Aku Kudu Piye (vita kdi)


Versi: Vita KDI

Bingung atiku, liwung atiku
Sithik sithik kowe kok dadi nesu..
Sedih hatiku perih jantungku,
Aku ora ngerti opo karepmu..

Tenane kowe ngerti, cintaku harga mati
Sumpah iki ora api-api..

Aku kudu piye, tresnaku wis kadung koyo ngene
Mbok ojo percoyo, karo crito ngoyo woro..
Aku kudu piye, tresnaku wis kadung tak suntakke
Banyu kali brantas, sih luwih deres tresnaku..

Tak rewangi rino wengi, memuji ngersaning gusti
Tresnaku tresnamu nganti kaki nini..
Ra perduli diimingi, bondho bandhu labur madu..
Ora bakal biso nginger katresnanku..

reff:
Bingung atiku, liwung atiku
Sithik sithik kowe kok dadi nesu..
Sedih hatiku perih jantungku,
Aku ora ngerti opo karepmu..

Tenane kowe ngerti, cintaku harga mati
Sumpah iki ora api-api..

Aku kudu piye, tresnaku wis kadung koyo ngene
Mbok ojo percoyo, karo crito ngoyo woro..
Aku kudu piye, tresnaku wis kadung tak suntakke
Banyu kali brantas, sih luwih deres tresnaku..

Tak rewangi rino wengi, memuji ngersaning gusti
Tresnaku tresnamu nganti kaki nini..
Ra perduli diimingi, bondho bandhu labur madu..
Ora bakal biso nginger katresnanku..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s