Teklek Kecemplung Kalen (rano parno)


Versi: Rano Parno

Nduk bocah ayu, piye kabarmu
Suwe ra ketemu, la kok tambah ayu..
Opo kowe lali, neng pinggir kali
Do dolanan banyu biyen karo aku..

Loh nduk wetengmu kok mblendhuk, cah ayu
Wis pirang sasi telatmu, nelongso atiku..
Jan jane nduk, aku pengen bali padamu
Nanging koyo ngene dadine, aku tidak mau..

reff:
Biyen kowe tau janji, sehidup semati
Susah seneng, tetep dilakoni..

Loh nduk wetengmu kok mblendhuk, cah ayu
Wis pirang sasi telatmu, nelongso atiku..
Jan jane nduk, aku pengen bali padamu
Nanging koyo ngene dadine, aku tidak mau..

Loh nduk wetengmu kok mblendhuk, cah ayu
Wis pirang sasi telatmu, nelongso atiku..
Jan jane nduk, aku pengen bali padamu
Nanging koyo ngene dadine, aku tidak mau..

Pr:
Loh mas, ojo underestimate padaku
Yen kowe ndelok’i wetengku, pancen katon lemu..
Saiki mas, kowe gelem ora karo aku
Yen gelem ayo melu aku, ketemu bapakku..

Lk:
Loh nduk, opo memang bener kandhamu
Nek ngono aku sing keliru, ngapurano aku..
Saiki nduk, aku pengen bali padamu
Po kowe gelem melu aku, temokno bapakmu..
Loh nduk..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s