Kemisinen

Suliyana_35
Versi: Suliyana

Ketemune ring taman blambangan,
Larene ayu nggregetaken..
Meseme manis ati deg-degan,
Klambine kuning nyenengaken..

Sun sawang teko kadohan eman,
Koyo widodari ring kayangan..
Atinisun wis koyo sing srantan,
Kepingin ngenal omong-omongan..

reff:
Sampek ring omah dadi pikiran,
Isun gemuyu koyo wong edan..
Ati ngersulo sing keturutan,
Enget ulihe nguber temenanan..

Liyo dino yo kecaruk maning,
Ambi lare kang klambi kuning..
Sun tututi lan arep sun adhang,
Ro weruho wis ono kang lanang..

reff:
Sampek ring omah dadi pikiran,
Isun gemuyu koyo wong edan..
Ati ngersulo sing keturutan,
Enget ulihe nguber temenanan..

Liyo dino yo kecaruk maning,
Ambi lare kang klambi kuning..
Sun tututi lan arep sun adhang,
Ro weruho wis ono kang lanang..
——————
[ver: lyrics]
[ar: Suliyana]
[ti: Kemisinen]
[al: Banyuwangian]
[length: 04:23]
[by: Yanilipatro]
[00:01.00]Kemisinen
[00:37.00]Versi : Suliyana
[00:40.00]
[00:43.00]>>>
[00:44.00]>>
[00:45.00]>
[00:46.00]Ketemune ring taman blambangan,
[00:51.61]Larene ayu nggregetaken..
[00:57.75]Meseme manis ati deg-degan,
[01:04.37]Klambine kuning nyenengaken..
[01:10.49]Sun sawang teko kadohan eman,
[01:16.93]Koyo widodari ring kayangan..
[01:23.07]Atinisun wis koyo sing srantan,
[01:29.14]Kepingin ngenal omong-omongan..
[01:35.00]
[01:38.00]==suliyana, kemisinen==
[01:59.00]
[02:02.00]>>>
[02:03.00]>>
[02:04.00]>
[02:05.00]Sampek ring omah dadi pikiran,
[02:10.97]Isun gemuyu koyo wong edan..
[02:17.53]Ati ngersulo sing keturutan,
[02:23.68]Enget ulihe nguber temenanan..
[02:30.05]Liyo dino yo kecaruk maning,
[02:35.93]Ambi lare kang klambi kuning..
[02:42.13]Sun tututi lan arep sun adhang,
[02:48.88]Ro weruho wis ono kang lanang..
[02:54.36]
[02:57.35]==kemisinen, suliyana==
[03:19.00]
[03:22.00]>>>
[03:23.00]>>
[03:24.00]>
[03:25.00]Sampek ring omah dadi pikiran,
[03:31.27]Isun gemuyu koyo wong edan..
[03:37.27]Ati ngersulo sing keturutan,
[03:43.12]Enget ulihe nguber temenanan..
[03:48.49]Liyo dino yo kecaruk maning,
[03:55.57]Ambi lare kang klambi kuning..
[04:01.83]Sun tututi lan arep sun adhang,
[04:08.48]Ro weruho wis ono kang lanang..
[04:13.78]
————–
Preview:

Advertisements

Durung Mari

Didi-Kempot_Is-Haryanto
Versi: Didi Kempot ft. Is Haryanto

Lagi dek wingi, aku kenal sliramu..
Rasane atiku ra biso digambar,koyo ngopo
Memory bengi kuwi, ora bakal biso lali..
Sliramu tak rangkul lan ora tak culke,
O banget suwene..

Durung mari kangenku, isih pengen ketemu
Nanging kudu kepiye, aku kudu mulih
Ninggalke sliramu..
Sing tak suwun dongamu, mesti biso ketemu..
Senajan adoh aku, mung siji welingku
Kowe tetep sedulurku..

Ojo nangis cah ayu, aku mesti bakal bali..
Rasane atiku, rasane atimu, podo wae
Pandengen mripat iki, bakale kowe ngerti
Suci ati iki, jujur ati iki
Aku moh ngapusi..

Durung mari kangenku, isih pengen ketemu
Nanging kudu kepiye, aku kudu mulih
Ninggalke sliramu..
Sing tak suwun dongamu, mesti biso ketemu..

Senajan adoh aku, mung siji welingku
Kowe tetep sedulurku..
Senajan adoh aku, mung siji welingku
Kowe tetep sedulurku..
——————
[ver: lyrics]
[id: oiplnich]
[ar: Didi kempot ft. Is Haryanto]
[ti: Durung mari]
[al: Pop jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:57]
[00:00.02]Durung Mari
[00:00.02]by: Didi Kempot ft. Is Haryanto
[00:04.00]
[00:07.00]Lagi dek wingi,
[00:11.30]Aku kenal sliramu..
[00:20.08]Rasane atiku ra biso digambar,
[00:26.38]koyo ngopo
[00:31.11]Memory bengi kuwi,
[00:35.46]Ora bakal biso lali..
[00:43.12]Sliramu tak rangkul
[00:47.83]lan ora tak culke,
[00:51.30]O banget suwene..
[00:54.77]Durung mari kangenku,
[01:01.07]Isih pengen ketemu..
[01:07.26]Nanging kudu kepiye,
[01:11.07]Aku kudu mulih,
[01:14.29]Ninggalke sliramu..
[01:19.56]Sing tak suwun dongamu,
[01:26.05]Mesti biso ketemu..
[01:31.80]Senajan adoh aku,
[01:35.38]Mung siji welingku,
[01:38.60]Kowe tetep sedulurku..
[01:43.98]Ojo nangis cah ayu,
[01:49.86]Aku mesti bakal bali..
[01:55.91]Rasane atiku,
[02:01.13]rasane atimu podo wae..
[02:08.77]Pandengen mripat iki,
[02:12.70]Bakale kowe ngerti..
[02:20.69]Suci ati iki, jujur ati iki
[02:28.32]Aku moh ngapusi..
[02:32.96]Durung mari kangenku,
[02:38.94]Isih pengen ketemu..
[02:45.11]Nanging kudu kepiye,
[02:48.40]Aku kudu mulih,
[02:51.73]Ninggalke sliramu..
[02:57.55]Sing tak suwun dongamu,
[03:03.51]Mesti biso ketemu..
[03:09.21]Senajan adoh aku,
[03:12.75]Mung siji welingku,
[03:16.17]Kowe tetep sedulurku..
[03:21.15]Senajan adoh aku,
[03:25.19]Mung siji welingku,
[03:28.33]Kowe tetep sedulurku..
[03:34.94]
————–
Preview:

Cupet Ati

Aries_Nur-Bayan
Versi: Nur bayan ft. Aries

Lk:
Ora nate tak songko yen pedote tresno,
Ndadekne bubrahing moral lan akhlakmu..
Nganti nekad ati njegur nang lokalisasi,
Tego tenan kowe cidro ing janji..

Pr:
Dudu karep ati iki njegur nang lokalisasi,
Wis nem taun sliramu ora bali..
Wis ra ono kabar embuh papanku neng endi,
Kepepet aku kadhung cupet ati..

Lk:
Jroning ati iki sak tenane aku nangis,
Nangis koyo-koyo ora lilo..
Pr:
Ra mbok tututono kabeh wis ra ono guno,
Telat kudune jaman semono..

Lk:
Apuranen aku yen nggawe gelo atimu,
Dudu kareping ati, ndadekke rusak awakmu..
Pr:
Tak coba tak apuro, senajan ati isih gelo
Wis wis yo wis cukup kangmas, saiki lalekno aku..

reff:
Pr:
Dudu karep ati iki njegur nang lokalisasi,
Wis nem taun sliramu ora bali..
Wis ra ono kabar embuh papanku neng endi,
Kepepet aku kadhung cupet ati..

Lk:
Jroning ati iki sak tenane aku nangis,
Nangis koyo-koyo ora lilo..
Pr:
Ra mbok tututono kabeh wis ra ono guno,
Telat kudune jaman semono..

Lk:
Apuranen aku yen nggawe gelo atimu,
Dudu kareping ati, ndadekke rusak awakmu..
Pr:
Tak coba tak apuro, senajan ati isih gelo
Wis wis yo wis cukup kangmas,saiki lalekno aku..
Wis wis yo wis cukup kangmas,saiki lalekno aku..
—————-
[ver: lyrics]
[id: onpznich]
[ar: Nur Bayan f. Aries]
[ti: Cupet Ati]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:34]
[00:00.03]Cupet Ati
[00:00.03]by: Nur bayan f. aries f. Aries
[00:30.38]Laki-laki berteks KAPITAL,
[00:30.38]wanita berteks kecil
[00:33.38]
[00:36.38]>>>
[00:37.38]>>
[00:38.38]>
[00:39.38]ORA NATE TAK SONGKO
[00:42.71]YEN PEDOTE TRESNO,
[00:46.98]NDADEKNE BUBRAHING
[00:49.79]MORAL LAN AKHLAKMU..
[00:54.47]NGANTI NEKAD ATI
[00:57.39]NJEGUR NANG LOKALISASI,
[01:01.10]TEGO TENAN KOWE
[01:02.86]CIDRO ING JANJI..
[01:09.12]
[01:22.23]dudu karep ati iki
[01:25.69]njegur nang lokalisasi,
[01:29.40]wis nem taun sliramu ora bali..
[01:36.65]wis ra ono kabar
[01:39.59]embuh papanku neng endi,
[01:43.76]kepepet aku kadhung cupet ati..
[01:50.31]
[01:57.68]JRONING ATI IKI
[02:00.62]SAK TENANE AKU NANGIS,
[02:05.22]NANGIS KOYO-KOYO ORA LILO..
[02:11.84]
[02:19.40]ra mbok tututono
[02:22.02]kabeh wis ra ono guno,
[02:26.24]telat kudune jaman semono..
[02:33.20]APURANEN AKU
[02:36.28]YEN NGGAWE GELO ATIMU,
[02:40.56]DUDU KAREPING ATI,
[02:43.62]NDADEKKE RUSAK AWAKMU..
[02:47.68]tak coba tak apuro,
[02:50.03]senajan ati isih gelo
[02:54.58]wis wis yo wis cukup kangmas,
[02:57.69]saiki lalekno aku..
[03:05.37]
[03:08.55]=nur bayan, cupet ati=
[03:27.55]
[03:30.55]>>>
[03:31.55]>>
[03:32.55]>
[03:33.55]dudu karep ati iki
[03:35.91]njegur nang lokalisasi,
[03:41.09]wis nem taun sliramu ora bali..
[03:48.63]wis ra ono kabar
[03:50.71]embuh papanku neng endi,
[03:55.41]kepepet aku kadhung cupet ati..
[04:02.86]
[04:09.99]JRONING ATI IKI
[04:11.82]SAK TENANE AKU NANGIS,
[04:16.65]NANGIS KOYO-KOYO ORA LILO..
[04:23.18]
[04:30.86]ra mbok tututono
[04:32.71]kabeh wis ra ono guno,
[04:37.60]telat kudune jaman semono..
[04:44.66]APURANEN AKU
[04:46.82]YEN NGGAWE GELO ATIMU,
[04:51.96]DUDU KAREPING ATI,
[04:54.54]NDADEKKE RUSAK AWAKMU..
[04:59.05]tak coba tak apuro,
[05:01.15]senajan ati isih gelo
[05:05.88]wis wis yo wis cukup kangmas,
[05:08.49]saiki lalekno aku..
[05:16.67]wis wis yo wis cukup kangmas,
[05:19.63]saiki lalekno aku..
[05:27.94]
————–
Preview:

Pindang Layang

Ega-Gebbyca_3
Versi: Ega Gebbyca

Katresna kula katresna, katresna ning sampean
Cinta kula cinta, cinta ning sampean..
Sayang kula sayang, sayang ning sampean
Rugi kula rugi, yen bli dadi siji..

reff:
Pindang layang, iwak arwana
Ibarat wayang kakang arjuna..
Nelayan mayang, ning suka mandi
Ibarat wayang kula srikandi..

Aja watir kang kula bli eman,
Aja watir kang kula bli sayang..
Kakng ngarti ning diri kula,
Tresna kula ning kakang setengah mati..

Sayang kula sayang, sayang ning sampean
Rugi kula rugi, yen bli dadi siji..

reff:
Pindang layang, iwak arwana
Ibarat wayang kakang arjuna..
Nelayan mayang, ning suka mandi
Ibarat wayang kula srikandi..

Aja watir kang kula bli eman,
Aja watir kang kula bli sayang..
Kakng ngarti ning diri kula,
Tresna kula ning kakang setengah mati..

Katresna kula katresna, katresna ning sampean
Cinta kula cinta, cinta ning sampean..
Sayang kula sayang, sayang ning sampean
Rugi kula rugi, yen bli dadi siji..
—————–
[ver: lyrics]
[id: vvnsuscq]
[ar: Ega Gebbyca]
[ti: Pindang Layang]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:24]
[00:01.77]Pindang Layang
[00:24.77]Versi : Ega Gebbyca
[00:27.77]
[00:30.77]>>>
[00:31.77]>>
[00:32.77]>
[00:33.77]Katresna kula katresna, katresna ning sampean
[00:41.77]Cinta kula cinta, cinta ning sampean..
[00:47.86]
[00:55.34]Sayang kula sayang, sayang ning sampean
[01:02.64]Rugi kula rugi, yen bli dadi siji..
[01:10.94]
[01:13.94]==ega gebbyca, pindang layang==
[01:19.94]
[01:42.11]>>>
[01:43.11]>>
[01:44.11]>
[01:45.11]Pindang layang, iwak arwana
[01:51.78]Ibarat wayang kakang arjuna..
[01:59.15]
[02:04.89]Nelayan mayang, ning suka mandi
[02:10.82]Ibarat wayang kula srikandi..
[02:17.80]Aja watir kang kula bli eman,
[02:24.12]Aja watir kang kula bli sayang..
[02:30.43]Kakang ngarti ning diri kula,
[02:36.60]Tresna kula ning kakang setengah mati..
[02:47.20]Sayang kula sayang, sayang ning sampean
[02:55.19]Rugi kula rugi, yen bli dadi siji..
[03:02.05]
[03:05.05]==pindang layang, ega gebyyca==
[03:31.05]
[03:34.05]>>>
[03:35.05]>>
[03:36.05]>
[03:37.05]Pindang layang, iwak arwana
[03:43.33]Ibarat wayang kakang arjuna..
[03:50.31]
[03:56.27]Nelayan mayang, ning suka mandi
[04:02.00]Ibarat wayang kula srikandi..
[04:09.60]Aja watir kang kula bli eman,
[04:15.76]Aja watir kang kula bli sayang..
[04:21.91]Kakang ngarti ning diri kula,
[04:28.08]Tresna kula ning kakang setengah mati..
[04:38.63]Katresna kula katresna, katresna ning sampean
[04:46.11]Cinta kula cinta, cinta ning sampean..
[04:53.93]
[05:01.58]Sayang kula sayang, sayang ning sampean
[05:09.94]Rugi kula rugi, yen bli dadi siji..
[05:16.53]
————–
Preview:

Paran Jalarane

Candra-Banyu_5
Versi: Candra Banyu

Rantase tali punjere dodo,
Ugo gantelan siji wis riko gowo..
Temayung puput selulup nong mego,
Ucul temebluk ditampani wong liyo..

Ibarate layangan hang diulukno,
Sun wanti wanti ono nganti suloyo..
Keseret angin nong nduwuran kono,
Kari kari mung nggawe ati hang celo..

reff:
Paran ndane jararane,
Paran yo hang dadi musababe..
Kadhung sun mulo ono lupute,
Njaluk isun nong riko sepurane..

Apruo ngomongo hang sak benere,
Sun lilo cerito o semacase..
Apuo yo kari seru wangkote,
Sampek riko ngelalekno semayane..

Ibarate layangan hang diulukno,
Sun wanti wanti ono nganti suloyo..
Keseret angin nong nduwuran kono,
Kari kari mung nggawe ati hang celo..

reff:
Paran ndane jararane,
Paran yo hang dadi musababe..
Kadhung sun mulo ono lupute,
Njaluk isun nong riko sepurane..

Apruo ngomongo hang sak benere,
Sun lilo cerito o semacase..
Apuo yo kari seru wangkote,
Sampek riko ngelalekno semayane.

Rantase tali punjere dodo,
Ugo gantelan siji wis riko gowo..
Temayung puput selulup nong mego,
Ucul temebluk ditampani wong liyo..
—————–
[ver: lyrics]
[id: wliuuscq]
[ar: Candra Banyu]
[ti: Paran Jalarane]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:02]
[00:01.23]Paran Jalarane
[00:17.23]Versi : Candra Banyu
[00:20.23]
[00:23.23]>>>
[00:24.23]>>
[00:25.23]>
[00:26.23]Rantase tali punjere dodo,
[00:33.31]Ugo gantelan siji wis riko gowo..
[00:41.07]Temayung puput selulup nong mego,
[00:48.05]Ucul temebluk ditampani wong liyo..
[00:55.93]
[00:58.94]Ibarate layangan hang diulukno,
[01:05.72]Sun wanti wanti ono nganti suloyo..
[01:13.61]Keseret angin nong nduwuran kono,
[01:21.20]Kari kari mung nggawe ati hang celo..
[01:28.43]
[01:55.13]>>>
[01:56.13]>>
[01:57.13]>
[01:58.13]Paran ndane jalarane,
[02:04.75]Paran yo hang dadi musababe..
[02:12.44]Kadhung sun mulo ono lupute,
[02:20.38]Njaluk isun nong riko sepurane..
[02:27.79]Apruo ngomongo hang sak benere,
[02:35.19]Sun lilo cerito o semacase..
[02:42.46]Apuo yo kari seru wangkote,
[02:49.56]Sampek riko ngelalekno semayane..
[02:57.31]
[03:15.62]Ibarate layangan hang diulukno,
[03:22.83]Sun wanti wanti ono nganti suloyo..
[03:30.75]Keseret angin nong nduwuran kono,
[03:37.77]Kari kari mung nggawe ati hang celo..
[03:45.13]
[04:12.00]>>>
[04:13.00]>>
[04:14.00]>
[04:15.00]Paran ndane jalarane,
[04:22.23]Paran yo hang dadi musababe..
[04:29.30]Kadhung sun mulo ono lupute,
[04:36.24]Njaluk isun nong riko sepurane..
[04:44.03]Apruo ngomongo hang sak benere,
[04:51.31]Sun lilo cerito o semacase..
[04:58.56]Apuo yo kari seru wangkote,
[05:05.46]Sampek riko ngelalekno semayane.
[05:13.19]
[05:25.10]Rantase tali punjere dodo,
[05:32.81]Ugo gantelan siji wis riko gowo..
[05:40.03]Temayung puput selulup nong mego,
[05:48.32]Ucul temebluk ditampani wong liyo..
[05:54.76]
————–
Preview:

Ojo Lali Coro Jowo

Is-Haryanto
Versi: Is Haryanto

“kanggo sedulur-sedulurku kabeh,
liwat lagu iki, tak elingke yo,
neng ojo nesu, kultur kuwi ojo dilalekke,
luwih luwih kanggo kowe, poro mudho..”

Keno opo isin, aduh emane
Bahasane dewe kok dilewakke..
Keno opo gengsi, emoh ngucapke
Kok rumongso asor opo sebabe..
E e, e eh..

Ojo lali lo, coro jowo
Luwih luwih nggo kowe poro mudho,
Ojo lali lo, coro jowo
Asal usul perlu dilestarekno..

Bahasa liyane ra ngilikke,
Neng sing iki ojo dikiwakke..
Ngelingono, sopo kowe
Kultur ojo kok ilangke..e
Ngelingono, sopo kowe
Gulik? iki duwe crito dewe..

reff:
Ibu sopo sedih yen ngrasak’ake,
Embah buyut soyo nangis atine..
Yen ngerteni kabeh, anak putune
Plegak pleguk omong basane dewe..
E e, e eh..

Ojo lali lo, coro jowo
Luwih luwih nggo kowe poro mudho,
Ojo lali lo, coro jowo
Asal usul perlu dilestarekno..

Bahasa liyane ra ngilikke,
Neng sing iki ojo dikiwakke..
Ngelingono, sopo kowe
Kultur ojo kok ilangke..e
Ngelingono, sopo kowe
Gulik? iki duwe crito dewe..

reff:
Ojo lali lo, coro jowo
Luwih luwih nggo kowe poro mudho,
Ojo lali lo, coro jowo
Asal usul perlu dilestarekno..

Bahasa liyane ra ngilikke,
Neng sing iki ojo dikiwakke..
Ngelingono, sopo kowe
Kultur ojo kok ilangke..e
Ngelingono, sopo kowe
Gulik? iki duwe crito dewe..

Ojo lali lo, coro jowo
Luwih luwih nggo kowe poro mudho,
Ojo lali lo, coro jowo
Asal usul perlu dilestarekno..

Bahasa liyane ra ngilikke,
Neng sing iki ojo dikiwakke..
Ngelingono, sopo kowe
Kultur ojo kok ilangke..e
Ngelingono, sopo kowe
Gulik? iki duwe crito dewe..

Ojo lali lo, coro jowo
Luwih luwih nggo kowe poro mudho,
Ojo lali lo, coro jowo
Asal usul perlu dilestarekno..
—————–
[ver: lyrics]
[id: blhuuscq]
[ar: Is Haryanto]
[ti: Ojo Lali Coro Jowo]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:54]
[00:04.00]”kanggo sedulur-sedulurku kabeh,
[00:06.62]liwat lagu iki, tak elingke yo, neng ojo nesu,
[00:10.45]kultur kuwi ojo dilalekke,
[00:14.84]luwih luwih kanggo kowe, poro mudho..”
[00:18.81]Keno opo isin, aduh emane
[00:23.15]Bahasane dewe kok dilewakke..
[00:27.98]Keno opo gengsi, emoh ngucapke
[00:32.24]Kok rumongso asor opo sebabe..
[00:36.32]E e, e eh..
[00:38.93]Ojo lali lo, coro jowo
[00:42.41]Luwih luwih nggo kowe poro mudho,
[00:47.15]Ojo lali lo, coro jowo
[00:51.34]Asal usul perlu dilestarekno..
[00:55.99]Bahasa liyane ra ngilikke,
[01:00.41]Neng sing iki ojo dikiwakke..
[01:04.77]Ngelingono, sopo kowe
[01:09.52]Kultur ojo kok ilangke..e
[01:13.90]Ngelingono, sopo kowe
[01:18.08]Gulik? iki duwe crito dewe..
[01:22.46]
[01:35.00]>>>
[01:36.00]>>
[01:37.00]>
[01:38.00]Ibu sopo sedih yen ngrasak’ake,
[01:42.17]Embah buyut soyo nangis atine..
[01:46.60]Yen ngerteni kabeh, anak putune
[01:50.93]Plegak pleguk omong basane dewe..
[01:54.85]E e, e eh..
[01:56.61]Ojo lali lo, coro jowo
[02:01.48]Luwih luwih nggo kowe poro mudho,
[02:05.90]Ojo lali lo, coro jowo
[02:09.96]Asal usul perlu dilestarekno..
[02:14.34]Bahasa liyane ra ngilikke,
[02:18.80]Neng sing iki ojo dikiwakke..
[02:23.44]Ngelingono, sopo kowe
[02:28.01]Kultur ojo kok ilangke..e
[02:32.44]Ngelingono, sopo kowe
[02:36.81]Gulik? iki duwe crito dewe..
[02:41.09]
[02:58.00]>>>
[02:59.00]>>
[03:00.00]>
[03:01.00]Ojo lali lo, coro jowo
[03:04.63]Luwih luwih nggo kowe poro mudho,
[03:09.65]Ojo lali lo, coro jowo
[03:13.66]Asal usul perlu dilestarekno..
[03:17.97]Bahasa liyane ra ngilikke,
[03:22.35]Neng sing iki ojo dikiwakke..
[03:26.87]Ngelingono, sopo kowe
[03:31.29]Kultur ojo kok ilangke..e
[03:35.83]Ngelingono, sopo kowe
[03:40.04]Gulik? iki duwe crito dewe..
[03:45.17]Ojo lali lo, coro jowo
[03:48.80]Luwih luwih nggo kowe poro mudho,
[03:52.99]Ojo lali lo, coro jowo
[03:56.88]Asal usul perlu dilestarekno..
[04:01.33]Bahasa liyane ra ngilikke,
[04:05.95]Neng sing iki ojo dikiwakke..
[04:10.44]Ngelingono, sopo kowe
[04:14.86]Kultur ojo kok ilangke..e
[04:19.23]Ngelingono, sopo kowe
[04:23.82]Gulik? iki duwe crito dewe..
[04:28.38]Ojo lali lo, coro jowo
[04:31.75]Luwih luwih nggo kowe poro mudho,
[04:36.49]Ojo lali lo, coro jowo
[04:40.42]Asal usul perlu dilestarekno..
[04:44.53]
————–
Preview:

Loro Kangen

Ajie-Jatinova_1
Lirik Lagu Sanguturu ke-2400 Loro Kangen
Versi: Ajie Jatinova

ADUH SIRAHKU MUMET LORO KANGEN,
MIKIRKE KOWE ONO NGENDI..
ESUK KANTI AWAN LAN TEKO WENGI,
YO MUNG KOWE SING ONO ATI..

SAK MENIT RASANE KOYO SEMINGGU,
YEN AKU ORA KETEMU..
DUH CAH AYU KOWE TAK TUNGGU TUNGGU,
NDANG BALIO ONO SANDINGKU..

reff:
UPO RA KELU BANYU ORA KLEBU,
SING TAK ENTENI MUNG BALIMU..
BONDHO DUNYO ORA ONO ARTINE,
YEN URIPKU TANPO KOWE..

TRESNAKU MUNG KARO KOWE,
TRESNAKU MUNG KANGGO KOWE,
TRESNAKU MUNG KOWE DEWE,
ORA LIYO YO MUNG KOWE..

reff:
SAK MENIT RASANE KOYO SEMINGGU,
YEN AKU ORA KETEMU..
DUH CAH AYU KOWE TAK TUNGGU TUNGGU,
NDANG BALIO ONO SANDINGKU..

reff:
PADHANGE SRENGENGE PETENG RASANE,
YEN AKU MUNG URIP DEWE..
BONDHO DUNYO ORA ONO ARTINE,
YEN URIPKU TANPO KOWE..

TRESNAKU MUNG KARO KOWE,
TRESNAKU MUNG KANGGO KOWE,
TRESNAKU MUNG KOWE DEWE,
ORA LIYO YO MUNG KOWE..

TRESNAKU MUNG KARO KOWE,
TRESNAKU MUNG KANGGO KOWE,
TRESNAKU MUNG KOWE DEWE,
ORA LIYO YO MUNG KOWE..

TRESNAKU MUNG KARO KOWE,
TRESNAKU MUNG KANGGO KOWE,
TRESNAKU MUNG KOWE DEWE,
ORA LIYO YO MUNG KOWE..
——————
[ver: lyrics]
[id: hbbpuqcq]
[ar: ajie jatinova]
[ti: loro kangen]
[al: campursari]
[by: yanilipatro]
[length: 4:58]
[00:01.06]Loro Kangen
[00:13.06]Versi : Ajie Jatinova
[00:16.06]
[00:19.06]>>>
[00:20.06]>>
[00:21.06]>
[00:22.06]Aduh sirahku mumet loro kangen,
[00:28.07]Mikirke kowe ono ngendi..
[00:36.04]Esuk kanti awan lan teko wengi,
[00:43.88]Yo mung kowe sing ono ati..
[00:50.66]
[00:58.46]Sak menit rasane koyo seminggu,
[01:05.05]Yen aku ora ketemu..
[01:12.66]Duh cah ayu kowe tak tunggu tunggu,
[01:20.45]Ndang balio ono sandhingku..
[01:27.20]
[01:41.00]>>>
[01:42.00]>>
[01:43.00]>
[01:44.00]Upo ra kelu banyu ora klebu,
[01:49.45]Sing tak enteni mung balimu..
[01:57.10]Bondho dunyo ora ono artine,
[02:04.86]Yen uripku tanpo kowe..
[02:09.69]Tresnaku mung karo kowe,
[02:13.59]Tresnaku mung kanggo kowe,
[02:16.94]Tresnaku mung kowe dewe,
[02:20.42]Ora liyo yo mung kowe..
[02:26.00]
[02:29.00]==ajie jatinova, loro kangen==
[02:51.00]
[02:54.00]>>>
[02:55.00]>>
[02:56.00]>
[02:57.00]Sak menit rasane koyo seminggu,
[03:03.41]Yen aku ora ketemu..
[03:10.54]Duh cah ayu kowe tak tunggu tunggu,
[03:17.85]Ndang balio ono sandingku..
[03:25.06]
[03:38.00]>>>
[03:39.00]>>
[03:40.00]>
[03:41.00]Padhange srengenge peteng rasane,
[03:47.61]Yen aku mung urip dewe..
[03:54.81]Bondho dunyo ora ono artine,
[04:02.30]Yen uripku tanpo kowe..
[04:06.63]Tresnaku mung karo kowe,
[04:10.80]Tresnaku mung kanggo kowe,
[04:14.73]Tresnaku mung kowe dewe,
[04:18.57]Ora liyo yo mung kowe..
[04:22.03]Tresnaku mung karo kowe,
[04:25.59]Tresnaku mung kanggo kowe,
[04:29.49]Tresnaku mung kowe dewe,
[04:33.22]Ora liyo yo mung kowe..
[04:36.71]Tresnaku mung karo kowe,
[04:40.36]Tresnaku mung kanggo kowe,
[04:44.16]Tresnaku mung kowe dewe,
[04:47.71]Ora liyo yo mung kowe..
[04:52.60]
————–
Preview: