Sewengi Luput


Ervinna_2
Versi: Ervinna

Sopo to kae, lha kok ngawe awe
Sajak sajak’e, pengen ngenalke
Soko kadohan, elok rupane
Ireng manis kulite, ora mbosenke..

Sopo to kae, siti kamar mandi
Ngendi omahe, ing tanah abang
Akeh anak’e, aku ra perduli
Sopo bojone, si abang jampang..

reff:
Sopo to kae, lha kok ngawe awe
Sajak sajak’e, pengen ngenalke
Soko kadohan, elok rupane
Ireng manis kulite, ora mbosenke..

Sopo to kae, siti kamar mandi
Ngendi omahe, ing tanah abang
Akeh anak’e, aku ra perduli
Sopo bojone, si abang jampang..
—————–
[ver: lyrics]
[id: hcaqqqcq]
[ar: Ervinna]
[ti: Sewengi Luput]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 2:13]
[00:01.62]Sewengi Luput (ervinna)
[00:02.62]
[00:03.62]>>>
[00:04.62]>>
[00:05.62]>
[00:06.62]Sopo to kae, lha kok ngawe awe
[00:13.09]Sajak sajak’e, pengen ngenalke
[00:19.31]Soko kadohan, elok rupane
[00:25.61]Ireng manis kulite, ora mbosenke..
[00:33.46]Sopo to kae, siti kamar mandi
[00:40.56]Ngendi omahe, ing tanah abang
[00:46.75]Akeh anak’e, aku ra perduli
[00:53.10]Sopo bojone, si abang jampang..
[00:59.01]
[01:05.00]>>>
[01:06.00]>>
[01:07.00]>
[01:08.00]Sopo to kae, lha kok ngawe awe
[01:14.04]Sajak sajak’e, pengen ngenalke
[01:20.45]Soko kadohan, elok rupane
[01:26.91]Ireng manis kulite, ora mbosenke..
[01:34.02]Sopo to kae, siti kamar mandi
[01:41.65]Ngendi omahe, ing tanah abang
[01:48.11]Akeh anak’e, aku ra perduli
[01:54.53]Sopo bojone, si abang jampang..
[02:00.46]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s