Aku Kudu Piye (vita kdi)


Vita-KDI_8
Versi: Vita KDI

Bingung atiku, liwung atiku
Sithik sithik kowe kok dadi nesu..
Sedih hatiku perih jantungku,
Aku ora ngerti opo karepmu..

Tenane kowe ngerti, cintaku harga mati
Sumpah iki ora api-api..

Aku kudu piye, tresnaku wis kadung koyo ngene
Mbok ojo percoyo, karo crito ngoyo woro..
Aku kudu piye, tresnaku wis kadung tak suntakke
Banyu kali brantas, sih luwih deres tresnaku..

Tak rewangi rino wengi, memuji ngersaning gusti
Tresnaku tresnamu nganti kaki nini..
Ra perduli diimingi, bondho bandhu labur madu..
Ora bakal biso nginger katresnanku..

reff:
Bingung atiku, liwung atiku
Sithik sithik kowe kok dadi nesu..
Sedih hatiku perih jantungku,
Aku ora ngerti opo karepmu..

Tenane kowe ngerti, cintaku harga mati
Sumpah iki ora api-api..

Aku kudu piye, tresnaku wis kadung koyo ngene
Mbok ojo percoyo, karo crito ngoyo woro..
Aku kudu piye, tresnaku wis kadung tak suntakke
Banyu kali brantas, sih luwih deres tresnaku..

Tak rewangi rino wengi, memuji ngersaning gusti
Tresnaku tresnamu nganti kaki nini..
Ra perduli diimingi, bondho bandhu labur madu..
Ora bakal biso nginger katresnanku..
—————-
[ver: lyrics]
[id: wsbswwsw]
[ar: Vita KDI]
[ti: Aku Kudu Piye]
[al: Pop Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:18]
[00:01.08]Aku Kudu Piye
[00:24.08]Versi : Vita KDI
[00:27.08]
[00:30.08]>>>
[00:31.08]>>
[00:32.08]>
[00:33.08]Bingung atiku, liwung batinku
[00:36.40]Sithik sithik kowe kok dadi nesu..
[00:39.39]Sedih hatiku, perih jantungku
[00:42.77]Aku ora ngerti opo karepmu..
[00:48.48]Tenane kowe ngerti, cintaku harga mati
[00:55.60]Sumpah iki ora api-api..
[01:01.50]Aku kudu piye, tresnaku wis kadung koyo ngene
[01:07.52]Mbok ojo percoyo, karo crito ngoyo woro..
[01:14.37]Aku kudu piye, tresnaku wis kadung tak suntakke
[01:20.73]Banyu kali brantas, sih luwih deres tresnaku..
[01:28.74]Tak rewangi rino wengi, memuji ngersaning gusti
[01:34.86]Tresnaku tresnamu nganti kaki nini..
[01:41.30]Ra perduli diimingi, bondho bandhu labur madu..
[01:47.54]Ora bakal biso nginger katresnanku..
[01:53.97]
[01:56.63]==vita kdi, aku kudu piye==
[02:26.55]
[02:29.55]>>>
[02:30.55]>>
[02:31.55]>
[02:32.55]Bingung atiku, liwung batinku
[02:36.09]Sithik sithik kowe kok dadi nesu..
[02:39.06]Sedih hatiku, perih jantungku
[02:42.36]Aku ora ngerti opo karepmu..
[02:48.33]Tenane kowe ngerti, cintaku harga mati
[02:54.96]Sumpah iki ora api-api..
[03:00.72]Aku kudu piye, tresnaku wis kadung koyo ngene
[03:07.22]Mbok ojo percoyo, karo crito ngoyo woro..
[03:13.55]Aku kudu piye, tresnaku wis kadung tak suntakke
[03:19.83]Banyu kali brantas, sih luwih deres tresnaku..
[03:27.91]Tak rewangi rino wengi, memuji ngersaning gusti
[03:34.11]Tresnaku tresnamu nganti kaki nini..
[03:40.62]Ra perduli diimingi, bondho bandhu labur madu..
[03:46.96]Ora bakal biso nginger katresnanku..
[03:53.09]Ora bakal biso nginger katresnanku..
[04:00.20]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s