Cidro Janji (ulfa dwi asmara)


Ulfa-Dwi-Asmara
Versi: Ulfa Dwi Asmara

Yang..opo pancen lali,
Marang janji sing disik,
Laut sing nekseni..

Yang..sih kroso neng dodo,
Nalikane sliramu ngungkapke roso..
Mulo aku tansah angimbangi setio,
Ora ngiro janjimu gawe kuciwo..

reff:
Sepi.., sepi keroso sepi..
Sepi, sepi ning atiku..
Ra kuat pisah adoh sliramu..

Lali lali lali aku ra iso ngelalek’ake..
Sewu janji isih kelingan wae..
Opo pancene sliramu, ngungkapke katresnan palsu
Gawe kagelaning ati, cidro janji..

Yang..sih kroso neng dodo,
Nalikane sliramu ngungkapke roso..
Mulo aku tansah angimbangi setio,
Ora ngiro janjimu gawe kuciwo..

reff:
Sepi.., sepi keroso sepi..
Sepi, sepi ning atiku..
Ra kuat pisah adoh sliramu..

Lali lali lali aku ra iso ngelalek’ake..
Sewu janji isih kelingan wae..
Opo pancene sliramu, ngungkapke katresnan palsu
Gawe kagelaning ati, cidro janji..

Yang..opo pancen lali,
Marang janji sing disik,
Laut sing nekseni..

Yang..sih kroso neng dodo,
Nalikane sliramu ngungkapke roso..
Mulo aku tansah angimbangi setio,
Ora ngiro janjimu gawe kuciwo..
——————
[ver: lyrics]
[id: kiuaqccq]
[ar: Ulfa Dwi Asmara]
[ti: Cidro Janji]
[al: Dangdut Pantura]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:42]
[00:01.40]Cidro Janji
[00:40.40]Versi : Ulfa Dwi Asmara
[00:43.40]
[00:46.40]>>>
[00:47.40]>>
[00:48.40]>
[00:49.40]Yang..opo pancen lali..
[00:56.13]Marang janji sing disik,
[00:58.29]Laut sing nekseni..
[01:01.84]
[01:09.40]Yang..sih kroso neng dodo..
[01:15.97]Nalikane sliramu ngungkapke roso..
[01:22.24]Mulo aku tansah angimbangi setio,
[01:28.18]Ora ngiro janjimu gawe kuciwo..
[01:35.31]
[01:58.00]>>>
[01:59.00]>>
[02:00.00]>
[02:01.00]Sepi.., sepi keroso sepi..
[02:05.73]Sepi, sepi ning atiku..
[02:10.48]Ra kuat pisah adoh sliramu..
[02:16.58]
[02:29.76]Lali lali lali aku ra iso ngelalek’ake..
[02:39.14]Sewu janji isih kelingan wae..
[02:45.56]Opo pancene sliramu,
[02:48.56]Ngungkapke katresnan palsu
[02:52.46]Gawe kagelaning ati, cidro janji..
[02:58.17]Yang..sih kroso neng dodo..
[03:05.21]Nalikane sliramu ngungkapke roso..
[03:11.80]Mulo aku tansah angimbangi setio,
[03:17.72]Ora ngiro janjimu gawe kuciwo..
[03:25.18]
[03:46.66]>>>
[03:48.66]>>
[03:49.66]>
[03:50.66]Sepi.., sepi keroso sepi..
[03:55.01]Sepi, sepi ning atiku..
[04:00.12]Ra kuat pisah adoh sliramu..
[04:07.19]
[04:20.57]Lali lali lali aku ra iso ngelalek’ake..
[04:29.75]Sewu janji isih kelingan wae..
[04:36.25]Opo pancene sliramu,
[04:39.10]Ngungkapke katresnan palsu
[04:42.93]Gawe kagelaning ati, cidro janji..
[04:49.57]Yang..opo pancen lali..
[04:55.97]Marang janji sing disik,
[04:58.38]Laut sing nekseni..
[05:03.13]
[05:08.99]Yang..sih kroso neng dodo,
[05:15.08]Nalikane sliramu ngungkapke roso..
[05:21.92]Mulo aku tansah angimbangi setio,
[05:27.95]Ora ngiro janjimu gawe kuciwo..
[05:35.26]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s