Sewengi Luput


Versi: Ervinna

Sopo to kae, lha kok ngawe awe
Sajak sajak’e, pengen ngenalke
Soko kadohan, elok rupane
Ireng manis kulite, ora mbosenke..

Sopo to kae, siti kamar mandi
Ngendi omahe, ing tanah abang
Akeh anak’e, aku ra perduli
Sopo bojone, si abang jampang..

reff:
Sopo to kae, lha kok ngawe awe
Sajak sajak’e, pengen ngenalke
Soko kadohan, elok rupane
Ireng manis kulite, ora mbosenke..

Sopo to kae, siti kamar mandi
Ngendi omahe, ing tanah abang
Akeh anak’e, aku ra perduli
Sopo bojone, si abang jampang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *