Teklek Kecemplung Kalen (rano parno)


Versi: Rano Parno

Nduk bocah ayu, piye kabarmu
Suwe ra ketemu, la kok tambah ayu..
Opo kowe lali, neng pinggir kali
Do dolanan banyu biyen karo aku..

Loh nduk wetengmu kok mblendhuk, cah ayu
Wis pirang sasi telatmu, nelongso atiku..
Jan jane nduk, aku pengen bali padamu
Nanging koyo ngene dadine, aku tidak mau..

reff:
Biyen kowe tau janji, sehidup semati
Susah seneng, tetep dilakoni..

Loh nduk wetengmu kok mblendhuk, cah ayu
Wis pirang sasi telatmu, nelongso atiku..
Jan jane nduk, aku pengen bali padamu
Nanging koyo ngene dadine, aku tidak mau..

Loh nduk wetengmu kok mblendhuk, cah ayu
Wis pirang sasi telatmu, nelongso atiku..
Jan jane nduk, aku pengen bali padamu
Nanging koyo ngene dadine, aku tidak mau..

Pr:
Loh mas, ojo underestimate padaku
Yen kowe ndelok’i wetengku, pancen katon lemu..
Saiki mas, kowe gelem ora karo aku
Yen gelem ayo melu aku, ketemu bapakku..

Lk:
Loh nduk, opo memang bener kandhamu
Nek ngono aku sing keliru, ngapurano aku..
Saiki nduk, aku pengen bali padamu
Po kowe gelem melu aku, temokno bapakmu..
Loh nduk..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *