Digondol Kucing


Didi-Kempot_Rini-Epeledut_2
Versi: Didi Kempot ft. Rini Epeledut

Lk:
Botole garing, entek isine
Iwake ilang, digondhol kucing..
Tak ilang-iling, kari tilase
Tiwas kepengen ndhuk, digondhol kucing..

Pr:
Setengah mateng mas, tempe mendowan
Ngersakke pinten, ngangge surungan..
Setengah mendem mas, serba melayang
Nganti ra eling e e e, wis lali utang..

reff:
Lk:
Angkat tangan tinggi-tinggi,
Goyang liping sampai pagi,
Miring sithik, ben tambah assoy..

Pr:
Jogedan ketiban sampur,
Kantuk nyawer ojo ngrangkul,
Lapan enam mas, sing penting akur..

reff:
Lk:
Ngesir wong manis, larang regane
Tinggal noleh, digondhol kucing..
Ojo mung lamis, abang abang lambe
Tiwas tak pikir e e, digondhol kucing..

Pr:
Ngono yo ngono mas, ning ojo’ ngene
Ojo cemburu, trus gawe gawe..
Wong sampun telas mas, niki wektune
Biso dilanjut mas, ngibing neng kene..

reff:
Lk:
Angkat tangan tinggi-tinggi,
Goyang liping sampai pagi,
Miring sithik, ben tambah assoy..

Pr:
Jogedan ketiban sampur,
Kantuk nyawer ojo ngrangkul,
Lapan enam mas, sing penting akur..
Lk:
Sing disawer, digondhol kucing
—————–
[ver: lyrics]
[id: palvwzsw]
[ar: Didi Kempot-Rini Epeledut]
[ti: Digondol Kucing]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:28]
[00:01.11]Digondol Kucing
[00:03.11]by: Didi Kempot-Rini Epeledut
[00:04.11]
[00:06.11]Lk: Botole garing, entek isine
[00:12.52]Lk: Iwake ilang, digondhol kucing..
[00:18.15]Lk: Tak ilang-iling, kari tilase
[00:24.45]Lk: Tiwas kepengen ndhuk, digondhol kucing..
[00:30.18]Pr: Setengah mateng mas, tempe mendowan
[00:36.45]Pr: Ngersakke pinten, kangge surungan..
[00:42.46]Pr: Setengah mendem mas, terbang melayang
[00:48.32]Pr: Nganti ra eling e e e, wis lali utang..
[00:55.13]
[01:03.24]>>>
[01:04.24]>>
[01:05.24]>
[01:06.24]Lk: Angkat tangan tinggi-tinggi,
[01:09.93]Lk: Goyang liping sampai pagi,
[01:13.37]Lk: Miring sithik, ben tambah assoy..
[01:18.27]Pr: Jogedan ketiban sampur,
[01:22.02]Pr: Kantuk nyawer ojo ngrangkul,
[01:25.18]Pr: Lapan enam mas, sing penting akur..
[01:30.69]
[01:51.00]>>>
[01:52.00]>>
[01:53.00]>
[01:54.00]Lk: Ngesir wong manis, larang regane
[02:00.39]Lk: Tinggal noleh, digondhol kucing..
[02:06.30]Lk: Ojo mung lamis, bang abang lambe
[02:12.13]Lk: Tiwas tak pikir e e, digondhol kucing..
[02:18.21]Pr: Ngono yo ngono mas, neng ojo’ ngene
[02:24.26]Pr: Ojo cemburu, trus gawe gawe..
[02:30.50]Pr: Wong sampun telas mas, niki wektune
[02:36.55]Pr: Biso dilanjut mas, ngibing neng kene..
[02:42.66]
[02:51.91]>>>
[02:52.91]>>
[02:53.91]>
[02:54.91]Lk: Angkat tangan tinggi-tinggi,
[02:57.73]Lk: Goyang liping sampai pagi,
[03:01.22]Lk: Miring sithik, ben tambah assoy..
[03:06.97]Pr: Jogedan ketiban sampur,
[03:10.02]Pr: Kantuk nyawer ojo ngrangkul,
[03:13.12]Pr: Lapan enam mas, sing penting akur..
[03:17.22]Lk: Sing disawer, digondhol kucing
[03:25.45]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s