Katon Katonen (reny farida)


Reny-Farida_16
Versi: Reny Farida

SEMENDAL RASANE ATI IKI, MASIYO TAH BURU KENAL..
SUN SING BISO ADOH NYANG RIKO, MASIYO TAH MUNG SEDELO..
KADUNG KENENG ISUN WADAHI, WELASE ISUN WADAHI..
HERAN APUWO ATI IKI, DUWE WELAS HANG GEDI..

TOLONG RIKO NGERTIYO, KADUNG ISUN DUWE ROSO,
KATON KATONEN RIKO, RUPANE YO KARI NGGUDHO,
ISUN TETEP NGENTENI,
KAPAN TEKANE WELAS RIKO IKI..

reff:
SEMENDAL RASANE ATI IKI, MASIYO TAH BURU KENAL..
SUN SING BISO ADOH NYANG RIKO, MASIYO TAH MUNG SEDELO..
KADUNG KENENG ISUN WADAHI, WELASE ISUN WADAHI..
HERAN APUWO ATI IKI, DUWE WELAS HANG GEDI..

TOLONG RIKO NGERTIYO, KADUNG ISUN DUWE ROSO,
KATON KATONEN RIKO, RUPANE YO KARI NGGUDHO,
ISUN TETEP NGENTENI,
KAPAN TEKANE WELAS RIKO IKI..

reff:
KADUNG KENENG ISUN WADAHI, WELASE ISUN WADAHI..
HERAN APUWO ATI IKI, DUWE WELAS HANG GEDI..

TOLONG RIKO NGERTIYO, KADUNG ISUN DUWE ROSO,
KATON KATONEN RIKO, RUPANE YO KARI NGGUDHO,
ISUN TETEP NGENTENI,
KAPAN TEKANE WELAS RIKO IKI..
——————
[ver: lyrics]
[id: coqvqvcq]
[ar: Reny Farida]
[ti: Katon Katonen]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:18]
[00:01.52]Katon Katonen
[00:25.52]Versi : Reny Farida
[00:28.52]
[00:31.52]>>>
[00:32.52]>>
[00:33.52]>
[00:34.52]Semendal rasane ati iki,
[00:41.11]Masiyo tah buru kenal..
[00:50.56]Sun sing biso adoh nyang riko,
[00:56.46]Masiyo tah mung sedelo..
[01:05.67]Kadung keneng isun wadahi,
[01:11.97]Welase isun wadahi..
[01:21.39]Heran apuwo ati iki,
[01:26.62]Duwe welas hang gedi..
[01:33.72]Tolong riko ngertiyo,
[01:37.36]Kadung isun duwe roso,
[01:41.80]Katon katonen riko,
[01:45.69]Rupane yo kari nggudho,
[01:49.51]Isun tetep ngenteni,
[01:53.96]Kapan tekane, welas riko iki..
[02:04.33]
[02:07.67]==reny farida, katon katonen==
[02:31.19]
[02:34.19]>>>
[02:35.19]>>
[02:36.19]>
[02:37.19]Semendal rasane ati iki,
[02:43.92]Masiyo tah buru kenal..
[02:53.47]Sun sing biso adoh nyang riko,
[02:58.81]Masiyo tah mung sedelo..
[03:08.89]Kadung keneng isun wadahi,
[03:14.32]Welase isun wadahi..
[03:24.26]Heran apuwo ati iki,
[03:29.74]Duwe welas hang gedi..
[03:36.23]Tolong riko ngertiyo,
[03:40.19]Kadung isun duwe roso,
[03:44.12]Katon katonen riko,
[03:47.95]Rupane yo kari nggudho,
[03:51.92]Isun tetep ngenteni,
[03:55.87]Kapan tekane welas riko iki..
[04:06.63]
[04:09.70]==katon katonen, reny farida==
[04:34.01]
[04:37.01]>>>
[04:38.01]>>
[04:39.01]>
[04:40.01]Kadung keneng isun wadahi,
[04:46.34]Welase isun wadahi..
[04:55.80]Heran apuwo ati iki,
[05:01.42]Duwe welas hang gedi..
[05:07.64]Tolong riko ngertiyo,
[05:11.94]Kadung isun duwe roso,
[05:15.87]Katon katonen riko,
[05:19.77]Rupane yo kari nggudho,
[05:23.55]Isun tetep ngenteni,
[05:27.55]Kapan tekane welas riko iki..
[05:38.29]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s