Emprit Gantil


Didi-Kempot_Yan-Vellia
Versi: Didi Kempot ft. Yan Vellia

Emprit gantil ono latar,
Opo pancen nggowo kabar..
Tresnaku..,
Sing isih tak tunggu..

Eling naliko kowe budhal,
Wis kesuwen nggonku sabar..
Ngenteni..,
Esem lan guyumu..

Numpak sepur menyang blitar,
Sukur kowe biso sadar..
Sliramu..,
Dadi sisihanku..

Kembang kates lagi mekar,
Mbok eling enggalo sadar..
Tekelmu..,
Sing dadi tambaku..

reff:
Lk: Irungmu, mripatmu, rambutmu..
Pr: Entenono aku,
Pr: yen kangmas setyo menunggu..
Lk: Esemu, guyumu, lakumu..
Pr: Ngapuranen aku,
Pr: sing tego ninggal sliramu..

reff:
Numpak sepur menyang blitar,
Sukur kowe biso sadar..
Sliramu..,
Dadi sisihanku..

Kembang kates lagi mekar,
Mbok eling enggalo sadar..
Tekelmu..,
Sing dadi tambaku..

reff:
Lk: Irungmu, mripatmu, rambutmu..
Pr: Entenono aku,
Pr: yen kangmas setyo menunggu..
Lk: Esemu, guyumu, lakumu..
Pr: Ngapuranen aku,
Pr: sing tego ninggal sliramu..

Lk: Irungmu, mripatmu, rambutmu..
Pr: Mengko tak pasrahke,
Pr: kabeh mung kanggo sliramu..
——————
[ver: lyrics]
[id: ppliqccq]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Emprit Gantil]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:48]
[00:00.09]Emprit Gantil
[00:00.09]by: Didi Kempot ft. Yan Vellia
[00:26.09]
[00:29.09]>>>
[00:30.09]>>
[00:31.09]>
[00:32.09]Emprit gantil ono latar,
[00:38.55]Opo pancen nggowo kabar..
[00:47.69]Tresnaku.., sing isih tak tunggu..
[01:00.50]Eling naliko kwe budhal,
[01:07.45]Wis kesuwen nggonku sabar..
[01:15.62]Ngenteni.., esem lan guyumu..
[01:28.71]Numpak sepur menyang blitar,
[01:35.57]Sukur kowe biso sadar..
[01:43.45]Sliramu.., dadi sisihanku..
[01:56.60]Kembang kates lagi mekar,
[02:03.20]Mbok eling enggalo sadar..
[02:11.72]Tekelmu.., sing dadi tambaku..
[02:23.60]
[02:31.00]>>>
[02:32.00]>>
[02:33.00]>
[02:34.00]Lk: Irungmu, mripatmu, rambutmu..
[02:43.24]Pr: Entenono aku, yen kangmas setyo menunggu..
[02:52.57]Lk: Esemu, guyumu, lakumu..
[03:03.09]Pr: Ngapuranen aku, sing tego ninggal sliramu..
[03:11.78]
[03:14.10]==didi kempot, emprit gantil==
[03:35.10]
[03:38.10]>>>
[03:39.10]>>
[03:40.10]>
[03:41.10]Numpak sepur menyang blitar,
[03:48.01]Sukur kowe biso sadar..
[03:55.62]Sliramu.., dadi sisihanku..
[04:09.40]Kembang kates lagi mekar,
[04:16.05]Mbok eling enggalo sadar..
[04:23.50]Tekelmu.., sing dadi tambaku..
[04:35.38]
[04:42.40]>>>
[04:43.40]>>
[04:44.40]>
[04:45.40]Lk: Irungmu, mripatmu, rambutmu..
[04:55.63]Pr: Entenono aku, yen kangmas setyo menunggu..
[05:04.69]Lk: Esemu, guyumu, lakumu..
[05:14.96]Pr: Ngapuranen aku, sing tego ninggal sliramu..
[05:24.07]Lk: Irungmu, mripatmu, rambutmu..
[05:34.14]Pr: Mengko tak pasrahke, kabeh mung kanggo sliramu..
[05:43.49]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s