Tresno (hida kartini)

Versi: Hida Kartini

Tresno, pancen aku tresno
Sing tak pikir, pikir saben dino..
Lakune, sajak alon sajak nggudho
Yen tak sopo nanging ra di roso..

Loro.., ati iki loro
Yen tak roso, atiku nelongso..
Pancene, dek’e labuh ndunyo
Ngeceng nggandheng karo kenyo liyo..

Tresno pancen aku tresno,
Rosone neng ati iki,
Trenyuh aku pancen trenyuh,
Yen nyawang polah tingkahe..

Soko mesem kanti ngguyu,
Polatane nyenengake,
Opo iki pancen gudho,
Crito sing dadekne tresno..

reff:
Roso, pancene tak roso
Ati iki wis bacut nelongso,
Ra ngiro, aku ora nyono
Ono priyo, sing nglarani tresno..

Tresno pancen aku tresno,
Rosone neng ati iki,
Trenyuh aku pancen trenyuh,
Yen nyawang polah tingkahe..

Soko mesem kanti ngguyu,
Polatane nyenengake,
Opo iki pancen gudho,
Crito sing dadekne tresno..

Tresno pancen aku tresno,
Rosone neng ati iki,
Trenyuh aku pancen trenyuh,
Yen nyawang polah tingkahe..

Soko mesem kanti ngguyu,
Polatane nyenengake,
Opo iki pancen gudho,
Crito sing dadekne tresno..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *