Tresno (hida kartini)


Hida-Kartini
Versi: Hida Kartini

Tresno, pancen aku tresno
Sing tak pikir, pikir saben dino..
Lakune, sajak alon sajak nggudho
Yen tak sopo nanging ra di roso..

Loro.., ati iki loro
Yen tak roso, atiku nelongso..
Pancene, dek’e labuh ndunyo
Ngeceng nggandheng karo kenyo liyo..

Tresno pancen aku tresno,
Rosone neng ati iki,
Trenyuh aku pancen trenyuh,
Yen nyawang polah tingkahe..

Soko mesem kanti ngguyu,
Polatane nyenengake,
Opo iki pancen gudho,
Crito sing dadekne tresno..

reff:
Roso, pancene tak roso
Ati iki wis bacut nelongso,
Ra ngiro, aku ora nyono
Ono priyo, sing nglarani tresno..

Tresno pancen aku tresno,
Rosone neng ati iki,
Trenyuh aku pancen trenyuh,
Yen nyawang polah tingkahe..

Soko mesem kanti ngguyu,
Polatane nyenengake,
Opo iki pancen gudho,
Crito sing dadekne tresno..

Tresno pancen aku tresno,
Rosone neng ati iki,
Trenyuh aku pancen trenyuh,
Yen nyawang polah tingkahe..

Soko mesem kanti ngguyu,
Polatane nyenengake,
Opo iki pancen gudho,
Crito sing dadekne tresno..
—————
[ver: lyrics]
[id: kbupqqcq]
[ar: Hida Kartini]
[ti: Tresno]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:44]
[00:01.67]Tresno
[00:33.67]Versi : Hida Kartini
[00:36.67]
[00:39.67]>>>
[00:40.67]>>
[00:41.67]>
[00:42.67]Tresno, pancen aku tresno
[00:50.28]Sing tak pikir, pikir saben dino..
[00:58.20]Lakune, alon sajak nggudho
[01:05.53]Yen tak sopo nanging ra di roso..
[01:13.92]Loro.., ati iki loro
[01:21.24]Yen tak roso, atiku nelongso..
[01:29.28]Pancene, dek’e labuh ndunyo
[01:36.02]Ngeceng nggandheng karo kenyo liyo..
[01:43.22]
[01:52.51]Tresno pancen aku tresno,
[01:56.83]Rosone neng ati iki,
[02:00.83]Trenyuh pancen aku trenyuh,
[02:04.41]Yen nyawang polah tingkahe..
[02:07.88]Soko mesem kanti ngguyu,
[02:11.93]Polatane nyenengake,
[02:16.06]Opo iki pancen gudho,
[02:19.76]Crito sing dadekne tresno..
[02:24.59]
[02:27.08]==hida kartini, tresno==
[02:50.08]
[02:53.08]>>>
[02:54.08]>>
[02:55.08]>
[02:56.08]Roso, pancene tak roso
[03:03.41]Ati iki wis bacut nelongso,
[03:11.99]Ra ngiro, aku ora nyono
[03:19.12]Ono priyo, sing nglarani tresno..
[03:27.04]
[03:36.67]Tresno pancen aku tresno,
[03:40.15]Rosone neng ati iki,
[03:44.43]Trenyuh pancen aku trenyuh,
[03:48.25]Yen nyawang polah tingkahe..
[03:50.73]Soko mesem kanti ngguyu,
[03:55.51]Polatane nyenengake,
[03:59.72]Opo iki pancen gudho,
[04:02.98]Crito sing dadekne tresno..
[04:06.95]Tresno pancen aku tresno,
[04:10.65]Rosone neng ati iki,
[04:15.01]Trenyuh pancen aku trenyuh,
[04:18.36]Yen nyawang polah tingkahe..
[04:22.49]Soko mesem kanti ngguyu,
[04:26.05]Polatane nyenengake,
[04:30.25]Opo iki pancen gudho,
[04:33.38]Crito sing dadekne tresno..
[04:37.46]
———–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s