis dadi rangda..
[05:06.24]Kien sampean tega, kien sampean beda
[05:13.50]Ngomong sayang nyatane nglelara..
[05:18.90]Kawin..karo perjaka,
[05:26.18]Enak..jare wong kanda..
[05:32.68]Kudu..dawa ususe,
[05:38.64]Nyabari, ngerteni segala tingkah lakune..
[05:48.26]Bengen sampean cinta,
[05:52.53]Bengen sampean nrima,
[05:56.03]Karo kula sing wis dadi rangda..
[06:02.39]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s