Teklek Kecemplung Kalen (rano parno)


Rano-Parno_3
Versi: Rano Parno

Nduk bocah ayu, piye kabarmu
Suwe ra ketemu, la kok tambah ayu..
Opo kowe lali, neng pinggir kali
Do dolanan banyu biyen karo aku..

Loh nduk wetengmu kok mblendhuk, cah ayu
Wis pirang sasi telatmu, nelongso atiku..
Jan jane nduk, aku pengen bali padamu
Nanging koyo ngene dadine, aku tidak mau..

reff:
Biyen kowe tau janji, sehidup semati
Susah seneng, tetep dilakoni..

Loh nduk wetengmu kok mblendhuk, cah ayu
Wis pirang sasi telatmu, nelongso atiku..
Jan jane nduk, aku pengen bali padamu
Nanging koyo ngene dadine, aku tidak mau..

Loh nduk wetengmu kok mblendhuk, cah ayu
Wis pirang sasi telatmu, nelongso atiku..
Jan jane nduk, aku pengen bali padamu
Nanging koyo ngene dadine, aku tidak mau..

Pr:
Loh mas, ojo underestimate padaku
Yen kowe ndelok’i wetengku, pancen katon lemu..
Saiki mas, kowe gelem ora karo aku
Yen gelem ayo melu aku, ketemu bapakku..

Lk:
Loh nduk, opo memang bener kandhamu
Nek ngono aku sing keliru, ngapurano aku..
Saiki nduk, aku pengen bali padamu
Po kowe gelem melu aku, temokno bapakmu..
Loh nduk..
—————–
[ver: lyrics]
[id: acqzqccq]
[ar: Rano Parno]
[ti: Teklek Kecemplung Kalen]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:33]
[00:01.24]Teklek Kecemplung Kalen
[00:37.24]Versi : Rano Parno
[00:40.24]
[00:43.24]>>>
[00:44.24]>>
[00:45.24]>
[00:46.24]Nduk bocah ayu, piye kabarmu
[00:54.10]Suwe ra ketemu, la kok tambah ayu..
[01:01.18]Opo kowe lali, neng pinggir kali
[01:07.56]Do dolanan banyu biyen karo aku..
[01:16.18]Loh nduk wetengmu kok mblendhuk, cah ayu
[01:22.17]Wis pirang sasi telatmu, nelongso atiku..
[01:30.13]Jan jane nduk, aku pengen bali padamu
[01:35.94]Nanging koyo ngene dadine, aku tidak mau..
[01:44.54]
[02:11.04]>>>
[02:12.04]>>
[02:13.04]>
[02:14.04]Biyen kowe tau janji, sehidup semati
[02:20.33]Susah seneng, tetep dilakoni..
[02:27.66]Loh nduk wetengmu kok mblendhuk, cah ayu
[02:34.74]Wis pirang sasi telatmu, nelongso atiku..
[02:42.78]Jan jane nduk, aku pengen bali padamu
[02:48.49]Nanging koyo ngene dadine, aku tidak mau..
[02:57.38]Loh nduk wetengmu kok mblendhuk, cah ayu
[03:02.34]Wis pirang sasi telatmu, nelongso atiku..
[03:09.43]Jan jane nduk, aku pengen bali padamu
[03:16.41]Nanging koyo ngene dadine, aku tidak mau..
[03:25.13]Pr: Loh mas, ojo underestimate padaku
[03:30.23]Pr: Yen kowe ndelok’i wetengku, pancen katon lemu..
[03:38.13]Pr: Saiki mas, kowe gelem ora karo aku
[03:43.97]Pr: Yen gelem ayo melu aku, ketemu bapakku..
[03:52.58]Loh nduk, opo memang bener kandhamu
[03:57.83]Nek ngono aku sing keliru, ngapurano aku..
[04:05.84]Saiki nduk, aku pengen bali padamu
[04:11.71]Po kowe gelem melu aku, temokno bapakmu..
[04:20.57]Loh nduk..
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s