Katon Katonen (reny farida)

Versi: Reny Farida

Semendal rasane ati iki,
Masiyo tah buru kenal..
Sun sing biso adoh nyang riko,
Masiyo tah mung sedelo..

Kadung keneng isun wadahi,
Welase isun wadahi..
Heran apuwo ati iki,
Duwe welas hang gedi..

Tolong riko ngertiyo,
Kadung isun duwe roso..
Katon katonen riko,
Rupane yo kari nggudho,
Isun tetep ngenteni,
Kapan tekane, welas riko iki..

reff:
Semendal rasane ati iki,
Masiyo tah buru kenal..
Sun sing biso adoh nyang riko,
Masiyo tah mung sedelo..

Kadung keneng isun wadahi,
Welase isun wadahi..
Heran apuwo ati iki,
Duwe welas hang gedi..

Tolong riko ngertiyo,
Kadung isun duwe roso..
Katon katonen riko,
Rupane yo kari nggudho,
Isun tetep ngenteni,
Kapan tekane, welas riko iki..

reff:
Kadung keneng isun wadahi,
Welase isun wadahi..
Heran apuwo ati iki,
Duwe welas hang gedi..

Tolong riko ngertiyo,
Kadung isun duwe roso..
Katon katonen riko,
Rupane yo kari nggudho,
Isun tetep ngenteni,
Kapan tekane, welas riko iki..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *