Aku Kudu Piye (vita kdi)

Versi: Vita KDI

Bingung atiku, liwung atiku
Sithik sithik kowe kok dadi nesu..
Sedih hatiku perih jantungku,
Aku ora ngerti opo karepmu..

Tenane kowe ngerti, cintaku harga mati
Sumpah iki ora api-api..

Aku kudu piye, tresnaku wis kadung koyo ngene
Mbok ojo percoyo, karo crito ngoyo woro..
Aku kudu piye, tresnaku wis kadung tak suntakke
Banyu kali brantas, sih luwih deres tresnaku..

Tak rewangi rino wengi, memuji ngersaning gusti
Tresnaku tresnamu nganti kaki nini..
Ra perduli diimingi, bondho bandhu labur madu..
Ora bakal biso nginger katresnanku..

reff:
Bingung atiku, liwung atiku
Sithik sithik kowe kok dadi nesu..
Sedih hatiku perih jantungku,
Aku ora ngerti opo karepmu..

Tenane kowe ngerti, cintaku harga mati
Sumpah iki ora api-api..

Aku kudu piye, tresnaku wis kadung koyo ngene
Mbok ojo percoyo, karo crito ngoyo woro..
Aku kudu piye, tresnaku wis kadung tak suntakke
Banyu kali brantas, sih luwih deres tresnaku..

Tak rewangi rino wengi, memuji ngersaning gusti
Tresnaku tresnamu nganti kaki nini..
Ra perduli diimingi, bondho bandhu labur madu..
Ora bakal biso nginger katresnanku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *